جدیدترین مقالات
...
لزوم مواجهه خودباورانه و انتقادی با فلسفه غرب
لزوم مواجهه خودباورانه و انتقادی با فلسفه غرب
اندیشوران جامعه ما در مواجهه با فیلسوفان و #فلسفه_غرب، بایستی نگاهی #انتقادی و سنجشگرانه داشته باشند. یعنی در مقابل آنان نه «خودباخته» شوند نه «خودشیفته».بلکه #خودباوری داشته باشند.
از آن فلسفه ها استفاده کنند ولی اولا آنها را وحی مُنزَل ندانند،ثانیا از سنت فلسفی #ایرانی و #اسلامی خود هم غافل نشوند.
حسینعلی رحمتی
29 فروردین 1404
جمعه ۲۹ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
🔴 ایران را به «هاب اخلاق پژوهی» هوش مصنوعی تبدیل کنیم
▪️«هاب» Hub عبارت است از مرکز موثر و منطقه اصلی برای فعالیت در یک زمینه مشخص مثل تجارت. در دنیای امروز کشورها در یک رقابت جدی در صدد یافتن جایگاه مناسب خود در عرصه هوش مصنوعی هستند. طبیعتا عمده نگاه آنها در این زمینه، اقتصادی و سیاسی است.
▪️ مسوولان ما هم هرچند بایستی برای رسیدن کشور به جایگاه مناسب در این زمینه تلاش جدی داشته باشند، ولی در کنار آن خوب است در پی آن باشند که ایران را به مرکز بین المللی بررسی های اخلاقی هوش مصنوعی تبدیل کنند. خوشبختانه سرمایه انسانی این کار، یعنی مدرسان و محققان اخلاق، و مراکز اخلاق پژوهی در حوزه علمیه و دانشگاه های ما وجود دارد.
شنبه ۲۷ بهمن ۳
🌺 انتظار مسوولیتپذیر؛ انتظار مسوولیتگریز
🌺 سلام بر بهار مردمان و خُرّمی زمان...
و سلام بر تو، زمانی که «آدم»ها را به «انسان» بودن دعوت میکنی
🌺 انتظار مسوولیتپذیر؛ انتظار مسوولیتگریز
انتظار مورد دفاع در فرهنگ اسلامی انتظاری است که انسان را مسوول و متعهد و پر تلاش ولی امیدوار تربیت میکند. انتظاری است که به شخص اطمینان میدهد جهت کلی حرکت تاریخ در نهایت به سوی خیر و فلاح و رستگاری و شکوفا شدن استعدادهای انسان است.
جمعه ۲۶ بهمن ۳
💢هوش مصنوعی و دنیای امروز: گذشتن از مرز ضرورت، ورود به عصر رقابت
▪️ هنوز مدت زیادی از نشست داووس نگذشته که دولتمردان جهان این بار در اجلاس AI Action پاریس گرد هم آمدند و باز هم محور سخنان شان هوش مصنوعی بود. از گزارش این اجلاس به دست میآید که کشورها ضرورت توجه به هوش مصنوعی را پذیرفته اند و دغدغه اصلی شان نه لزوما سوءاستفاده از آن، که جا ماندن از رقبا در زمینه سرمایه گذاری و استفاده از فرصت های هوش مصنوعی است.
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۳
🔴حوزه های علمیه و اخلاق هوش مصنوعی(قسمت دوم)
قسمت دوم:
حوزه های علمیه در مواجهه با عصر هوش مصنوعی چه باید بکنند؟
(قسمت اول را اینجا مطالعه کنید)
حوزه و حوزویان برای مواجهه درست، به هنگام و موثر با تحولات هنجاری و اخلاقی هوش مصنوعی بایستی به مجموعه ای از نکات و برنامه ها توجه نمایند، که در این جا به چند مورد آنها اشاره میشود:
شنبه ۲۰ بهمن ۳
🔴حوزه های علمیه و اخلاق هوش مصنوعی(قسمت اول)
اگر قرار باشد در کشور ما فقط «یک» نهاد به مسائل و مباحث اخلاقی هوش مصنوعی توجه کند، همانا حوزه های علمیه است. به این دلیل واضح که اساسی ترین وظیفه حوزه های علمیه تبلیغ دین است و مهم ترین هدف دین هم تربیت انسان اخلاقی است. از این رو، در عصر حاضر که کشور ما مثل دیگر کشورها به طور روزافزون در حال استفاده از فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی است، و این روند طبیعتا با شدت بیشتری ادامه خواهد یافت، این حوزه های علمیه هستند که بایستی فرصت ها و چالش های اخلاقی مربوط به این عرصه را شناسایی و برای استفاده درست از آنها و مصون ماندن جامعه از چالش های اخلاقی اش تحقیق و برنامه ریزی داشته باشند.
جمعه ۱۹ بهمن ۳
قبلی
11
12
13
14
15
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار