harahmati.ir
دسته بندی
آرشیو اخبار صفحه سه
...
روش خرید آنلاین کتاب «راست کلیک» و کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی»
روش خرید آنلاین کتاب «راست کلیک» و کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی»
هر یک از دو کتاب «راست کلیک: کوته نوشت هایی در اخلاق فناوری اطلاعات» و کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی، از چالش تا تصمیم» نخستین اثار در موضوعات خود است و نه تنها برای متخصصان و علاقه مندان اخلاق فناوری اطلاعات، بلکه برای همه کاربران عادی فضای مجازی هم مفید و کاربردی است.
📌برای سفارش خرید یا روی لینکها کلیک کنید یا کیوآرکد پایین تصاویر را با گوشی خود اسکن نمایید
برای آشنایی با محتوای آنها و روش خرید آنلاین آنها به ادامه مطلب مراجعه کنید.
پنجشنبه ۱۹ تیر ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
برای استفاده اخلاقی از فضای مجازی باید آموزش ببینیم
گر کسی به شهروندان جامعه، به ویژه زنان و دختران تعرض و بی احترامی کرد قانون حتما باید با او به صورت پشیمانکنندهای برخورد کند، اما از سوی دیگر، به همه شهروندان، به ویژه نوجوانان و جوانان، باید آموزش های لازم داده شود که تا حد امکان خود را در معرض خطر قرار ندهند و اگر اتفاقی برای آنها افتاد بتوانند خود را نجات دهند.
این کار باید هم توسط نهادهای حاکمیتی، هم رسانه ها، هم خود شهروندان به ویژه پدرومادرها انجام شود. فضای مجازی هم ابزار خوبی برای آموزش است، هم درباره چگونگی استفاده از آن برای حفاظت از خود باید به افراد آموزش داده شود.
دوشنبه ۱۹ خرداد ۴
شبکه های اجتماعی، ابزار کمک به یکدیگر
در سال های اخیر بارها مشاهده شده که به مجرد فعال شدن کاربران شبکه های اجتماعی درباره مشکلاتی چون سرقت و ربایش و آزار و اذیت شهروندان، تلاش نهادهای مسوول هم زودتر به نتیجه رسیده، و مانع از بروز فجایع بیشتر شده است.
📌 این یعنی امروزه شبکه های اجتماعی ابزاری بسیار مفید، موثر، فراگیر و کم هزینه برای دفاع از حقوق شهروندان و پیشگیری از ظلم و تعدی به آنان است. از این رو مدیران جامعه و نهادهای مرتبط بایستی هم قدر این فناوری را بدانند و امکان دسترسی هرچه بهتر به آن را فراهم کنند، هم قدردان شهروند-کاربرانی باشند که با احساس مسوولیت در مواقع حساس به کمک آنان میآیند و در ایفای وظایف سنگینی که دارند یاری شان میکنند.
يكشنبه ۱۸ خرداد ۴
💢 فضای مجازی، دختر گمشده، «خانوادۀ» پیداشده
ناگهان خبر گم شدن یک دختر در فضای مجازی منتشر میشود. جنب و جوشی بین کاربران ایرانی شبکه های اجتماعی به راه میافتد و از کاربران عادی گرفته تا بلاگرها، در داخل و خارج کشور دست به کار میشوند؛ هر کس به اندازه توان و با ادبیات خاص خودش. جدیت ها و حساسیت های کاربران به گونه ای است که گویی هرکدام احساس میکنند دختر خودشان گم شده است.
نوعی حس همدلی و همراهی و تعلق جمعی در جامعه شکل میگیرد و هرکس فکر میکند در این زمینه اخلاقا وظیفه ای دارد که باید به بهترین وجه انجام دهد. این فعالیت ها از یک سو به جامعه آموزش میدهد، و از سوی دیگر به بستگان فرد مفقود یادآوری میکند که تنها نیستند.
📌اما در پس و پشت همه این تلاش ها یک نکته عیان میشود:
فضای مجازی امروزه میتواند عامل وحدت بخش و امیدبخش جامعه باشد؛ میتواند نشانمان دهد که همه ما اعضای یک خانواده ایم و باید به رغم همه اختلاف هایی که داریم، پشت و پناه یکدیگر باشیم و از هرکاری که بنیان این خانواده را سست میکند بپرهیزیم.
شنبه ۱۷ خرداد ۴
انسان، دستیارِ هوش مصنوعی میشود؟
همه ما الان #هوش_مصنوعی را به عنوان «ابزار» و #دستیار انسان در کارهای پژوهشی میدانیم. با توجه به روند به رو به رشد حضور چت بات ها در امور پژوهشی (مانند ایده یابی، منبع یابی، تدوین مطالب و تحلیل مباحث)، آن هم با سرعت و دقتی گاه بیشتر از انسان، به نظر شما چقدر احتمال دارد در آینده کار برعکس شود؛ یعنی #انسان ها دستیار هوش مصنوعی برای کارهای پژوهشی شوند؟ (یعنی هوش مصنوعی نویسنده اول باشد و انسان، نویسنده دوم)
دوشنبه ۱۲ خرداد ۴
گفتگو درباره هوش مصنوعی و چالشهای اخلاقی آن
در خصوص نسبت اخلاق با هوش مصنوعی با حجت الاسلام والمسلمین حسینعلی رحمتی مدرس و محقق اخلاق فناوری اطلاعات، دارای دکتری فلسفه اخلاق از دانشگاه قم، عضو هیئت علمی و مدیر گروه اخلاق کاربردی، معاون پژوهشکده اخلاق و روانشناسی اسلامی پژوهشگاه قرآن و حدیث و مولف کتابهایی چون «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی» و «مأخذ شناسی اخلاق فناوری اطلاعات و ارتباطات» به گفت وگو پرداختیم.
مشروح این گفت وگو را در ادامه بخوانید.
يكشنبه ۴ خرداد ۴
1
2
3
4
5
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار
طراحی توسط
سایت ساز خبری یوتاب