هفت

...
دومین نشست علمی اخلاق زایش؛ خانواده و مسئله فرزندآوری دومین نشست علمی اخلاق زایش؛ خانواده و مسئله فرزندآوری 🔴📣 دومین نشست علمی اخلاق زایش؛ خانواده و مسئله فرزندآوری برگزار می‌شود
↙️از سلسله نشست های چالش های اخلاقی خانواده معاصر ایرانی
👤 ارائه‌کنندگان:
🎤دکتر عبدالله عمادی
▫️موضوع: تصمیم گیری اخلاقی برای بچه دار شدن
🎤حجت الاسلام دکتر حسینعلی رحمتی
▫️موضوع: سنجش اخلاقی فضای مجازی از منظر فرزندآوری
👤 دبیر جلسه:
🎙آقای سبحان نقدی پور
🗓 زمان : چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۳
🕐 ساعت: ۱۱ تا ۱۲:۳۰
▫️لینک ورود به جلسه:
vc1.qhu.ac.ir/p-neshast
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳
🌀 فناوری های جدید، اخلاق، و فرزند زمان خویش بودن 🌀 فناوری های جدید، اخلاق، و فرزند زمان خویش بودن 🌀 فناوری های جدید، اخلاق، و فرزند زمان خویش بودن

✍🏼 ایمان تات داودآبادی
▪️امروزه شاهدیم هر روز یک فناوری تازه پا به زندگی بشر می‌گذارد، که اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، و فناوری های پوشیدنی از جمله آنها هستند.
▪️این فناوری ها از یک سو کارکردهای اخلاقی مانند بهبود خدمات پزشکی و کمک به نجات انسان ها را دارند، و از سوی دیگر معضلات اخلاقی مانند مکانیکی شدن روابط انسانی و کاهش قدرت اختیار انسان.
▪️بسیاری از نوجوان ها امروز کاربر این فناوری ها هستند و والدین هم در این زمینه کار چندانی نمی‌کنند. یکی از عوامل این مشکل، عدم آشنایی با تحولات زمان است؛ یعنی همان چیزی که به نوعی در توصیه امام علی(ع)‌ آمده که انسان باید فرزند زمان خویشتن باشد (المَرءُ ابنُ ساعَتِهِ).
📌چنانچه والدین امروزی اقتضائات اخلاقی زمانه فناوری های اطلاعات را به خوبی بشناسند و حتی نسبت به آینده پژوهی این موارد اقدام کنند، هم خودشان به صورت شایسته تری از این فناوری ها بهره‌مند خواهند شد هم فرزندان شان را درباره مزایا و چالش های آن راهنمایی خواهند کرد.
سه شنبه ۱۴ اسفند ۳
🟣 فضای مجازی، فست‌فود دیجیتال و بحران صبر 🟣 فضای مجازی، فست‌فود دیجیتال و بحران صبر 🟣 فضای مجازی، فست‌فود دیجیتال و بحران صبر

✍🏼 مجتبی سالاری
🔹عصر دیجیتال و فناوری‌های نوین هرچند زندگی را آسان‌تر کرده‌اند، اما تأثیرات عمیقی بر صبر و تحمل انسان‌ها گذاشته‌اند. دسترسی فوری به اطلاعات فراوان و انتظار دریافت بازخوردهای سریع، باعث کاهش توانایی افراد در تحمل فرآیندهای زمان‌بر شده است. این موضوع نه تنها بر تمرکز و یادگیری تأثیر منفی گذاشته، بلکه سلامت روان و تعاملات اجتماعی را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
🔹از سوی دیگر، وسوسه دسترسی به محتواهای غیراخلاقی و وب‌گردی‌های بی‌حاصل، گاه تاب و توان افراد را کاهش داده و آن‌ها را در معرض بحران‌های اخلاقی قرار می‌دهد.
🔹 اما راه حل چیست؟ امام علی (ع) می‌فرماید: «الصَّبْرُ مِفْتَاحُ الْفَرَجِ»(صبر کلید گشایش است). از این سخن فهمیده می‌شود که صبر نه تنها یک فضیلت اخلاقی، بلکه کلید موفقیت در زندگی است؛ حتی در فضای مجازی.
سه شنبه ۱۴ اسفند ۳
🟢نهج البلاغه؛ آیین‌نامه زیست اخلاقی در فضای مجازی 🟢نهج البلاغه؛ آیین‌نامه زیست اخلاقی در فضای مجازی 🔸در جامعه ما به عنوان جامعه ای دینی، یکی از مهم ترین ابزارها برای تدوین اخلاقیات فضای مجازی، و راهنمایی و ترغیب کاربران به درست زیستن در این فضا، بهره گیری از آموزه های دینی است.

🔸خوشبختانه هم سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهلبیت(ع)، هم سخنان آنها گنجینه ای غنی از دستورالعمل های اخلاقی است که می‌تواند راهنما و گره گشای مشکلات اخلاقی در فضای مجازی باشد.

🔸فقط باید آنها را متناسب با مسائل و نیازهای این فضا بازخوانی کرد. و این مسوولیت سنگین بیش از دیگران بر عهده مبلغان دین، حوزه های علمیه و رسانه های جمعی است.

يكشنبه ۱۲ اسفند ۳
🌺 جلوه گری رخساره رمضان مبارک باد 🌺 جلوه گری رخساره رمضان مبارک باد 🌺هلهله با هلال ماه
جلوه گری رخساره #رمضان بر آنان که دل در گرو مائده های آسمانی دارند، و سفره نشین رزق واسعه خداوندند مبارک باد.
🌙در سحوری اسحار این ایام، دیگران،از رفتگان و ماندگان، را به لقمه ای #دعا میهمان کنیم؛ باشد که «آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند» نیز ما را رهین دعای خیرشان کنند.
حسینعلی رحمتی
12/12/1403
اول ماه رمضان 1446ق
يكشنبه ۱۲ اسفند ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار