نود و چهار
...
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارضهای برنامه «عشق ابدی» با سنتهای اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام میشود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی میشود. و کسی هم پاسخ نمیدهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
برای خودمان پرونده اخلاق کرونایی درست کنیم
حدود دو هفته از اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا (کرونوئید-19) در کشورمان میگذرد و طی این مدت افراد زیادی به این ویروس مبتلا شده اند که متاسفانه عده ای از آنها به این علت فوت کرده اند. در طی این مدت در فضای حقیقی و مجازی فعالیت های فراوانی انجام شده است که میتواند از منظراخلاقی بررسی شود. این ایام کرونایی ان شاء الله به زودی میگذرد. فقط برای این که بدانیم دراین مدت از نظر اخلاقی با خودمان چند-چند هستیم بهتر است هر یک از ما برای خودمان یک پرونده اخلاقی درست و براساس آن فعالیت های این مدت خود در فضای مجازی و حقیقی را ارزیابی کنیم.
دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۸
معرفی کتاب «نگاهی بنیادین به نسبت اخلاق و فن آوری اطلاعات»
نگاهی به کتاب «نگاهی بنیادین به نسبت اخلاق و فن آوری اطلاعات»
معرفی از: عزت ملمعی خوزانی
جمعه ۲ اسفند ۹۸
نشست علمی «پیامدهای اخلاقی ضعف سواد خانواده در استفاده از فضای مجازی»
سلسله نشست های زن، خانواده و فضای مجازی.
نشست هفتم: «پیامدهای اخلاقی ضعف سواد خانواده در استفاده از فضای مجازی»
ارائه کننده: دکتر حسینعلی رحمتی
ناقد: خانم دکتر راحله کاردوانی
پنجشنبه یکم اسفند 1398، ساعت 9:45 تا 12
قم: بلوار غدیر، ک 10، پ 5، مرکز مطالعات زن و خانواده، طبقه دوم
يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸
کتاب سوزی، و بردن رونق مسلمانی
در چند روز گذشته ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن یکی از روحانیون مدافع طب سنتی در حضور افراد دیگر در اقدامی غیرمعقول یکی از کتاب های معروف پزشکی نوین را آتش زد. آن گونه که در تصاویر دیده میشود آنها این کار را به طور سمبلیک و با آرزوی نابودی طب صنعتی انجام داده اند.
يكشنبه ۶ بهمن ۹۸
تبریک به استادان ناپرهیز
جا دارد هفته پژوهش را همچنین تبریک بگوییم به «آن دسته» از استادانی که:
شنبه ۳۰ آذر ۹۸
قبلی
91
92
93
94
95
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار