menusearch
harahmati.ir

آرشیو اخبار صفحه سه

...
فضای مجازی فقط یکی از عوامل است فضای مجازی فقط یکی از عوامل است هنگام بروز حوادثی چون تعرض به یک شهروند، به ویژه اگر خانم باشد و خدای ناکرده به قتل او منجر شود، معمولا بحث «ریشه‌یابی» این اتفاقات پررنگ می‌شود که کاری ارزشمند است و می‌تواند امکان وقوع حوادث مشابه را کاهش دهد. در این میان، برخی نقش «فضای مجازی» را برجسته می‌کنند. در این که فضای مجازی در مواردی می‌تواند زمینه‌ساز خشونت علیه شهروندان شود، و در مواردی هم می‌تواند موجب دفاع از حقوق آنها شود تردیدی وجود ندارد. پنجشنبه ۲۲ خرداد ۴در شبکه های اجتماعی شریک جرم متجاوز نشویم در شبکه های اجتماعی شریک جرم متجاوز نشویم هنگام وقوع حوادثی چون تعرض به شهروندان یا ربایش آنها، شبکه های اجتماعی می‌تواند ابزاری کارآمد برای کشف حقیقت و پیشگیری از فاجعه باشد، اما متاسفانه دیده شده که برخی افراد خواسته یا ناخواسته از این فضا به گونه ای غیرمسوولانه استفاده می‌کنند و نه تنها کمکی به حل مشکل نمی‌کنند که کلاف ماجرا را پیچیده تر هم می‌کنند.
❗️از این رو باید به کاربران شبکه ها آموزش داد که در این مواقع چه کارهایی را «نباید» انجام دهند. مثلا آنها:
▪️نباید از موقعیت پیش آمده برای کسب شهرت و جذب فالوور ودرآمدزایی سوءاستفاده کنند،
▪️حال خانواده قربانی را درک کرده و مزاحم آنها نشوند،
▪️ پیش از مشخص شدن حقیقت، از هرگونه قضاوت و داوری پرهیز کنند،
سه شنبه ۲۰ خرداد ۴
برای استفاده اخلاقی از فضای مجازی باید آموزش ببینیم برای استفاده اخلاقی از فضای مجازی باید آموزش ببینیم گر کسی به شهروندان جامعه، به ویژه زنان و دختران تعرض و بی احترامی کرد قانون حتما باید با او به صورت پشیمان‌کننده‌ای برخورد کند، اما از سوی دیگر، به همه شهروندان، به ویژه نوجوانان و جوانان، باید آموزش های لازم داده شود که تا حد امکان خود را در معرض خطر قرار ندهند و اگر اتفاقی برای آنها افتاد بتوانند خود را نجات دهند.
این کار باید هم توسط نهادهای حاکمیتی، هم رسانه ها، هم خود شهروندان به ویژه پدرومادرها انجام شود. فضای مجازی هم ابزار خوبی برای آموزش است، هم درباره چگونگی استفاده از آن برای حفاظت از خود باید به افراد آموزش داده شود.
دوشنبه ۱۹ خرداد ۴
شبکه های اجتماعی، ابزار کمک به یکدیگر شبکه های اجتماعی، ابزار کمک به یکدیگر در سال های اخیر بارها مشاهده شده که به مجرد فعال شدن کاربران شبکه های اجتماعی درباره مشکلاتی چون سرقت و ربایش و آزار و اذیت شهروندان، تلاش نهادهای مسوول هم زودتر به نتیجه رسیده، و مانع از بروز فجایع بیشتر شده است.
📌 این یعنی امروزه شبکه های اجتماعی ابزاری بسیار مفید، موثر، فراگیر و کم هزینه برای دفاع از حقوق شهروندان و پیش‌گیری از ظلم و تعدی به آنان است. از این رو مدیران جامعه و نهادهای مرتبط بایستی هم قدر این فناوری را بدانند و امکان دسترسی هرچه بهتر به آن را فراهم کنند، هم قدردان شهروند-کاربرانی باشند که با احساس مسوولیت در مواقع حساس به کمک آنان می‌آیند و در ایفای وظایف‌ سنگینی که دارند یاری شان می‌کنند.
يكشنبه ۱۸ خرداد ۴
💢 فضای مجازی، دختر گمشده، «خانوادۀ» پیداشده 💢 فضای مجازی، دختر گمشده، «خانوادۀ» پیداشده ناگهان خبر گم شدن یک دختر در فضای مجازی منتشر می‌شود. جنب و جوشی بین کاربران ایرانی شبکه های اجتماعی به راه می‌افتد و از کاربران عادی گرفته تا بلاگرها، در داخل و خارج کشور دست به کار می‌شوند؛ هر کس به اندازه توان و با ادبیات خاص خودش. جدیت ها و حساسیت های کاربران به گونه ای است که گویی هرکدام احساس می‌کنند دختر خودشان گم شده است.
نوعی حس همدلی و همراهی و تعلق جمعی در جامعه شکل می‌گیرد و هرکس فکر می‌کند در این زمینه اخلاقا وظیفه ای دارد که باید به بهترین وجه انجام دهد. این فعالیت ها از یک سو به جامعه آموزش می‌دهد، و از سوی دیگر به بستگان فرد مفقود یادآوری می‌کند که تنها نیستند.
📌اما در پس و پشت همه این تلاش ها یک نکته عیان می‌شود:
فضای مجازی امروزه می‌تواند عامل وحدت بخش و امیدبخش جامعه باشد؛ می‌تواند نشان‌مان دهد که همه ما اعضای یک خانواده ایم و باید به رغم همه اختلاف هایی که داریم، پشت و پناه یکدیگر باشیم و از هرکاری که بنیان این خانواده را سست می‌کند بپرهیزیم.
شنبه ۱۷ خرداد ۴
آمار سایت
مشاهده کامل آمارطراحی توسط سایت ساز خبری یوتاب