آرشیو اخبار صفحه سه
...
عید سعید فطر مبارک
عید سعید فطر مبارک
🌺 شادباش عید اخلاق به همه کسانی که اخلاق اولویت اول زندگی شان است🌺
اینک،
ای که در «محرم» هر چه غیر دوست بود بر خود حرام کردی،
و در «ربیع»، بهار جان را به تماشا نشستی،
و از جمود «جمادی» گذشتی،
و پا به وادی «رجب» نهادی،
و از شعب «شعبان» رها شدی
و «رمضان» را روز به روز
و وادی به وادی
پشت سر نهادی.
اینک که آفتاب عید بر آمده،
خوش باش و شادمان،
که کامروای این سلوک تو بودی.
دوشنبه ۱۱ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
🟣 هوش مصنوعی؛ مسیر صُعود، یا چاهی برای سقوط
🟣 هوش مصنوعی؛ مسیر صُعود، یا چاهی برای سقوط
✍️ رضا جعفری
🔹یکی از آسیبهای ورود دیرهنگام به فناوریهای نوظهور، از جمله فضای مجازی و اکنون هوش مصنوعی، این است که وقتی پس از گسترش آنها وارد میدان میشویم، نگاهمان بیشتر معطوف به آسیبها خواهد شد، نه بهرهگیری از فرصتها. چنین اشتباهی که در مواجهه با فضای مجازی رخ داد، نباید در برابر هوش مصنوعی نیز تکرار شود.
🔹 چه باید کرد؟
1️⃣ شناخت و ورود بهموقع، پیش از آنکه صرفاً درگیر آسیبهای احتمالی شویم.
2️⃣ ایجاد رویکردی متوازن که هم فرصتها را ببیند و هم آسیبها را مدیریت کند.
🔹 این همان چیزی است که امیرالمؤمنین(ع) به ما آموختهاند. مثلا با اینکه کوبندهترین نکوهشها درباره دنیا از سوی ایشان بیان شده است، اما در برابر نگاههای ناپخته، ظرفیتهای مثبت آن را نیز یادآور شدهاند و فرمودهاند: «دنیا، مسجد عاشقان خدا، و جایگاه نماز فرشتگان، و محل فرود آمدن وحی، و تجارتخانه اولیای خداست؛ در آن رحمت کسب کردند و بهشت را سود بردند.» («مَسْجِدُ أَحِبَّاءِ اللَّهِ وَ مُصَلَّى مَلَائِکَةِ اللَّهِ وَ مَهْبِطُ وَحْيِ اللَّهِ وَ مَتْجَرُ أَوْلِيَاءِ اللَّهِ؛ اکْتَسَبُوا فِيهَا الرَّحْمَةَ وَ رَبِحُوا فِيهَا الْجَنَّةَ»)
♦️پس فضای مجازی و هوش مصنوعی نیز میتوانند بستری برای عبادت خداوند باشند، البته بهشرط آنکه آنها را بشناسیم و بهدرستی از آنها بهره ببریم.
دوشنبه ۴ فروردین ۴
⚫️ اعتیاد مجازی؛ چالش فراگیرِ انسان عصر فناوری اطلاعات
⚫️ اعتیاد مجازی؛ چالش فراگیرِ انسان عصر فناوری اطلاعات
✍🏼 ایمان تات داودآبادی
🔸فضای مجازی دارای جاذبههای فراوانی است که میتواند، بهویژه نوجوانان را ساعتها درگیر خود کند؛ به گونه ای که دوری از آن برایشان دشوار و آزاردهنده باشد. تداوم این روند منجر به نوعی اعتیاد میشود و فرد به طور ناخودآگاه زمان زیادی را صرف وبگردی بی حاصل میکند که جز اتلاف وقت و سرمایه ثمری ندارد.
🔸 برای حل این معضل چه باید کرد؟ در سخنان امام علی(ع) دستورالعملی وجود دارد که در این زمینه به کار میآید. ایشان میفرماید: «انسان مومن باید اوقات خود را سه قسمت کند: بخشی را برای عبادت، بخشی را برای کار و تلاش، و بخشی را هم برای لذت های حلال» («لَمُؤْمِنِ ثَلَاثُ سَاعَاتٍ؛ فَسَاعَةٌ يُنَاجِي فِيهَا رَبَّهُ، وَ سَاعَةٌ يَرُمُّ مَعَاشَهُ، وَ سَاعَةٌ يُخَلِّي بَيْنَ نَفْسِهِ وَ بَيْنَ لَذَّتِهَا فِيمَا يَحِلُّ وَ يَجْمُلُ»).
🔸 براساس این الگو، هر کاربر فضای مجازی باید با مدیریت زمان، از وقت خود به صورت متعادل برای یادگیری، تعامل با دیگران، حضور در کنار خانواده و مانند آن بهره ببرد.
📌 اگر خودمان و فرزندانمان را با این سبک زندگی عادت دهیم تا حد زیادی میتوانیم از آلودگی به رذیلت اخلاقی اعتیاد مجازی در امان بمانیم.
