نود و پنج
...
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارضهای برنامه «عشق ابدی» با سنتهای اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام میشود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی میشود. و کسی هم پاسخ نمیدهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
تبریک به دانشجویان ناپرهیز
جا دارد روز دانشجو و هفته پژوهش را تبریک بگوییم به آن دسته از دانشجویانی که:
يكشنبه ۱۷ آذر ۹۸
نشست علمی «بررسی اخلاقی سقط کردن جنین دارای معلولیت»
نشست علمی «بررسی اخلاقی سقط کردن جنین دارای معلولیت» با حضور نعیمه پورمحمدی و حسینعلی رحمتی برگزار خواهد شد.
شنبه ۱۸ آبان ۹۸
لطفا برای معرفی این قاتل کمک کنید!!
نوشتن مطلب حاضر برای نویسنده رنج آور است؛ هم به خاطر حادثه دردناکی که بهانه نوشتن آن شده هم به این خاطر که شاید به راحتی میشد مانع از این اتفاق شد.
خلاصه ماجرا این که به گفته خبرگزاری ها در شهر فردوس بیرجند چند جوان با سرعت مشغول رانندگی بودند که تصمیم میگیرند تصاویر آن را به صورت زنده (لایو) در صفحه اینستاگرام یکی از سرنشینان خودرو منتشر کنند. به گزارش روزنامه جام جم، «پیام شروع لایو اینستاگرام بالای صفحه دوستانشان آمد و چند نفری برای تماشا به صفحه او پیوستند. صدای موزیک و ماشینی که با سرعت میراند و صدای خنده و خوشی پنج جوان بیرجندی تمام آن چیزی بود که در لایو آن شب ضبط شد اما به یک دقیقه هم نکشید که ناگهان صفحه سیاه شد و صدای کوبیده شدن ماشین و فریادهای سرنشینان خودرو، جایش را به تمام خوشیهایی داد که تا چند دقیقه قبل قرار بود در معرض نمایش باشد.» بر اثر این حادثه متاسفانه چهار نفر از پنج سرنشین خودرو کشته شدند.
شنبه ۱۸ آبان ۹۸
چه کسی «تبر» را به دست «سحر» داد؟
دختری که با نام «سحر تبر» در شبکه های اجتماعی مشهور شده بود دستگیر و مصاحبه اش از صداو سیما پخش شد. در این جا به درست یا نادرست بودن انتشار این مصاحبه، یا اتهاماتی که برای او ذکر شده کاری ندارم، ولی از نگاهی کلان تر و از منظر «اخلاق فناوری اطلاعات» (اَخفا) بررسی آن را لازم میدانم.
دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸
حوزه های علمیه و «هجرت دوسویه»
گفت و گو با مجله «حریم امام»، درباره ضرورت ها و بایسته های مهاجرت طلاب به / و از حوزه های علمیه بزرگ
دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸
قبلی
91
92
93
94
95
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار