هشت

🌀در عصر تجدد، تخریب سنت هنر نیست 🌀در عصر تجدد، تخریب سنت هنر نیست 🔻جامعه ما هنوز نه کاملا همه الزامات (خوب یا بد) جامعه مدرن را پذیرفته، نه چون سده های گذشته کاملا دلبسته و وابسته سنت های دینی و فرهنگی خویش است؛ بلکه، به ویژه نسل جوان آن، از هریک از سنت و تجدد چیزهایی را گرفته و چیزهایی را وانهاده اند. از این منظر شاید «جامعه در حال گذار» باشیم.
🔻در چنین وضعیتی، این وظیفه اخلاقی و ملی و دینی حوزویان و دانشگاهیان و دیگر اقشار فرهیخته است که اولا شناخت درستی نسبت به این وضعیت پیدا کنند، ثانیا جامعه را برای عبور درست و کم هزینه از این مقطع تاریخی راهنمایی کنند. از جمله این که به آنها بیاموزند زیستن در عصر تجدد (چه رسد به پساتجدد) به معنای فراموشی و از آن بدتر، تخریب سنت نیست، و حفظ سنت لزوما به معنای عقب ماندگی و زمان ستیزی نیست.
جمعه ۱۰ اسفند ۳
💢 تلاش حوزویان در زمینه هوش مصنوعی ارزش‌مند است؛ اما... 💢 تلاش حوزویان در زمینه هوش مصنوعی ارزش‌مند است؛ اما... اطلاع‌رسانی درباره فعالیت‌های حوزه در زمینه هوش مصنوعی، ضعیف است. عمده اطلاع‌رسانی‌ها در سایت مراکز حوزوی و در پیام‌رسان‌های داخلی است. از این رو بسیاری از افراد،‌ که اتفاقا بایستی جامعه هدف حوزه باشند چون عمدتا در پیام‌رسان‌های غیرایرانی مثل تلگرام هستند از این فعالیت‌ها بی‌خبرند و گمان می‌کنند حوزه‌ها در زمینه هوش مصنوعی نه تنها فعال نیستند که مخالف جدی آن هم هستند. چهارشنبه ۸ اسفند ۳نشست علمی تاثیر فضای مجازی بر نگرش اخلاقی به فرزندآوری نشست علمی تاثیر فضای مجازی بر نگرش اخلاقی به فرزندآوری 🗓 زمان : چهارشنبه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳
📌مکان: قم، پژوهشگاه قرآن و حدیث، سالن جلسات
🕐 ساعت: ۱۳ تا ۱۵
▫️لینک ورود به جلسه:

vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
چهارشنبه ۸ اسفند ۳
🕌 حوزه های علمیه و افق امیدوارانۀ پیش رو در هوش مصنوعی 🕌 حوزه های علمیه و افق امیدوارانۀ پیش رو در هوش مصنوعی 🔹بارها گفته ام که اگر در کشور ما فقط یک نهاد قرار باشد به مسائل اخلاقی هوش مصنوعی و فضای مجازی توجه کند، حوزه های علمیه است؛ چرا که تحقیق و ترویج (و البته عمل به) آموزه های اخلاقی جزو وظیفه ذاتی این نهاد است. لازمه این کار آن است که موضوع از سوی حوزویان جدی گرفته شود.

🔹 تا جایی که اطلاع دارم خوشبختانه در دو سه سال اخیر حوزه های علمیه ورود خوب و جدی به عرصه هوش مصنوعی داشته اند. در این راستا ستاد فناوری های هوشمند حوزه تشکیل شده، درس های فقهی و فلسفی هوش مصنوعی ارائه گردیده و هر روز شاهد برگزاری یک کارگاه یا نشست در این زمینه در حوزه های شهرستان های مختلف هستیم. مدیر حوزه های علمیه نیز مراکز حوزوی را ملزم کرده تا برای برنامه های خود حتما «پیوست» هوش مصنوعی درنظر بگیرند.

دوشنبه ۶ اسفند ۳
🟢مراجع تقلید و تشکیل «کارگروه اخلاق هوش مصنوعی» 🟢مراجع تقلید و تشکیل «کارگروه اخلاق هوش مصنوعی» به این بزرگان پیشنهاد می‌شود در نخستین گام، یک کارگروه یا شورای علمی درباره اخلاق هوش مصنوعی تشکیل دهند که متشکل از متخصصان اخلاق و صاحب‌نظران غیرحوزوی علوم مرتبط با هوش مصنوعی باشد. تشکیل چنین لُجنه هایی از سوی مراجع تقلیدمسبوق به سابقه است.
📌این کارگروه ضمن شناسایی موضوعات و مسائل هوش مصنوعی، و تبیین ابعاد و زوایای اخلاقی و فقهی آنها، یافته های خود را به مراجع ارایه می‌کنند تا براساس دیدگاه خود درباره اش اظهار نظر نمایند، یا در درس های خود مطرح کنند،‌ و حتی در فرایندهای داخلی و خارجی مربوط به هوش مصنوعی ورود علمی پررنگ داشته باشند.
يكشنبه ۵ اسفند ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمارطراحی توسط سایت ساز یوتاب