۱ فروردین ۱۴۰۴
#گزین_گویه_های_اخفایی
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
يكشنبه ۳ فروردین ۴
آیا سلبریتی های فضای مجازی تاریخ مصرف دارند!؟
🧑🎤👩🎤 آیا سلبریتی های فضای مجازی تاریخ مصرف دارند!؟
✍🏼 مرتضی محبی
😎 دنیا در همه ادوار برای همگان دارای پستی و بلندی است و زمان مانند کفه های ترازو، عده ای را بالا میبرد و عده ای را پایین میآورد. این مسئله درباره سلبریتی ها یا دیگر افرادی که در فضای مجازی مشهور میشوند بیشتر ملموس است و به اقتضای فضای مجازی بیشتر به چشم میآید.
😎 کثرت لایک ها و کامنت ها و دیده شدن ها گاه برخی از آنها را فریب میدهد و گمان میکنند واقعا افرادی با فضیلت و ویژه هستند. این همان نکته ای است که امام علی(ع) نسبت به آن هشدار داده است: «هنگامى که دنیا به کسى روى آورد نیکى هاى دیگران را به او عاریت مى دهد و هنگامى که دنیا به کسى پشت کند نیکى هاى خودش را نیز از او مى گیرد» («إِذَا أَقْبَلَتِ اَلدُّنْيَا عَلَى أَحَدٍ أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ وَ إِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِهِ»).
📌بنابراین کسانی که به هر دلیل در فضای مجازی مشهور میشوند باید بسیار مواظب باشند که در دام تشویق و ترغیب های دیگران نیافتند. و سعی کنند از فرصت مشهور و معروف بودن خود برای انجام کارهای خیر و عام المنفعه استفاده کنند.
۳۰ اسفند ۱۴۰۳
#گزین_گویه_های_اخفایی
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
شنبه ۲ فروردین ۴
بهار طبیعت، بهار قرآن، امام اخلاق
🌷سلام
فرارسیدن بهار طبیعت را شادباش میگویم. انشاءالله در پناه صاحب این ایام و لیالی، امام علی(ع)، سالی همراه باسلامتی و موفقیت داشته باشید.
🟢 آرزو میکنم از کسانی باشید که با خود عهد میکنند در سال جدید:
1⃣ در زندگی شخصی و شغلی خود، کار با «هوش مصنوعی» را جدی بگیرند
2⃣ باور داشته باشند «اخلاق» در فضای مجازی یک نیاز «حقیقی» است
3⃣ در فضای مجازی محتوای مفید تولید کنند، یا مطالب مفید دیگران را بازنشر نمایند
4⃣ در این فضا «حضور مسوولانه» داشته باشند، و از ارسال مطالبی که آتش ناامیدی و کینه و کدورت را شعلهور میکند یا به آبروی دیگران لطمه میزند خودداری کنند
5⃣ ایمان داشته باشند که فضای مجازی هم محضر خداوند است
حسینعلی رحمتی
۱ فروردین ۱۴۰۴
پنجشنبه ۳۰ اسفند ۳
🍄 فضای مجازی؛ تحول دیجیتال و تَّلَوُّن شخصیت
🍄 فضای مجازی؛ تحول دیجیتال و تَّلَوُّن شخصیت
✍🏼 رحیم نوروزی
😎 فضای پیچیده مجازی جایی است که اگر کسی به هر دلیلی نخواهد پایبند اصول اخلاقی باشد میتواند به راحتی هویت های مختلف را به خود بگیرد و نقاب های گوناگون را به چهره بزند، تغییر پوشش و رفتار و اعتقاد از نشانه های تَّلَوُّن شخصیت در این فضاست.
😎 برای تقریب ذهن، به کلیپ های یک فرد به ظاهر مذهبی نگاه کنید که با انگیزه هایی چون دیده شدن، حرف هایی میزند که چندان صبغه اخلاقی و رنگ و بوی دینی ندارد.
😎 این رفتارها موجب بدبین شدن کاربران به دین و اشخاص دیندار میشود. شاید به همین خاطر است که امیرمومنان(ع) فرموده است: «از رنگ به رنگ شدن در دین خدا بپرهیزید» («فَإِيَّاکُمْ وَ التَّلَوُّنَ فِي دِينِ اللَّهِ»).
😎 «تَّلَوُّن مجازی» خود منشأ ناهنجاری های متعدد فردی و اجتماعی دیگری چون فریب مخاطب خواهد شد.
📌از این رو عمل به قاعده سلبی اخلاقی علوی، در دنیای دیجیتال میتواند اولاً به ثبات شخصیت اخلاقی و ایجاد فضای صداقت و اعتماد مجازی و ثانیا به گریز از نفاق و دوگانگی و بحران شخصیت منجر شود؛ و افزون بر آن، نوعی تبلیغ عملی دین هم باشد.
۲۹ اسفند ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳
1
2
3
4
5
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار