پنج
...
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ای خدا
از نعمت گسترده ات ما را رزق حلال و پاکیزه روزی کن، و ما را محتاج و نیازمند کسی جز خودت مگردان، و سپاسگزاری ما را از خودت، و نیازمندی و درویشی ما را به درگاهت زیاده کن، و با تو، بی نیازی و کفایت از غیر تو است.
(از دعاهای حضرت زهرا(س)
ولادت #حضرت_فاطمه(س) مبارک🪴
شنبه یکم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
احمقنمایی زنان در فضای مجازی، حق زنان دانا را هم تضییع میکند
👥 کم نیستند خانم هایی که از طریق این فضا به کارهایی چون آموزش، مشاوره، و کسب و کار و تولید محتوای مفید اشتغال دارند، ولی متاسفانه بسیاری از کاربران شبکه ها، به ویژه جوانان و نوجوانان، به اندازه ای که محتواهای توهین و تمسخر آمیز نسبت به زنان را منتشر میکنند به این گروه دوم توجه چندانی ندارند. و این ظلم بزرگ زنان در حق همجنسان خود است، چرا که مخاطب به طور ناخودآگاه با استفاده از «مغالطه تعمیم» آن تصویر نامناسب را به همه زنان سرایت میدهند و متناسب با این تصویر با زنان و دختران برخوردهای نادرست میکنند.
پنج شنبه یکم آذر ۰۳
کتاب تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم
📚به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
🔻 آشنایی با آثار پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی، پژوهشگاه قرآن و حدیث
🔹حسینعلی رحمتی، تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم.
پژوهشگاه قرآن و حدیث، و دبیرخانه حمایت از طرح های پژوهشی حوزه های علمیه، چاپ اول، 1401، 263ص
✍🏼 کتاب حاضر ضمن بازشناسی نقطه تلاقی شبکههای اجتماعی و اخلاق، به تفصیل اقسام تزاحم یا تعارضهای اخلاقی مربوط به شبکه های اجتماعی را معرفی، و ضمن تبیین فرایند شکلگیری آنها، با بهرهگیری از مباحث فلسفه اخلاق و آموزههای اسلامی، ده سنجه یا معیار را برای اتخاذ بهترین تصمیم هنگام مواجهه با این تزاحمها ارائه میکند.
سه شنبه بیست و نهم آبان ۰۳
علت مشارکت زنان در تولید محتوای توهین آمیز نسبت به خانم ها
🔹به نظر میرسد عوامل گوناگونی در این زمینه تاثیر دارد، که از آن جمله است:
۱. ناآگاهی نسبت به پیامدهای زیانبار ساخت این ویدیو ها،
۲. کسب شهرت و محبوبیت،
۳. کسب ثروت و درآمد،
۴. جبران محدودیت ها و محرومیت هایی که در خانواده یا جامعه با آن مواجه اند،
۵. سرگرمی و تفریح و وقت گذرانی.
سه شنبه بیست و نهم آبان ۰۳
🔥 احمقنمایی زنان در فضای مجازی چه تاثیری بر نسلهای آینده دارد؟
😱 اشتباه دختران و پسرانی که در فضای مجازی زنان را به عنوان افرادی نادان معرفی و مسخره میکنند این است که به تاثیرات زیان بار این کار بر روی نسل های آینده توجه ندارند. آنان فقط اکنون را در نظر میگیرند و شهرت و ثروتی که از رهگذر تحقیر و توهین به زن و زنانگی به دست میآورند، اما نمیدانند که این ویدیوها را هزاران دختر و پسر نوجوان هم مشاهده میکنند و تصویر نادرستی که در ذهن آنها شکل میگیرد بعدها تاثیرات خود را نشان خواهد داد.
😱این نوجوانان، در آینده پدر یا شوهری میشوند که در خانه با دختر و همسر خود بدرفتاری میکند، مردی میشوند که در خیابان و محل کار خود حرمت خانم ها را نگه نمیدارد، زنان و مادرانی میشوند که از زن بودن خود شرمگین و خشمگین هستند و از ایفای نقش سازنده خود در زندگ فردی و اجتماعی باز میمانند.
سه شنبه بیست و نهم آبان ۰۳
خطای مشارکت دادن بچه ها در احمقنمایی زنان در فضای مجازی
🤷♂️برخی بلاگرها یا پدرومادرها برای جلب فالوور بیشتر یا به خاطر شیرین کاری، شوخی های تحقیرآمیز درباره زنان را از زبان بچه ها بیان میکنند. غافل از این که جدای از غیر اخلاقی بودن نادان نشان دادن زنان، سوءاستفاده از بچه ها برای چنین کاری از همین کودکی موجب ذهنیت منفی آنها، به ویژه پسران نسبت به زنان و دختران میشود. این ذهنیت که ممکن است به طور خودآگاه یا ناخودآگاه تا آخر عمر با آنان باقی بماند موجب میشود که در آینده در زندگی شخصی خود با همسر و دخترشان، یا در جامعه با خانم های دیگر رفتاری تحقیرآمیز داشته باشند.
دوشنبه بیست و هشتم آبان ۰۳
1
2
3
4
5
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار