harahmati.ir
دسته بندی
جدیدترین مقالات
...
🔴 ایران را به «هاب اخلاق پژوهی» هوش مصنوعی تبدیل کنیم
🔴 ایران را به «هاب اخلاق پژوهی» هوش مصنوعی تبدیل کنیم
▪️«هاب» Hub عبارت است از مرکز موثر و منطقه اصلی برای فعالیت در یک زمینه مشخص مثل تجارت. در دنیای امروز کشورها در یک رقابت جدی در صدد یافتن جایگاه مناسب خود در عرصه هوش مصنوعی هستند. طبیعتا عمده نگاه آنها در این زمینه، اقتصادی و سیاسی است.
▪️ مسوولان ما هم هرچند بایستی برای رسیدن کشور به جایگاه مناسب در این زمینه تلاش جدی داشته باشند، ولی در کنار آن خوب است در پی آن باشند که ایران را به مرکز بین المللی بررسی های اخلاقی هوش مصنوعی تبدیل کنند. خوشبختانه سرمایه انسانی این کار، یعنی مدرسان و محققان اخلاق، و مراکز اخلاق پژوهی در حوزه علمیه و دانشگاه های ما وجود دارد.
شنبه ۲۷ بهمن ۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
🟢مراجع تقلید و تشکیل «کارگروه اخلاق هوش مصنوعی»
به این بزرگان پیشنهاد میشود در نخستین گام، یک کارگروه یا شورای علمی درباره اخلاق هوش مصنوعی تشکیل دهند که متشکل از متخصصان اخلاق و صاحبنظران غیرحوزوی علوم مرتبط با هوش مصنوعی باشد. تشکیل چنین لُجنه هایی از سوی مراجع تقلیدمسبوق به سابقه است.
📌این کارگروه ضمن شناسایی موضوعات و مسائل هوش مصنوعی، و تبیین ابعاد و زوایای اخلاقی و فقهی آنها، یافته های خود را به مراجع ارایه میکنند تا براساس دیدگاه خود درباره اش اظهار نظر نمایند، یا در درس های خود مطرح کنند، و حتی در فرایندهای داخلی و خارجی مربوط به هوش مصنوعی ورود علمی پررنگ داشته باشند.
يكشنبه ۵ اسفند ۳
🔴ضرورت تبدیل «اخلاق هوش مصنوعی» به دغدغه مشترک ادیان
🔹 واقع مطلب این است که هوش مصنوعی مجموعه ای از فرصت ها و تهدیدهای اخلاقی است برای همه جهانیان، اعم از دین دار و بی دین، و از جهاتی صرفا برای ادیان و پیروان آنها. بنابراین، به خاطر این هر دو، طبیعتا انتظار آن است که چهره های شاخص دینی مثل مراجع تقلید و پاپ های کلیسا، که مبلغ و منادی اخلاق هستند پیش و بیش از دیگران نسبت به مسائل اخلاقی هوش مصنوعی هم دغدغه داشته باشند، هم زمینهساز فعالیت های علمی و عملی در این باره شوند.
🔹این کار موجب میشود پیروان و مقلدان آنها هم نسبت مسائل اخلاقی هوش مصنوعی احساس مسوولیت بیشتری داشته باشند.
يكشنبه ۵ اسفند ۳
‼️ما «قاتلان ناخواستهایم»؛ در شبکه های اجتماعی
▪️وقتی با تصویر یک زن ساده دل دابسمش های تمسخرآمیز و گاه غیراخلاقی میسازیم و او را انگشت نمای دیگران میکنیم، و موجب خانه نشینی و افسردگی او میشویم روح او را کشته ایم.
وقتی ویدیوی نوجوانی که کلمه ای را درست تلفظ نکرده با شوخی و مسخرگی در فضای مجازی منتشر میکنیم و او را افسرده و عصبانی میکنیم او را به قتل رسانده ایم.
وقتی لهجه کسی را مسخره میکنیم،
جمعه ۳ اسفند ۳
🔥«مدیریت شهرت» در فضای مجازی چیه، و چرا از خود شهرت مهمتره؟
▪️شهرت هم تیغ دو لبه است: میتواند ابزاری برای کارهای پسندیده یا ناپسند شود. بستگی دارد به این که فرد مشهور شده بتواند وضعیت جدید را بهدرستی «درک» و آن را «مدیریت» کند یا نه.
▪️ یعنی اگر قصد دارد از شهرت خود استفاده کند با افراد آگاه و دلسوز مشورت نماید که چه کارهایی را باید انجام دهد و چه کارهایی را نباید انجام دهد. اگر هم میخواهد به زندگی عادی اش برگردد باز هم باید مشورت نماید که چگونه خود را از بازی ها و بازی سازان رسانه ای دور بدارد تا بازیچه دست آنها نشود.
چهارشنبه ۱ اسفند ۳
‼️هشدارِ «سه تِرکه»: یک نفر دارد قربانی میشود
▪️ همه از این کار شادند و از طریق آن فالوور و بیننده جذب میکنند، اما در این میان هیچ کس توجه ندارد که یک نفر دارد قربانی میشود؛ یعنی همان خانم شعاردهنده.
▪️چرا که او ناگهان بدون این که بخواهد در یک موقعیت «شهرت» قرار گرفته، انگشتنما شده، و هرکس به هر طریقی توانسته از تصاویر او (سوء)استفاده کرده است. زندگی او از این به بعد مثل گذشته نیست، وچه بسا کسانی از این به بعد بخواهند او را ابزار کارهای تبلیغاتی خود کنند.
چهارشنبه ۱ اسفند ۳
قبلی
16
17
18
19
20
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار