جدیدترین مقالات

...
🔥«مدیریت شهرت» در فضای مجازی چیه، و چرا از خود شهرت مهم‌تره؟ 🔥«مدیریت شهرت» در فضای مجازی چیه، و چرا از خود شهرت مهم‌تره؟ ▪️شهرت هم تیغ دو لبه است: می‌تواند ابزاری برای کارهای پسندیده یا ناپسند شود. بستگی دارد به این که فرد مشهور شده بتواند وضعیت جدید را به‌درستی «درک» و آن را «مدیریت» کند یا نه.

▪️ یعنی اگر قصد دارد از شهرت خود استفاده کند با افراد آگاه و دل‌سوز مشورت نماید که چه کارهایی را باید انجام دهد و چه کارهایی را نباید انجام دهد. اگر هم می‌خواهد به زندگی عادی اش برگردد باز هم باید مشورت نماید که چگونه خود را از بازی ها و بازی سازان رسانه ای دور بدارد تا بازی‌چه دست آنها نشود.
چهارشنبه ۱ اسفند ۳
‼️هشدارِ «سه تِرکه»: یک نفر دارد قربانی می‌شود ‼️هشدارِ «سه تِرکه»: یک نفر دارد قربانی می‌شود ▪️ همه از این کار شادند و از طریق آن فالوور و بیننده جذب می‌کنند، اما در این میان هیچ کس توجه ندارد که یک نفر دارد قربانی می‌شود؛ یعنی همان خانم شعاردهنده.

▪️چرا که او ناگهان بدون این که بخواهد در یک موقعیت «شهرت» قرار گرفته، انگشت‌نما شده، و هرکس به هر طریقی توانسته از تصاویر او (سوء)استفاده کرده است. زندگی او از این به بعد مثل گذشته نیست، وچه بسا کسانی از این به بعد بخواهند او را ابزار کارهای تبلیغاتی خود کنند.

چهارشنبه ۱ اسفند ۳
🟢هوش مصنوعی، برتری اخلاقی،‌ و لشگرکشی بی قشون 🟢هوش مصنوعی، برتری اخلاقی،‌ و لشگرکشی بی قشون ▪️ واقعیت مطلب این است که رقابتی بسیار شدید بین کشورهای مختلف در زمینه تولید و توسعه هوش مصنوعی در جریان است. این رقابت ها گرچه در قدم اول صبغه اقتصادی دارد ولی در واقع پشت آن این دیدگاه هم وجود دارد که برای ابراز قدرت در دنیای امروز باید بازار هوش مصنوعی را در دست داشته باشی. این قدرت هم فقط اقتصادی یا سیاسی نیست، بلکه فرهنگی و اخلاقی هم هست.

دوشنبه ۲۹ بهمن ۳
‼️ هوش مصنوعی و خطر تبدیل انسان به موجود «زیاد دان» و «کم فهم» ‼️ هوش مصنوعی و خطر تبدیل انسان به موجود «زیاد دان» و «کم فهم» 🔹یکی از خطراتی که استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند برای انسان عصر حاضر داشته باشد این است که میزان دیتا و داده های ذهنی او را به شدت افزایش دهد ولی موجب تنبلی فکری و تضعیف قدرت تجزیه و تحلیل او بشود. چیزی شبیه این که آدمی را تبدیل به ربات کند؛ یعنی موجودی که زیاد «می داند» ولی کمتر «می فهمد». به عبارتی دانسته هایش براساس یک فکر هدف‌مند و تجزیه و تحلیل پیشین نیست، و از صافی عقل انتقادی او عبور نمی‌کند. کاملا منفعل است و پذیرا. يكشنبه ۲۸ بهمن ۳‼️ هوش مصنوعی و خطر تبدیل انسان به موجود «زیاد دان» و «کم فهم» ‼️ هوش مصنوعی و خطر تبدیل انسان به موجود «زیاد دان» و «کم فهم» 🔹یکی از خطراتی که استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند برای انسان عصر حاضر داشته باشد این است که میزان دیتا و داده های ذهنی او را به شدت افزایش دهد ولی موجب تنبلی فکری و تضعیف قدرت تجزیه و تحلیل او بشود. چیزی شبیه این که آدمی را تبدیل به ربات کند؛ یعنی موجودی که زیاد «می داند» ولی کمتر «می فهمد». به عبارتی دانسته هایش براساس یک فکر هدف‌مند و تجزیه و تحلیل پیشین نیست، و از صافی عقل انتقادی او عبور نمی‌کند. کاملا منفعل است و پذیرا. يكشنبه ۲۸ بهمن ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار