هشتاد و شش
...
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکههای اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیتانگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی» با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی میکند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر میشود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را میسنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده، و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر میرسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
یک فنجان تحقیق(قسمت های 3-6)
مجموعه ویدیوهای کوتاه حاوی نکاتی کاربردی درباره مقاله و پایان نامه نویسی
دوشنبه ۳۱ شهریور ۹۹
یک فنجان تحقیق (مجموعه ویدیوهای کوتاه) 1-2
اگر کیسه ارزیابی مقالات به تن شما هم خورده و انتظار برای انتشار مقاله پیرتان کرده است شاید خوردن #یک_فنجان_تحقیق بتواند حالتان را بهتر کند.
✅چه ایراداتی موجب میشود مقالاتی که برای مجلات علمی پژوهشی یا همایشهای علمی ارسال میکنید رد شود یا اصلاحات مکرر بخواهد؟
در هریک از ویدیوهایی که تقدیم میشود، نگارنده با توجه به تجاربی که از ارزیابی مقالات خود و دیگران داشته به یکی از این اشکالات اشاره و راهکارهایی را ارایه میکند.
مدت زمان هر ویدیو: حدود سه دقیقه
دکتر #حسینعلی_رحمتی
۱۵ شهریور ۱۳۹۹
این ویدیوها را با هشتگ #یک_فنجان_تحقیق در کانال #اندکی_اندیشه مشاهده کنید
شنبه ۲۲ شهریور ۹۹
گزارش نشست علمی پیامدهای اخلاقی ضعف سوادرسانه فضای مجازی در خانواده
روز سه شنبه 18 شهریور ماه ساعت 10الی 12 هفتمین نشست از سلسله نشستهای زن، خانواده و فضای مجازی برگزار میشود. در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی"عضو هیئت علمی پژوهشگاه قرآن و حدیث، گروه اخلاق کاربردی" و حجت الاسلام والمسلمین دکتر آینه چی"عضو هیئت علمی و معاون پژوهش پژوهشکده زن و خانواده به گفتگو کارشناسی خواهند پرداخت.
دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹
خطرناک تر از تغییر جنسیت
«شب گذشته خبری مبنی بر این که محمدرضا فروتن بازیگر سینما اقدام به تغییر جنسیت کرده است، به یکی از پربحثترین موضوعات فضای مجازی تبدیل شد و شایعات مختلفی پیرامون این موضوع مطرح شد. در نهایت محمدرضا فروتن، صبح امروز با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، با تکذیب این خبر، به شایعات پایان داد» (سایت میزان، 16 شهريور 1399، کد خبر: ۶۵۳۲۷۵).
تغییر جنسیت (یا به تعبیر برخی، «تطبیق شخصیت»)، مسئله ای شخصی است که انجام آن توسط دیگران و حتی افراد مشهور، حتی اگر اخبارش صحت هم داشته باشد، به خود آنها مربوط میشود. این کار اگر با مراعات ضوابط قانونی، شرعی، و اخلاقی انجام شده باشد به خودی خود خطری را متوجه جامعه نمیکند و اگر خطری هم داشته باشد متوجه خود فرد است؛ اما، از منظر آسیب شناسی اخلاقی شبکه های اجتماعی، از آن خطرناک تر این است که ما:
دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹
هرچند به خودش مربوط است، ولی به ما مربوط است !!
دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹
قبلی
86
87
88
89
90
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار