جدیدترین مقالات

...
🔻با چالش احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی چه باید کرد؟ 🔻با چالش احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی چه باید کرد؟ 🔹استفاده از ویدیوهای تمسخرآمیز در شبکه‌های اجتماعی برای معرفی زنان و دختران به عنوان افرادی نادان و ساده لوح، پیامدهایی چون ترویج بی حیایی، تضعیف نهاد خانواده، و توهین و خشونت های زبانی و فیزیکی نسبت به بانوان را در پی دارد. از این رو همه دغدغه مندان سلامت اخلاقی جامعه و مدافعان حقوق زنان، و بیش از همه خود زنان، باید برای پیش گیری از این فاجعه تلاش هایی از این دست را داشته باشند:
▪️آگاه سازی دختران نسبت به پیامدهای این ویدیوها
▪️ هشدار برای عدم مشارکت در ساخت آنها،
▪️ اعتراض جدی به تولیدکنندگان این محتواها،
▪️عدم فالو و لایک و فوروارد این گونه ویدیوها.

يكشنبه ۴ آذر ۳
احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی، حق زنان دانا را هم تضییع می‌کند احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی، حق زنان دانا را هم تضییع می‌کند 👥 کم نیستند خانم هایی که از طریق این فضا به کارهایی چون آموزش، مشاوره، و کسب و کار و تولید محتوای مفید اشتغال دارند، ولی متاسفانه بسیاری از کاربران شبکه ها، به ویژه جوانان و نوجوانان، به اندازه ای که محتواهای توهین و تمسخر آمیز نسبت به زنان را منتشر می‌کنند به این گروه دوم توجه چندانی ندارند. و این ظلم بزرگ زنان در حق همجنسان خود است، چرا که مخاطب به طور ناخودآگاه با استفاده از «مغالطه تعمیم»‌ آن تصویر نامناسب را به همه زنان سرایت می‌دهند و متناسب با این تصویر با زنان و دختران برخوردهای نادرست می‌کنند.

پنجشنبه ۱ آذر ۳
کتاب تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم کتاب تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم 📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی


🔻 آشنایی با آثار پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی، پژوهشگاه قرآن و حدیث


🔹حسینعلی رحمتی، تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم.


پژوهشگاه قرآن و حدیث، و دبیرخانه حمایت از طرح های پژوهشی حوزه های علمیه، چاپ اول، 1401، 263ص


✍🏼 کتاب حاضر ضمن بازشناسی نقطه تلاقی شبکه‌های اجتماعی و اخلاق، به تفصیل اقسام تزاحم‌ یا تعارض‌های اخلاقی مربوط به شبکه های اجتماعی را معرفی، و ضمن تبیین فرایند شکل‌گیری آنها، با بهره‌گیری از مباحث فلسفه اخلاق و آموزه‌های اسلامی، ده سنجه یا معیار را برای اتخاذ بهترین تصمیم هنگام مواجهه با این تزاحم‌ها ارائه می‌کند.
سه شنبه ۲۹ آبان ۳
علت مشارکت زنان در تولید محتوای توهین آمیز نسبت به خانم ها علت مشارکت زنان در تولید محتوای توهین آمیز نسبت به خانم ها 🔹به نظر می‌رسد عوامل گوناگونی در این زمینه تاثیر دارد، که از آن جمله است:
۱. ناآگاهی نسبت به پیامدهای زیانبار ساخت این ویدیو ها،
۲. کسب شهرت و محبوبیت،
۳. کسب ثروت و درآمد،
۴. جبران محدودیت ها و محرومیت هایی که در خانواده یا جامعه با آن مواجه اند،
۵. سرگرمی و تفریح و وقت گذرانی.

سه شنبه ۲۹ آبان ۳
🔥 احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی چه تاثیری بر نسل‌های آینده دارد؟ 🔥 احمق‌نمایی زنان در فضای مجازی چه تاثیری بر نسل‌های آینده دارد؟ 😱 اشتباه دختران و پسرانی که در فضای مجازی زنان را به عنوان افرادی نادان معرفی و مسخره می‌کنند این است که به تاثیرات زیان بار این کار بر روی نسل های آینده توجه ندارند. آنان فقط اکنون را در نظر می‌گیرند و شهرت و ثروتی که از رهگذر تحقیر و توهین به زن و زنانگی به دست می‌آورند، اما نمی‌دانند که این ویدیوها را هزاران دختر و پسر نوجوان هم مشاهده می‌کنند و تصویر نادرستی که در ذهن آنها شکل می‌گیرد بعدها تاثیرات خود را نشان خواهد داد.

😱این نوجوانان، در آینده پدر یا شوهری می‌شوند که در خانه با دختر و همسر خود بدرفتاری می‌کند، مردی می‌شوند که در خیابان و محل کار خود حرمت خانم ها را نگه نمی‌دارد، زنان و مادرانی می‌شوند که از زن بودن خود شرمگین و خشمگین هستند و از ایفای نقش سازنده خود در زندگ فردی و اجتماعی باز می‌مانند.

سه شنبه ۲۹ آبان ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار