جدیدترین مقالات

...
♨️ تحولات نسلی، از پذیرش تا چالش ♨️ تحولات نسلی، از پذیرش تا چالش پذیرش #تحولات_نسلی به معنای موافقت با همه دیدگاه ها و رفتارهای نسل جدید نیست، بلکه نخستین گام برای شناخت علائق، انگیزه ها، آرمان ها، ویژگی ها، دغدغه ها و خصائص، و به طور کلی فضای گفتمانی این نسل، و یافتن روش #تعامل درست با آنهاست. بدون این کار، اختلافات و تعارضات دو نسل هر روز بیشتر می‌شود. چهارشنبه بیست و هفتم تیر ۰۳ 💢 فضای مجازی، مراسم عزاداری، و حضور نوجوانان در یک «اتمسفر معنوی» 💢 فضای مجازی، مراسم عزاداری، و حضور نوجوانان در یک «اتمسفر معنوی» از این که نوجوان ها و جوان ها در برابر هجمه فضای مجازی به باورهای دینی آسیب ببینند نگران و دغدغه داریم ولی مهم تر از آن، لازم است بیاندیشیم که در برابر این تندباد حوادث چگونه می‌توان هویت دینی و شخصیت اخلاقی آنها را حفظ کرد.
حضور نوجوانان و جوانان در مراسم دینی و مذهبی از قبیل محرم و عزاداری امام حسین(ع) یکی از بهترین روش ها برای این کار است. قرار گرفتن آنها در یک «اتمسفر مقدس و روحانی» برای شان یک «تجربه دینی» جذاب است که به خوب بودن و خوب زیستن تشویق شان می‌کند. روشن است که این خوبی در فضای فیزیکی باقی نمی‌ماند و در فضای مجازی هم آنان را حفظ می‌کند.
یکشنبه بیست و چهارم تیر ۰۳
محرم، نوجوانان و در هم تنیدگی نسلی محرم، نوجوانان و در هم تنیدگی نسلی درمراسم مذهبی، به ویژه محرم و عاشورا، موضوع #در_هم_تنیدگی_نسلی را جدی بگیریم و نوجوانان و جوانان را در همه برنامه ها مشارکت دهیم تا آنان مسیری که با رنج و هزینه فراوان در طول تاریخ به امروز رسیده است را ادامه دهند. یکشنبه بیست و چهارم تیر ۰۳ ♨️ از تتلو قدیس نسازید ♨️ از تتلو قدیس نسازید کسی با آن سابقه وقتی هنوز در زندان است مشخص نمی‌شود چه اندازه در ادعای تغییر کردنش صادق است (که ان شاءالله هست) ولی اجازه دهید این نشانه های تغییر وقتی از زندان بیرون آمد خود را نشان دهد تا دست کم برای طرفداران جوان و نوجوانش قابل پذیرش باشد.
📌برخی هم گفته اند شاید او «حُرّ خوانندگان» ایران شود. دوست عزیز. عجله نکنید. از او قدیس نسازید. ... این کار موجب می‌شود اگر واقعا هم قصد اصلاح رفتار و تغییر مسیر را داشته باشد باز دومرتبه درگیر حواشی شود و از مسیر منحرف گردد. ... امان از افراط و تفریط.
جمعه بیست و دوم تیر ۰۳
🌀فضای مجازی و فاجعه زیبایی زدایی از زبان 🌀فضای مجازی و فاجعه زیبایی زدایی از زبان زبان در هر جامعه ای یکی از عوامل هویت بخش، انسجام آفرین، و ابزار ارتباط و تعامل و تفاهم انسانی است.بسیاری از تراث اخلاقی ما هم به #زبان_فارسی نوشته شده است. از این رو پاسداری ازآن یک وظیفه اخلاقی است. ولی امروزه متاسفانه بسیاری از افراد (به ویژه نوجوانان و جوانان) در فضای مجازی حساسیت لازم را در این زمینه ندارند. استفاده بیش از اندازه از #واژه_های_بیگانه، و #اشتباه_نویسی جملات و کلمات فارسی (مثلا «راجب» به جای «راجع») نمونه هایی از این بی مسوولیتی است، که باید برای آن چاره ای اندیشید. این را هم بدانیم که چت بات های #هوش_مصنوعی معمولا دیتای خود را از همین واژگان موجود در فضای مجازی می‌گیرند و در نتیجه امکان تسری خطاهای زبانی ما به آنها نیز وجود دارد.

چهارشنبه بیستم تیر ۰۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار