💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)

...
۱۴۰۴/۲/۲۳ سه شنبه
(0)
(0)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)

💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)

تعارض‌های برنامه «عشق ابدی» با سنت‌های اخلاقی، فرهنگی و دینی ما

 

✍🏼 حسینعلی رحمتی

 

🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:

▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام می‌شود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.

▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.

▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی می‌شود. و کسی هم پاسخ نمی‌دهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.

▪️۴. در فرهنگ ما سخنان هریک از طرفین در جلسات آشنایی، بعدا از طریق تحقیقات محلی و مانند آن راستی آزمایی می‌شود ولی در این برنامه خبری از این چیزها نیست و خود دختران و پسران با همین برخوردهای اولیه (آن هم جلوی دوربین) درباره یکدیگر قضاوت می‌کنند. و البته چون برنامه برای کسب جایزه هم هست مشخص نمی‌شود گفتار و رفتار شرکت کنندگان چه اندازه از روی صداقت است. به ویژه که همه یا برخی از آنها جزو بلاگرهای فضای مجازی هستند که طبیعت کارشان بازیگر بودن و نمایش دادن و جلب توجه است.

▪️۵. در فرهنگ ما باید حریم و احترام دختر حفظ شود و برای برگزاری جلسه آشنایی ابتدا از او و خانواده اش کسب اجازه شود، ولی در این برنامه به راحتی نسبت به دختران رفتار تحقیرآمیز و گفتارهای توهین آمیز دیده می‌شود.
▪️۶. در فرهنگ ما سخنان طرفین در جلسات آشنایی بیشتر ناظر به اهداف و برنامه های آینده زندگی است و البته که درباره علایق و سلایق طرفین هم صحبت می‌شود، ولی در این برنامه، هدف، برتری بر رقبا و کسب جایزه است.

▪️۷. در فرهنگ ما هدف از آشنایی، آغاز یک رابطه مبتنی بر اعتماد است ولی در این برنامه افراد هر لحظه ممکن است با یک نفر باشند و بعد از او دل بکنند و به سمت دیگری بروند.

 

🔻ادامه دارد...

 

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

 

💥اندکی اندیشه‌ ضرر ندارد

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمار