هشتاد و پنج
...
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🔹به همان میزان که سیاستگذاران و مجریان فیلترینگ بایستی سعه صدر داشته باشند و بیشترین خیر عام و کمترین ضرر و زیان به کاربران را مد نظر قرار دهند، عموم کاربران و ذی نفعان فضای مجازی، به ویژه کسانی چون بلاگرها و فعالان سیاسی و اجتماعی، هم بایستی در این فضا حضوری مسوولانه داشته باشند و از تولید و انتشار هرگونه محتوای متنی، صوتی و تصویری که به دیگر شهروندان ضرر میزند، یا به امنیت اخلاقی، روانی، و اجتماعی کشور آسیب میرساند و زمینه یا بهانه فیلترینگ را فراهم میکند خودداری کنند.
سه شنبه چهارم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
اين همه آثار فلسفي را چگونه بخوانيم؟
يکي از مسائلي که بخصوص براي دانشجويان فلسفه در سال هاي ابتدايي ورود به دانشگاه پيش مي آيد آن است که از بين آثار مختلف فلسفي که به آنها دسترسي دارند کدام يک را براي مطالعه انتخاب کنند. البته اين امر مختص دانشجويان فلسفه نيست، گاهي افراد ديگري هم که به هر دليلي به فلسفه علاقه پيدا کرده اند در مواجهه با آثار فراواني که در هر يک از حوزه هاي فلسفه تاليف يا ترجمه شده است دچار حيرت و سرگرداني شده و از خود مي پرسند چه کتاب يا کتاب هايي را براي مطالعه خود انتخاب نمايند. نکته اي که اين انتخاب را دشوارتر مي کند آن است که گاهي درباره يک موضوع فلسفي چندين کتاب نگاشته شده يا از برخي کتاب هاي يک متفکر چندين ترجمه وجود دارد و خواننده مردد مي شود که کدام اثر را در ابتدا بخواند.
جمعه چهاردهم اردیبهشت ۹۷
استادمطهري و شرايط موفقيت در تبليغ دين در دنياي امروز
🔻 شهيد مطهري دغدغه احياي #دين و #دينداري را داشت، لکن کسي نبود که از وضع و شرايط روزگار خويش غافل باشد. او هم نگاهي به جامعه معاصر ايران داشت هم توجهي به تحولات جهاني عصر حاضر. از يک طرف مي دانست که امروزه از طريق مراکز آموزشي يا رفت و آمد و ارتباط مردم کشورها با يکديگر، هنچنين از طريق ابزارهاي ارتباطي و مانند آن، انديشه هاي گوناگون و متنوع به جامعه ما وارد مي شود و سوال هاي گوناگوني را فراروي نسل #جوان قرار مي دهد و از طرف ديگر ناراحت و نگران بود که چرا در چنين شرايطي، توليد و صدور انديشه و فعاليت هاي تبليغي ما ـ در قياس با دنياي امروز و نيازهاي آن ـ اندک و ناچيز است (پيرامون انقلاب اسلامي، ص32 ـ 33 و حماسه حسيني، ج1، ص199 و 348).
پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت ۹۷
درسگفتار روش تکمیل پروپزال (طرحنامه) کارشناسی ارشد و دکتری
در این درسگفتار به بیان برخی از مهم ترین نکات کاربردی برای تکمیل درست پروپوزال یا طرحنامه پایان نامه کارشناسی ارشد و رساله های دکتری اشاره میشود.
دوشنبه دهم اردیبهشت ۹۷
آيا والدين مي توانند يک لقمه محتواي حلال سر سفره مجازي فرزندان شان ببرند؟
👥 «تعدد و تعارض منابع هنجارگذار و ارزش ساز» يکي از چالش هاي فراروي #خانواده ها در دنياي امروز است.
جمعه هفتم اردیبهشت ۹۷
اعتمادسازي؛ حلقه مفقوده فيلترينگ
🔻مسئله #فيلترينگ دو طرف دارد: فيلتر کنندگان و کاربران. از اين رو، بدون همراهي، همدلي و همکاري اين دو گروه، نميتوان انتظار داشت که فيلترينگ فرايندي کاملا اخلاقي پيدا کند و منجر به بيشترين سود و کمترين زيان براي مردم و حکومت شود. سياستگذاري، مصداق يابي و اجراي فيلترينگ از سوي نهادهاي ذيربط بايد به گونه اي انجام شود که ضمن جلب اعتماد کاربران فضاي مجازي، آنان قانع شوند از باب «همکاري در کارهاي نيک» با اين سياستها و برنامهها همراه شوند و از باب «عدم معاونت در کارهاي ناپسند»، از انجام هرکاري که موجب فيلترينگ ميشود خودداري کنند.
سه شنبه بیست و یکم فروردین ۹۷
قبلی
81
82
83
84
85
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار