جدیدترین مقالات
...
لزوم مواجهه خودباورانه و انتقادی با فلسفه غرب
لزوم مواجهه خودباورانه و انتقادی با فلسفه غرب
اندیشوران جامعه ما در مواجهه با فیلسوفان و #فلسفه_غرب، بایستی نگاهی #انتقادی و سنجشگرانه داشته باشند. یعنی در مقابل آنان نه «خودباخته» شوند نه «خودشیفته».بلکه #خودباوری داشته باشند.
از آن فلسفه ها استفاده کنند ولی اولا آنها را وحی مُنزَل ندانند،ثانیا از سنت فلسفی #ایرانی و #اسلامی خود هم غافل نشوند.
حسینعلی رحمتی
29 فروردین 1404
جمعه ۲۹ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
نشست علمی تاثیر فضای مجازی بر نگرش اخلاقی به فرزندآوری
🗓 زمان : چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
📌مکان: قم، پژوهشگاه قرآن و حدیث، سالن جلسات
🕐 ساعت: ۱۳ تا ۱۵
▫️لینک ورود به جلسه:
vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
چهارشنبه ۸ اسفند ۳
🕌 حوزه های علمیه و افق امیدوارانۀ پیش رو در هوش مصنوعی
🔹بارها گفته ام که اگر در کشور ما فقط یک نهاد قرار باشد به مسائل اخلاقی هوش مصنوعی و فضای مجازی توجه کند، حوزه های علمیه است؛ چرا که تحقیق و ترویج (و البته عمل به) آموزه های اخلاقی جزو وظیفه ذاتی این نهاد است. لازمه این کار آن است که موضوع از سوی حوزویان جدی گرفته شود.
🔹 تا جایی که اطلاع دارم خوشبختانه در دو سه سال اخیر حوزه های علمیه ورود خوب و جدی به عرصه هوش مصنوعی داشته اند. در این راستا ستاد فناوری های هوشمند حوزه تشکیل شده، درس های فقهی و فلسفی هوش مصنوعی ارائه گردیده و هر روز شاهد برگزاری یک کارگاه یا نشست در این زمینه در حوزه های شهرستان های مختلف هستیم. مدیر حوزه های علمیه نیز مراکز حوزوی را ملزم کرده تا برای برنامه های خود حتما «پیوست» هوش مصنوعی درنظر بگیرند.
دوشنبه ۶ اسفند ۳
🟢مراجع تقلید و تشکیل «کارگروه اخلاق هوش مصنوعی»
به این بزرگان پیشنهاد میشود در نخستین گام، یک کارگروه یا شورای علمی درباره اخلاق هوش مصنوعی تشکیل دهند که متشکل از متخصصان اخلاق و صاحبنظران غیرحوزوی علوم مرتبط با هوش مصنوعی باشد. تشکیل چنین لُجنه هایی از سوی مراجع تقلیدمسبوق به سابقه است.
📌این کارگروه ضمن شناسایی موضوعات و مسائل هوش مصنوعی، و تبیین ابعاد و زوایای اخلاقی و فقهی آنها، یافته های خود را به مراجع ارایه میکنند تا براساس دیدگاه خود درباره اش اظهار نظر نمایند، یا در درس های خود مطرح کنند، و حتی در فرایندهای داخلی و خارجی مربوط به هوش مصنوعی ورود علمی پررنگ داشته باشند.
يكشنبه ۵ اسفند ۳
🔴ضرورت تبدیل «اخلاق هوش مصنوعی» به دغدغه مشترک ادیان
🔹 واقع مطلب این است که هوش مصنوعی مجموعه ای از فرصت ها و تهدیدهای اخلاقی است برای همه جهانیان، اعم از دین دار و بی دین، و از جهاتی صرفا برای ادیان و پیروان آنها. بنابراین، به خاطر این هر دو، طبیعتا انتظار آن است که چهره های شاخص دینی مثل مراجع تقلید و پاپ های کلیسا، که مبلغ و منادی اخلاق هستند پیش و بیش از دیگران نسبت به مسائل اخلاقی هوش مصنوعی هم دغدغه داشته باشند، هم زمینهساز فعالیت های علمی و عملی در این باره شوند.
🔹این کار موجب میشود پیروان و مقلدان آنها هم نسبت مسائل اخلاقی هوش مصنوعی احساس مسوولیت بیشتری داشته باشند.
يكشنبه ۵ اسفند ۳
‼️ما «قاتلان ناخواستهایم»؛ در شبکه های اجتماعی
▪️وقتی با تصویر یک زن ساده دل دابسمش های تمسخرآمیز و گاه غیراخلاقی میسازیم و او را انگشت نمای دیگران میکنیم، و موجب خانه نشینی و افسردگی او میشویم روح او را کشته ایم.
وقتی ویدیوی نوجوانی که کلمه ای را درست تلفظ نکرده با شوخی و مسخرگی در فضای مجازی منتشر میکنیم و او را افسرده و عصبانی میکنیم او را به قتل رسانده ایم.
وقتی لهجه کسی را مسخره میکنیم،
جمعه ۳ اسفند ۳
قبلی
6
7
8
9
10
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار