harahmati.ir
دسته بندی
جدیدترین مقالات
...
🔴 ایران را به «هاب اخلاق پژوهی» هوش مصنوعی تبدیل کنیم
🔴 ایران را به «هاب اخلاق پژوهی» هوش مصنوعی تبدیل کنیم
▪️«هاب» Hub عبارت است از مرکز موثر و منطقه اصلی برای فعالیت در یک زمینه مشخص مثل تجارت. در دنیای امروز کشورها در یک رقابت جدی در صدد یافتن جایگاه مناسب خود در عرصه هوش مصنوعی هستند. طبیعتا عمده نگاه آنها در این زمینه، اقتصادی و سیاسی است.
▪️ مسوولان ما هم هرچند بایستی برای رسیدن کشور به جایگاه مناسب در این زمینه تلاش جدی داشته باشند، ولی در کنار آن خوب است در پی آن باشند که ایران را به مرکز بین المللی بررسی های اخلاقی هوش مصنوعی تبدیل کنند. خوشبختانه سرمایه انسانی این کار، یعنی مدرسان و محققان اخلاق، و مراکز اخلاق پژوهی در حوزه علمیه و دانشگاه های ما وجود دارد.
شنبه ۲۷ بهمن ۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
🌺 جلوه گری رخساره رمضان مبارک باد
🌺هلهله با هلال ماه
جلوه گری رخساره #رمضان بر آنان که دل در گرو مائده های آسمانی دارند، و سفره نشین رزق واسعه خداوندند مبارک باد.
🌙در سحوری اسحار این ایام، دیگران،از رفتگان و ماندگان، را به لقمه ای #دعا میهمان کنیم؛ باشد که «آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند» نیز ما را رهین دعای خیرشان کنند.
حسینعلی رحمتی
12/12/1403
اول ماه رمضان 1446ق
يكشنبه ۱۲ اسفند ۳
🌀در عصر تجدد، تخریب سنت هنر نیست
🔻جامعه ما هنوز نه کاملا همه الزامات (خوب یا بد) جامعه مدرن را پذیرفته، نه چون سده های گذشته کاملا دلبسته و وابسته سنت های دینی و فرهنگی خویش است؛ بلکه، به ویژه نسل جوان آن، از هریک از سنت و تجدد چیزهایی را گرفته و چیزهایی را وانهاده اند. از این منظر شاید «جامعه در حال گذار» باشیم.
🔻در چنین وضعیتی، این وظیفه اخلاقی و ملی و دینی حوزویان و دانشگاهیان و دیگر اقشار فرهیخته است که اولا شناخت درستی نسبت به این وضعیت پیدا کنند، ثانیا جامعه را برای عبور درست و کم هزینه از این مقطع تاریخی راهنمایی کنند. از جمله این که به آنها بیاموزند زیستن در عصر تجدد (چه رسد به پساتجدد) به معنای فراموشی و از آن بدتر، تخریب سنت نیست، و حفظ سنت لزوما به معنای عقب ماندگی و زمان ستیزی نیست.
جمعه ۱۰ اسفند ۳
💢 تلاش حوزویان در زمینه هوش مصنوعی ارزشمند است؛ اما...
اطلاعرسانی درباره فعالیتهای حوزه در زمینه هوش مصنوعی، ضعیف است. عمده اطلاعرسانیها در سایت مراکز حوزوی و در پیامرسانهای داخلی است. از این رو بسیاری از افراد، که اتفاقا بایستی جامعه هدف حوزه باشند چون عمدتا در پیامرسانهای غیرایرانی مثل تلگرام هستند از این فعالیتها بیخبرند و گمان میکنند حوزهها در زمینه هوش مصنوعی نه تنها فعال نیستند که مخالف جدی آن هم هستند.
چهارشنبه ۸ اسفند ۳
نشست علمی تاثیر فضای مجازی بر نگرش اخلاقی به فرزندآوری
🗓 زمان : چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
📌مکان: قم، پژوهشگاه قرآن و حدیث، سالن جلسات
🕐 ساعت: ۱۳ تا ۱۵
▫️لینک ورود به جلسه:
vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
چهارشنبه ۸ اسفند ۳
🕌 حوزه های علمیه و افق امیدوارانۀ پیش رو در هوش مصنوعی
🔹بارها گفته ام که اگر در کشور ما فقط یک نهاد قرار باشد به مسائل اخلاقی هوش مصنوعی و فضای مجازی توجه کند، حوزه های علمیه است؛ چرا که تحقیق و ترویج (و البته عمل به) آموزه های اخلاقی جزو وظیفه ذاتی این نهاد است. لازمه این کار آن است که موضوع از سوی حوزویان جدی گرفته شود.
🔹 تا جایی که اطلاع دارم خوشبختانه در دو سه سال اخیر حوزه های علمیه ورود خوب و جدی به عرصه هوش مصنوعی داشته اند. در این راستا ستاد فناوری های هوشمند حوزه تشکیل شده، درس های فقهی و فلسفی هوش مصنوعی ارائه گردیده و هر روز شاهد برگزاری یک کارگاه یا نشست در این زمینه در حوزه های شهرستان های مختلف هستیم. مدیر حوزه های علمیه نیز مراکز حوزوی را ملزم کرده تا برای برنامه های خود حتما «پیوست» هوش مصنوعی درنظر بگیرند.
دوشنبه ۶ اسفند ۳
قبلی
16
17
18
19
20
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار