جدیدترین مقالات
...
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ای خدا
از نعمت گسترده ات ما را رزق حلال و پاکیزه روزی کن، و ما را محتاج و نیازمند کسی جز خودت مگردان، و سپاسگزاری ما را از خودت، و نیازمندی و درویشی ما را به درگاهت زیاده کن، و با تو، بی نیازی و کفایت از غیر تو است.
(از دعاهای حضرت زهرا(س)
ولادت #حضرت_فاطمه(س) مبارک🪴
شنبه یکم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
‼️طلبه ها، فضای مجازی، و مرز لغزندۀ صمیمیت
🤣 اما آن چه امروزه به ویژه طلاب جوان باید نسبت به آن حساس باشند زیاده روی و بی احتیاطی در این زمینه و عدم ملاحظه شان طلبگی و لباس آن است. انتشار تصاویر حرکات رزمی با عبا و عمامه، یا افراط در جوک گفتن و شوخی با دیگران یا حتی گذاشتن استیکر و ایموجی و کامنت و لایک نامناسب برای نشان دادن صمیمی و خودمانی بودن در شبکه های اجتماعی میتواند موجب کاهش اعتبار و تاثیر سخن طلاب شود.
🤣برخلاف گذشته، امروزه کوچک¬ترین شوخی روی منبر یا حتی در جمع های طلبگی در اندک زمانی در معرض دید هزاران نفر قرار میگیرد و طبیعتا تاثیرات منفی آن هم چند هزار برابر میشود.
دوشنبه چهاردهم آبان ۰۳
اخلاق جذب فالوور توسط طلبه ها
🔹 از این رو کارهایی چون شعله ور کردن آتش، پوشیدن لباس های انگشت نما، و شوخی های نامناسب و به طور کلی هر گفتار و رفتاری که عرف آن را خلاف شئونات طلبگی میداند و وجهه دین و روحانیت را نزد مخاطب مخدوش میکند یا اسباب تمسخر و توهین میشود برای طلبه ها اخلاقا درست نیست.
🔹هرچند تعیین دقیق مرز درست و نادرست در این زمینه آسان نیست ولی با ملاحظه بازخورد این رفتارها در فضای مجازی و فیزیکی تااندازه ای میتوان مصادیق آنها را مشخص کرد.
شنبه دوازدهم آبان ۰۳
💢 طلبه ها، فضای مجازی، احترام لباس
▪️یکی از موارد، دقت به حضور جلوی دوربین با #لباس_روحانیت است. انتشار ویدیوهای تبلیغ شغل های غیرمرتبط، فوتبال کردن، اجرای استندآپ کمدی و مانند آن با لباس طلبگی در شبکه های اجتماعی، به کاهش احترام این لباس ضریب مضاعف میدهد. و جدای از این که گاه موجبات تمسخر طلاب و روحانیون را فراهم میکند، تاثیر سخنان شان را هم کاهش میدهد.
▪️این که طلبه با مخاطبان خود به ویژه نوجوانان و جوانان به حدی صمیاست که مثلا با آنها فوتبال کند کار خوبی است، ولی چه ضرورتی دارد این کارها با پوشیدن عبا و عمامه انجام شود؟
پنج شنبه دهم آبان ۰۳
🟢 اقسام پنجگانه چالش ها و سوالات اخلاقی درباره فضای مجازی
🔸نشست علمی «مهارتهای پاسخگویی به شبهات اخلاقی نوجوانان» با ارائه دکتر حسینعلی رحمتی عضو هیات علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث و با همکاری مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برای محققان این مرکز روز پنج شنبه، در تاریخ ۲۶ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
🔸 هدف این نشست آشنایی با برخی از اقسام سوالات و شبهات اخلاقی مربوط به فضای مجازی، جهت پاسخگویی مفید و موثر به آنها بود. دکتر رحمتی با اشاره به این که لازمه آشنایی باچالش ها شناخت اقسام آنهاست، خاطرنشان کرد استخراج و استقصای جامع تر سوالات، تربیت متخصص برای هر قسم، و آمادگی بیشتر برای پاسخگویی به آنها از جمله فواید دسته بندی چالش ها و سوالات اخلاقی مربوط به فضای مجازی است.
🔸ایشان گفت براساس یک حصر استقرایی میتوان این چالش ها را به پنج قسم تقسیم کرد: چالش اقناع، چالش احترام، چالش اعتقاد، چالش ارتباط، چالش اعتماد. در مورد هریک از این چالش ها لازم است که موضوعاتی چون علل شکل گیری چالش، پیامدهای این چالش، راهکارها، و وظایف مرتبطان با آنها مشخص شود.
✍🏼گزارش: ناهید مُلَمّعی خوزانی
سه شنبه هشتم آبان ۰۳
🥳 تبریک تولد بانک ها: حضور ماشین و غیبت عاطفه
🎂 روز تولدتان است. از صبح بانک ها و کلا همه جاهایی که وجودتان برایشان منفعت مادی دارد برای شما «مشتری گرامی» پیاپی پیام تبریک میفرستند. اما به راحتی آنها را نادیده میگیرید و بی تفاوت از کنار آن میگذرید. این در حالی است که اگر بستگان و دوستان برای تان پیام تبریک بفرستند هم خوشحال میشوید هم پاسخ محبت شان را میدهید. چرا؟ به یک دلیل ساده (که در واقع بسیار مهم است): پیام بانک ها به صورت ماشینی، تااندازه ای منفعت طلبانه، و بدون وجود حس و عاطفه است؛ مثل هر پیامک روزانه دیگری که برای تان ارسال میکنند. در حالی که پیام دوستان و آشنایان صرفا برای شما و به ضمیمه مهر و محبت پیداوناپیدایی است که ضمیمه آن کرده اند.
یکشنبه ششم آبان ۰۳
قبلی
6
7
8
9
10
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار