هشتاد
...
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکههای اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیتانگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی» با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی میکند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر میشود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را میسنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده، و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر میرسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید معارف اسلامی و دانشجویان(قسمت اول)
شکاف دیجیتالی بین اساتید ودانشجویان از جمله موضوعاتی است که امروزه بیش از گذشته ضرورت دارد که مورد بررسی قرار گیرد. به همین دلیل موضوع «پیامدهای شکاف دیجیتالی بین اساتید و معارف اسلامی و دانشجویان» رابرای نشست انتخاب کردم.
دوشنبه ۳۱ خرداد ۰
فکرک هایی درباره اخلاق فناوری اطلاعات-3
#فکرک هایی درباره اخلاق فناوری اطلاعات (#اَخفا)
#نظرسنجی_های فضای مجازی
همه مردم از فضای مجازی استفاده نمیکنند؛ همه کسانی هم که استفاده میکنند لزوما نظر واقعی خود را بیان نمیکنند؛ هر نظر واقعی هم لزوما درست نیست؛ امکان حضور کاربران فیک و غیرواقعی هم وجود دارد. این فضا در بهترین حالت، بخشی از حقیقت را نشان میدهد. بنابراین،
در قضاوت برمبنای نظرسنجی های فضای مجازی و تسری آن به فضای حقیقی، همواره احتمال #خودفریبی و #دیگرفریبی وجود دارد.
#حسينعلي_رحمتي
@harahmati
دوشنبه ۱۷ خرداد ۰
فکرک هایی درباره اخلاق فناوری اطلاعات
لزوم طراحی پروژه فکری و طرح مطالعاتی درباره اخلاف فناوری اطلاعات
دوشنبه ۱۰ خرداد ۰
فکرک هایی درباره اخلاق فناوری اطلاعات
فکرک ها مجموعه نکات کوتاه ولی مهم درباره اخلاق فناوری اطلاعات است که ان شاالله هراز گاهی به صورت بنرهای تصویری به مخاطبان گرامی تقدیم میشود. این بنرها ها به راحتی قابل اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی است.
جمعه ۷ خرداد ۰
واینرها و ماینرها: شبکههای اجتماعی و معضل فروکاستن زنان به سوژه تحقیر وتمسخر
«ماینر»ها دستگاه های استخراج رمزارز، و «واینر»ها کسانی هستند که ویدیوهای طنزآمیز و سرگرمکننده میسازند و آنها را عمدتا با هدف کسب شهرت ودرآمد در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و یوتیوب منتشر میکنند. وجه اشتراکشان این است که هر دو در بستر فضای مجازی فعالیت میکنند، با این تفاوت که ماینرها با محاسبات دیجیتالی سروکار دارند و واینرها با انسان ها. در چند سال اخیر با فراگیر شدن شبکه های اجتماعی تعداد واینرها به طور چشمگیری افزایش یافته است. این کار تا آنجا که مجالی برای ایجاد شادی و کاستن از درد و رنج دیگران یا اصلاح رذائل باشد نه تنها از نظر اخلاقی درست است بلکه یک وظیفه محسوب میشود، اما زمانی که ابزاری برای تحقیر و تمسخر دیگران شود کارکرد تربیتی و اصلاحی خود را از دست میدهد و تاثیرات مخربی را از خود باقی میگذارد.
يكشنبه ۲ خرداد ۰
قبلی
76
77
78
79
80
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار