menusearch
harahmati.ir

پنج

...
🟣 عشقی که ابدی نیست (قسمت چهارم و پایانی) 🟣 عشقی که ابدی نیست (قسمت چهارم و پایانی) پس چند باید کرد؟
▪️اولا، بایستی اثرات مخرب این گونه برنامه ها را برای جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان تبیین کرد؛ تاثیراتی چون قباحت زدایی از رذایل، برجسته سازی کلیشه های جنسیتی و تبلیغ زن به عنوان یک کالای دم دستی،‌ ترویج ارتباط عاطفی و عشق به صورت یک معامله، مشهور شدن افراد بی صلاحیت، شکل گیری خانواده های سست و متزلزل و در نتیجه افزایش اختلافات بعد از ازدواج و طلاق عاطفی یا واقعی، فریب مخاطب با قالب کردن یک سری روابط نمایشی به عنوان روابط واقعی و جدی.
▪️ثانیا، بایستی با استفاده از افراد کاربلد و با سلیقه، و با لحاظ کردن علایق مخاطبان جوان از یک سو و اصول و هنجارهای اخلاقی، دینی و فرهنگی ایران از سوی دیگر، اقدام به تولید برنامه های جذاب در رسانه ملی و دیگر رسانه ها کرد. بخش عمده ای از این کارها باید با مشارکت های مردم نهاد مثل استفاده از پلتفرم های شبکه خانگی انجام شود.
▪️ثالثا، همه ما کاربران فضای مجازی اخلاقا موظفیم از کارهایی چون لایک و کامنت و فوروارد کردن این برنامه ها که موجب افزایش بازدید از آنها و تشویق سازندگان شان (همچنین افزایش شهرت و درآمد آنها) می‌شود خودداری کنیم.
پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۴
🔴 عشقی که ابدی نیست (قسمت سوم) 🔴 عشقی که ابدی نیست (قسمت سوم) 🔴 عشقی که ابدی نیست (قسمت سوم)
#عشق_ابدی به مثابه نشانگانی از تحولات نسلی و تاثیر شبکه‌های اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔷 1. ساخت برنامه هایی از قبیل عشق ابدی، حضور برخی از جوانان ایرانی در آن، و از همه مهم تر، استقبال طیف قابل توجهی از جامعه ما از این برنامه ها نشان دهنده تغییر و تحولات فرهنگی، اجتماعی و حتی اخلاقی است که در بخش هایی از جامعه ایرانی شکل گرفته و به دلایلی روز به روز در حال گسترش است. بنابراین، همه افراد و نهادهای مرتبط با تعلیم و تربیت و اخلاق بایستی این نشانه ها را جدی بگیرند، ریشه یابی و آسیب شناسی کنند، و مشخص کنند علل و زمینه های این استقبال چیست. مجموع این کارها زمینه ساز مرحله مهم بعدی می‌شود که عبارت است از چاره اندیشی و ارایه راهکار برای کاهش تاثیرات مخرب این برنامه ها.
چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۴
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم) 💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم) 💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارض‌های برنامه «عشق ابدی» با سنت‌های اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام می‌شود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی می‌شود. و کسی هم پاسخ نمی‌دهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.

برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول) ♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول) ♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکه‌های اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیت‌انگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی»‌ با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی می‌کند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر می‌شود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را می‌سنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده،‌ و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر می‌رسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
🔥کتاب  «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران 🔥کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران 🔥کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران
📌کتاب حاضر جامع ترین کتابی است که مسئله مهم تزاحم ها و تعارض های اخلاقی در و درباره شبکه های اجتماعی را بررسی کرده و برای حل آنها راهکار ارایه کرده است.
❇️مطالعه این کتاب به همه علاقه مندان مباحث اخلاقی فضای مجازی، به ویژه طلاب و دانشجویان رشته فلسفه اخلاق، پیشنهاد می‌شود.
البته کتاب برای افراد عادی جامعه، و مسوولان تصمیم گیر درباره فضای مجازی هم مفید است.
کتاب نشان می‌دهد که چگونه همه ما، از شهروندان عادی گرفته تا مدیران و مسوولان و سیاستگذاران، هر روزه بر سر دوراهی های تصمیم گیری درباره شبکه های اجتماعی قرار داریم، و چگونه باید از بین دو وظیفه اخلاقی، یکی را انتخاب کنیم.

☀️برای خواندن صفحات اولیه کتاب، و خرید کتاب با #تخفیف نمایشگاه اینجا را کلیک کنید:
https://b2n.ir/wh8693
يكشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴
آمار سایت
مشاهده کامل آمار