نود و دو
...
مسوولیت سنگین رهبران ادیان درباب اخلاق فناوری اطلاعات
مسوولیت سنگین رهبران ادیان درباب اخلاق فناوری اطلاعات
به مناسب تولد حضرت مسیح(ع)
اخلاق، گوهر ادیان؛ و اخلاقی زیستن هدف بنیادین تلاش پیشوایان دینی است. انسان امروز که در چنبره فناوری های اطلاعات و هوش مصنوعی قرار گرفته است بیش از هر زمان دیگری نیازمند آموزش و پرورش اخلاقی است. از آنجا که چالش های اخلاقی ناشی از فناوری های جدید متوجه کل بشریت است، تلاش برای اخلاقی سازی آن هم باید در مقیاس جهانی انجام شود تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد. و این مسوولیت سنگین همه باورمندان دینی، به ویژه رهبران ادیان است که در این زمینه پیشگام شوند و پیش از این که اخلاق در پای فناوری قربانی شود کاری بکنند.
جمعه هفتم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
ساحت های پنجگانه اخلاق در نهج البلاغه (2)
کی از برتری های نهج البلاغه از منظر اخلاق آن است که این کتاب، همچون صاحب آن، از نوعی جامعیت برخوردار است؛ به این معنا که به همه ابعاد زندگی انسان توجه کرده و برای هر یک از این عرصه ها و ابعاد دستورات اخلاقی ویژه ای ارائه نموده است. امام علی(ع)، به عنوان مثال، نه چون یک عارف و زاهد گوشه گیر بود که از جامعه وارهد و به سرنوشت دیگران بی توجه باشد، نه چون یک کنشگر اجتماعی و یک مرد سیاسی بود که مشغول شدن به اصلاح «دیگران» او را از اصلاح و تربیت «خویش» غافل کند. شخصیت منظومه وار علی(ع) و تمثل اخلاق در وجود او است که موجب میشود وی را بتوان در هر زمانی به عنوان یک الگو/اسوه اخلاقی معرفی کرد. نیز این چند بعدی بودن و توجه وی به ساحت های مختلف حیات فردی و اجتماعی انسان است که ما را وا میدارد تاکید کنیم زیست اخلاقی انسان امروز و به ویژه زیست اخلاقی مردم و مدیران جامعه امروز ما به شدت نیازمند کسی چون امام و کتابی چون نهج البلاغه است. به هر روی، در این جا گزارشی کوتاه از مباحث مطرح شده در این کتاب در ساحت های پنج گانه اخلاق ارائه میشود.
شنبه بیست و هفتم خرداد ۹۶
بارگذاری فایل صوتی سیزدهمین جلسه اخفا
فایل صوتی دومین قسمت از درسگفتار بررسی اخلاقی تحقیر و تمسخر زنان در فضای مجازی در سایت بارگذاری شد
پنج شنبه بیست و پنجم خرداد ۹۶
ساحت های پنجگانه اخلاق در نهج البلاغه (1)
نوشتار حاضر دو مدعا را مطرح میکند: یکی این که اخلاق در نظام زندگی واندیشه امام علی(ع) جایگاهی بنیادین و محوری دارد. و دوم این که امام درباره پنج عرصه مطرح در حوزه اخلاق (فردی، اجتماعی، الاهی، محیط زیست و فرااخلاق) مباحثی را در نهج_البلاغه مطرح کرده است.
پنج شنبه بیست و پنجم خرداد ۹۶
بارگذاری فایل صوتی دوازدهمین جلسه اخفا
فایل صوتی درسگفتار بررسی اخلاقی تحقیر و تمسخر زنان در فضای مجازی در سایت بارگذاری شد
سه شنبه بیست و سوم خرداد ۹۶
حوزه های علمیه و تفکر فلسفی غرب
مقاله «حوزه های علمیه و تفکر فلسفی غرب» در صدد بیان این مطلب است که اولا چرا باید حوزویان با فلسفه غرب آشنا شوند، ثانیا برای آشنایی هرچه درست تر، چه کارهایی باید انجام دهند.
پنج شنبه هجدهم خرداد ۹۶
قبلی
91
92
93
94
آمار سایت
مشاهده کامل آمار