اندکی اندیشه (پايگاه اطلاع رساني دکتر حسینعلی رحمتی)
...
مقاله: «چالشهای اخلاقی رواج ارزهای رمزپایه»
مقاله: «چالشهای اخلاقی رواج ارزهای رمزپایه»
✅در پژوهش حاضر، پس از اشاره به ماهیت و کارکردهای «رمز ارزها» و بررسی آثار مثبت و اخلاقی آن همچون صرفهجویی، فراهم آوردن زمینهٔ بروز و برقراری برابری و عدالت، بسط خیر عمومی و کمک به رفع نیازهای مردم، به بر خی چالشها و ملاحظات اخلاقی آن و از جمله، فراهم آوردن بستر بروز برخی رذائل اخلاقی، تخریب محیط زیست، به خطر انداختن امنیت مالی کاربران و همچنین تهدید امنیت ملی پرداخته شده و به اجمال، برخی راهکارها و پیشنهادها برای کاستن از تبعات ناگوار بهرهگیری از رمز ارزها ارائه شده است.
پنج شنبه بیست و ششم خرداد ۰۱
تصاوير
تصاویر
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکههای اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
حالا که شرّ شد چه کنیم؟: وظایف اخلاقیِ پسامشهوریت در فضای مجازی
ماجرای هلیا نه اولین مورد نه آخرین مورد از مشهور شدن (ناخواسته) نوجوانان در فضای مجازی است و با قاطعیت میتوان گفت که مواردی از این دست در آینده نیز تکرار خواهد شد. از این رو لازم است این مسئله به صورت بنیادی بررسی و برای کاهش پیامدهای آن چاره اندیشی شود.
شنبه دوم مرداد ۰۰
فراتر از قمهٔ «هلیا»: شبکههای اجتماعی به مثابهٔ «بازنمود تحولات تدریجی و پنهان»
در روزهای گذشته ویدیویی در شبکههای اجتماعی دست به دست شد که در آن چند دختر نوجوان به نزاع با یکدیگر میپردازند. مکتوب حاضر از منظر نگاه به شبکههای اجتماعی به مثابه «بازنمود بخشی از تحولات ارزشی جامعه» به این ویدیو مینگرد و به دلایلی که در ادامه بیان خواهد شد به همه مرتبطان فضای مجازی و افراد و نهادهای حاکمیتی و غیرحاکمیتی متصدی تعلیم و تربیت و اخلاق، از حوزههای علمیه گرفته تا وزارت آموزش و پرورش، سفارش میکند اینگونه ویدیوها را بارها از زوایای گوناگون مورد تامل و مداقه قرار دهند.
دوشنبه بیست و یکم تیر ۰۰
ما واين موجوداتِ هوشمندِ زبان نفهم!
درباره ربات هاي هوشمند چند سوال از منظر اخلاقي قابل طرح است: 1. آيا کارهاي اين ماشين ها را مي توان به خوب يا بد اخلاقي متصف کرد؟ 2. اگر اينها عملي انجام دادند که از منظر اخلاقي نادرست باشد(مثلا به کسي آسيب رساندند يا اموال کسي را سرقت کردند) چه کسي قابل سرزنش است و اخلاقا بايد اين آسيب و ضرر را جبران نمايد؟ سازنده يا به کار گيرنده يا فرد ثالث؟ 3. آيا مسئله «استقلال عامل اخلاقي» براي اين ماشين ها صدق مي کند؟
یکشنبه سیزدهم تیر ۰۰
پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید معارف اسلامی و دانشجویان (قسمت 6 )
آخرین بخش متن نشست علمی پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید معارف اسلامی و دانشجویان، ارایه شده در پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی
دوشنبه سی و یکم خرداد ۰۰
پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید معارف اسلامی و دانشجویان (قسمت 5)
پنجمین قسمت نشست علمی پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید و دانشجویان معارف اسلامی، ارایه شده در پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی
دوشنبه سی و یکم خرداد ۰۰
قبلی
6
7
8
9
10
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار