چهار

...
نشست علمی تأثیر فضای مجازی بر رابطه پدر  _دختری نشست علمی تأثیر فضای مجازی بر رابطه پدر _دختری 🌀 سلسله نشست های علمی
"رابطه پدر_دختری در آینه علم و دین"
🔹 روایت نخبگانی از تعاملات پدر و دختر
🔸 جلسه بیست و سوم با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی
(استادیار گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث)

🔻موضوع: تَرَک برداشتن بتوارۀ «پدرِخوب»: تأثیر فضای مجازی بر رابطه پدر _دختری

📆 زمان: دوشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۳ (روز چهاردهم ماه مبارک رمضان) _ ساعت ۲۰:۳۰

🔗 لینک شرکت در جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/khanevade

🌐 کانال اطلاعات نشست‌ها:
https://eitaa.com/khanevadeh_1403

👈 سامانه ثبت‌نام جهت دریافت گواهی (رایگان):
https://survey.porsline.ir/s/sBfnG5Yt
یکشنبه پنجم فروردین ۰۳
سلبریتی گرامی! مردم مسوول حل و فصل مشکلات شخصی شما نیستند سلبریتی گرامی! مردم مسوول حل و فصل مشکلات شخصی شما نیستند با توجه به ساختار و جایگاه شبکه های اجتماعی در دنیای امروز، طبیعتا سلبریتی ها قابل حذف نیستند. از سوی دیگر، نصیحت و هشدار به آنها هم تاثیر چندانی در تغییر رویه شان ندارد. از این رو چاره ای جز این نیست که ما کاربران و شهروندان عادی به فریاد خودمان برسیم و در برابر سلبریتی ها، عزت و کرامت خود را پاس داریم. اختیار آنها به دست ما نیست ولی اختیار خودمان را که داریم. چرا از این ظرفیت انسانی خود استفاده نکنیم؟
▪️اولا همیشه به تصویری زیبا و آرمانی که جلوی دوربین از زندگی خودشان نشان می‌دهند با شک و تردید بنگریم و زندگی آنان را معیار زندگی خود قرار ندهیم،
▪️ثانیا از مشهور کردن کسانی که ظرفیت و لیاقت شهرت را ندارند خودداری کنیم،
▪️ثالثا وقتی آنها به وادی زردنویسی و زردگویی وارد شدند از فالو و لایک کردن و انتشار اخبارشان خودداری کنیم، و قبل از روشن شدن همه ابعاد قضیه از هرگونه قضاوت بپرهیزیم.
جمعه سوم فروردین ۰۳
مبارک باد نشستن نوروز بر سفره قرآن مبارک باد نشستن نوروز بر سفره قرآن 🍄 طبیعت لباس نو پوشید و شادمانه بر سفره قرآن نشست. مبارکی اش بر شما باد.
ان شاءالله سال جدید برای تان سالی همراه با:
👈🏿هدف گذاری،
👈🏿برنامه ریزی،
👈🏿تدوین تقویم اجرایی،
👈🏿 تلاش ممتد،
👈🏿و کنترل منظم فرایندهای کاری،
در زندگی فردی و شغلی تان باشد.

حسینعلی رحمتی
1 فرودین 1403
چهارشنبه یکم فروردین ۰۳
زن معاصر ایرانی و سه گانه اندیشوری/کنشگری/ راهبری اخلاقی فضای مجازی (2) زن معاصر ایرانی و سه گانه اندیشوری/کنشگری/ راهبری اخلاقی فضای مجازی (2) در بخش نخست گفت شد که امروزه زنان و دختران ایرانی درباره آن چه به طور کلی اخلاق فضای مجازی نامیده می‌شود می‌توانند سه گونه نقش را ایفا کنند: اندیشوری، کنشگری، و راهبری اخلاقی. اینک توضیحاتی درباره هریک از این موارد: شنبه بیست و ششم اسفند ۰۲ زن معاصر ایرانی و سه گانه اندیشوری/کنشگری/ راهبری اخلاقی فضای مجازی (۱) زن معاصر ایرانی و سه گانه اندیشوری/کنشگری/ راهبری اخلاقی فضای مجازی (۱) فضای مجازی عرصه نوینی است که زنان و دختران امروز ایران بخش قابل توجهی از کاربران آن را تشکیل می‌دهند و از این طریق در حال تجربه ای جدید هستند. این فضا برای آنان، به ویژه نسل جوان شان، نه صرفا ابزار ارتباط، بلکه زیست جهانی است که در آن زندگی می‌کنند، مراودات خود را شکل می‌دهند، هنجارهای مد نظر خود را ترویج یا هنجارهای موجود را به نقد می‌کشند. از این رو همه افراد و نهادهایی که به نوعی متصدی سیاستگذاری، برنامه ریزی، و تبلیغ و ترویج فرهنگ و اخلاق و تربیت جامعه امروز ایران، به ویژه در حوزه زنان، هستند چاره ای جز این ندارند که فضای مجازی را از این منظر به صورت واقع بینانه بررسی و به طور منصفانه تحلیل کنند. در غیر این صورت، امکان هم فکری، هم افقی و هم سخنی با جامعه زنان را پیدا نخواهند کرد. یکشنبه بیستم اسفند ۰۲
آمار سایت
مشاهده کامل آمار