نود و شش
...
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارضهای برنامه «عشق ابدی» با سنتهای اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام میشود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی میشود. و کسی هم پاسخ نمیدهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
یک زن، و مسوولیت سنگین یک پیام
سخت ترین و در عین حال مهم ترین وظیفه زنان عاشورایی، با پایان یافتن واقعه آغاز شد. در این مرحله اینان، و در راس شان زینب بزرگ، علاوه بر سرپرستی کاروان مجروحان، اسیران و کودکان، وظیفه خطیر اطلاع رسانی را نیز بر عهده گرفتند. در این مرحله دیگر از حسین، عباس، علی اکبر و دیگر مردان قبیله کسی باقی نمانده بود. با توجه به بیماری امام سجاد، بار سنگین ابلاغ پیام شهیدان کربلا و تبیین علل و عوامل شکل گیری این واقعه، همچنین افشای چهره نامردمانی که آن همه ظلم را در حق آل رسول روا داشتند بر شانه های یک زن قرار گرفت.
شنبه ۲۳ شهریور ۹۸
مواظب باش، که مدح خورشید میکنی
بي ترديد بخش بزرگي از ماندگاري ميراث عاشورا و تعظيم شعائر حسيني مرهون تلاش سخنرانان، شاعران و مداحان است که با استفاده از مهارت هاي ذوقي و کلامي خويش، نقش رسانه را ايفا کرده اند. نکته قابل تأمل آن که اين گروه به همان اندازه که از شأن و جايگاهي ارزشمند برخوردارند، مسووليت و وظايفي خطير هم بر عهده دارند، که برخی از مهم ترین آنها را این قرار است:
پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸
چگونه بر اساس سوژه های تصویری درباره فضای مجازی موضوع یابی و ایده پردازی اخلاقی کنیم؟
فرض کنید که در صدد نگارش یک پایان نامه، یا مقاله علمی پژوهشی، یا ارائه کنفرانس یا حتی نگارش یک یادداشت کوتاه اینترنتی درباره اخلاق فناوری اطلاعات (اخفا) هستید. نخستین معضلی که با آن مواجه میشوید انتخاب موضوع است. یکی از در دست ترین راه ها برا ی این کار، پیگیری اخبار مربوط به فضای مجازی است، و راه دیگر، دقت و تامل در عکس هایی که عکاسان حرفه ای یا حتی مردم عادی گرفته اند و به نوعی به فناوری اطلاعات و ارتباطات یا فجازی مربوط است. حتی تامل در کاریکاتورها هم میتواند در این زمینه کارگشا باشد.
شنبه ۱۶ شهریور ۹۸
«شیپِل های فجازی» از آن چه فکر میکنید به شما نزدیک ترند
شيپل ها (Sheeple)افرادي هستند داراي «مغزهای کوچک زنگ زده»[1] که دنياي شان محدود و اهداف شان کوچک و حقیر است، از خود استقلال فکر ندارند، و ذهن و ضمير خود را به دست ديگران سپرده اند تا براي شان تصميم بگيرند. چون گوسفنداني هستند که چوپان براي شان مشخص مي کند کجا بروند، چه بخورند و چه بپوشند.
شنبه ۲۶ مرداد ۹۸
برای ارائه یک کنفرانس علمی مفید و موثر در شبکه های اجتماعی چه باید کرد؟
امروزه فضای مجازی بستر مناسبی را برای تبادل اطلاعات و افزایش دانش و آگاهی فراهم کرده است. ارائه کنفرانس های علمی یکی از روش های کاربردی برای ارتقای سواد اخلاقی، رشد علمی جامعه، گفت وگو با دیگران، و به اشتراک گذاشتن دانسته های خود با هزاران انسان دیگر در سراسر جهان است؛ کاری که تا یکی دو دهه پیش امکان پذیر نبود. اما این کار به ویژه در شبکه های اجتماعی اگر به شیوه ای درست انجام نشود تاثیر چندانی نخواهد داشت.
شنبه ۲۶ مرداد ۹۸
قبلی
96
97
98
99
100
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار