هشتاد و پنج
...
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکههای اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیتانگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی» با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی میکند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر میشود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را میسنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده، و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر میرسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
♦️و پرده های حرمتی که پاره میشود ... کات
دوربین موبایل، فرزند نوجوان خانواده را نشان میدهد که به سمت پدر بزرگ میرود و ناگهان شلوار او را پایین میکشد. نگاه بهتزده و شرمگین پدر بزرگ در قاب دوربین مینشیند. خنده های هیستریک اطرافیان صدای زمینه فیلم است. چند لحظه بعد ویدیو با هشتگ چالش در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود ... کات.
يكشنبه ۱۱ آبان ۹۹
⭕️ سخني با حاشيه نشين ها و حاشیهسازان شبکه هاي اجتماعي
سخنی با «مشهورانِ بی دلیل» شبکه های اجتماعی
يكشنبه ۱۱ آبان ۹۹
⛔️ مومو از بچههای ما چه میخواهد؟: نگاهی به چالش جديد فضاي مجازي
💀در روز هاي اخير رسانه ها از تکرار چالشي در فضاي مجازي خبر مي دهند که به چالش مومو، momo challenge مشهور شده است و همچون نمونه دیگرش، #نهنگ_ آبی، مخاطب آن عمدتا نوجوانان و جوانان هستند. روش کار اين چالش، که تا کنون بيشتر در #واتس_اپ و #فيس_بوک مشاهده شده، به اين صورت است که توسط شماره اي ناشناس از مخاطب درخواست مي شود که پيامي را براي کاربری به نام مومو ارسال کند. و هربار در پاسخ، تصاوير خشونت بار و حشتناک جديدي براي مخاطب ارسال مي گردد از او خواسته و حتي تهديد مي شود که دست به اقدامات خطرناک بزند و نتيجه را به مومو اطلاع دهد.
دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹
⭕️ یکصد مقاله فارسی درباره اخلاق فناوری اطلاعات و فضای مجازی
از حدود ده سال قبل کار نگارش مقالات و یادداشت های کوتاه درباره موضوعات و مسائل مختلف مربوط به اخلاق فناوری اطلاعات و فضای مجازی را آغاز کردم. اینک که به لطف خداوند تعداد آنها به یکصد مقاله رسیده است، عناوین آنها را برای اطلاع علاقه مندان در اینجا درج میکنم. متن این مقالات در وبلاگ قبلی ام با آدرس www.blogfa.com/harahmati و در کانال تلگرامی ام با آدرس www.t.me/harahmati و در سایت حاضر موجود است. امیدوارم روزی فرصت انتشار آنها به صورت کتاب فراهم شود.
از آنجا که مخاطب این مقالات افراد عادی جامعه و کاربران معمول شبکه های اجتماعی بوده اند، سعی شده مطالب کوتاه، ساده و حتی المقدور با زبان شیرین بیان شود.
بازه زمانی مقالات از مهر 1391 تا اول مهر 1399 است
يكشنبه ۶ مهر ۹۹
🔻حوزه های علمیه و مستمعانِ شبکهمندِ نسلِ«لیروا منکم»
گسترش شبکه های اجتماعی در جامعه ما، حوزه های علمیه را با نسل جدیدی از مستمعان مواجه کرده که یکی از مهم ترین ویژگی های شان حضور در فضای مجازی و انس با شبکه های اجتماعی است. به همین خاطر چنانچه روحانیون مناسبات حاکم بر این شبکه ها و فضای زیستی این مستمعانِ شبکهمندِ «حاضر ولی غایب» را نشناسند، در انجام وظایف تبلیغی خود با چالش های فراوان مواجه خواهند شد.
دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹
قبلی
81
82
83
84
85
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار