بیست و چهار
...
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ولادت حضرت زهرا(س) الگوی زیست اخلاقی بانوان مبارک باد
ای خدا
از نعمت گسترده ات ما را رزق حلال و پاکیزه روزی کن، و ما را محتاج و نیازمند کسی جز خودت مگردان، و سپاسگزاری ما را از خودت، و نیازمندی و درویشی ما را به درگاهت زیاده کن، و با تو، بی نیازی و کفایت از غیر تو است.
(از دعاهای حضرت زهرا(س)
ولادت #حضرت_فاطمه(س) مبارک🪴
شنبه یکم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
طلبه ها، فضای مجازی و مخاطبان: نیاز یا علاقه؟
شرط موفقیت طلبه در فضای مجازی #نیازشناسی است. مخاطب معمولا به شما نمیگوید به چه مطالب دینی یا اخلاقی نیاز دارد اما شما باید با رصد کردن #زیست_جهان او بفهمید نیازها، سؤالات و دغدغه هایش چیست.
البته باید توجه داشت که نیاز با #علاقه متفاوت است. ممکن است مخاطب به مطلبی علاقه داشته باشد اما نیاز او نباشد. برای مثال ممکن است برخی نوجوانان علاقه داشته باشند که یک روحانی مدافع دوستی آنان با #غیرهمجنس باشد. در این موارد نباید به علاقه مخاطب توجه کرد بلکه باید نیاز واقعی او را در نظر گرفت و متناسب با آن تولید محتوا کرد و با او سخن گفت.
#تحولات_نسلی
حسینعلی رحمتی
چهارشنبه شانزدهم خرداد ۰۳
پیامدهای اخلاقی استفاده از چت جی پی تی
در مقاله زیر نویسنده ضمن معرفی برخی پیامدهای احتمالی استفاده از چت بات هایی چونChatGPT ازقبیل: ارایه خروجی های ناعادلانه و غلط، نقض حریم خصوصی، تقلب و نقض مالکیت فکری. به سوالاتی از این دست پاسخ میدهد:
🔸آیااستفاده از چت جی پی تی اخلاقا درست است؟
🔸چگونه از این چت، درست استفاده کنیم؟
🔸آیا پاسخ های این چت، سوگیرانه و جهت دار است؟
🔸آیا این چت یک منبع معتبر و قابل اعتماد است؟
یکشنبه سیزدهم خرداد ۰۳
چت بات ها، آموزش، و توقع رفتار اخلاقی
♨️چت بات ها، آموزش، و توقع رفتار اخلاقی
#معرفی_مقاله
hangying Hua, Shuangci Jin ,Shengyi Jiang, "The limitations and Ethical Considerations of ChatGPT", Data Intelligence, v.6, issue 1 (2024)
به رغم این که استفاده از چت بات ها هر روز در کشورمان بیشتر میشود ولی متاسفانه درباره آموزش مردم برای استفاده اخلاقی از آنها همچنین آگاهی دادن به کاربران در مورد چالش های اخلاقی آنها کار چندانی تاکنون نشده است. با وجود افراد و مراکز اخلاق پژوه فراوان در کشورمان، این ضعف و نقص بزرگی محسوب میشود. این در حالی است که برخی کشورها از چند سال قبل تلاش های علمی در این زمینه را شروع کرده اند. مقاله بالا یکی ازجدیدترین آنهاست:
شنبه دوازدهم خرداد ۰۳
سیر تا پیاز مقاله نویسی: روش تحقیق از انتخاب موضوع تا انتشار
♨️ سیر تا پیاز مقاله نویسی در ده جلسه، از انتخاب موضوع تا انتشار
✍🏼حسینعلی رحمتی
در این فایلهای صوتی سعی کرده ام به زبان ساده و کاربردی، مهم ترین نکاتی که برای نوشتن یک مقاله (و پایان نامه و کتاب) باید مراعات شود بیان کنم. پیشنهاد میکنم همه آنها را به ترتیب گوش کنید.
یکشنبه ششم خرداد ۰۳
اخلاق رباتها: دو پرسش، دو پاسخ
کسانی که در صدد بررسی #اخلاق_ماشینهای_هوشمند هستند باید دو نکته به ظاهر ساده را از هم تفکیک کنند:
1. آیا ماشینهای هوشمند میتوانند/باید به اصول اخلاقی عمل کنند؟ (در این صورت خودِ #ماشین را به عنوان فاعل اخلاقی در نظر گرفتهایم).
2. آیا ما انسانها باید درباره ماشینهای هوشمند اخلاق را مراعات کنیم و حقوق آنها را محترم بشماریم؟ همانگونه که مثلا در مورد موجودات دارای احساس از قبیل حیوانات باید اخلاق را مراعات کنیم؟ (در این صورت #انسان را به عنوان فاعل اخلاقی در نظر گرفتهایم).
📌پاسخ هر یک از دو سوال با هم فرق میکند.
شنبه پنجم خرداد ۰۳
قبلی
21
22
23
24
25
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار