هشتاد و هشت
...
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکههای اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیتانگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی» با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی میکند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر میشود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را میسنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده، و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر میرسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
🤡کامنت های کمینه
آنچه تقدیم میشود بخشی از طنزنوشتههایی است که در ذیل پروژه مطالعاتی بنده در اخلاق فناوری اطلاعات تقدیم میشود و کامنت هایی طنازانه است در ذیل اخبار واقعی.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۹
اصول اخلاقی مبلغان در برخورد با مخاطبان فضای مجازی
به گزارش ایکنا؛ حجتالاسلام حسینعلی رحمتی، کارشناس اخلاق در فضای مجازی، اقدام به انتشار فایلهای تصویری با عنوان «تبلیغ به مقیاس ثانیهها» با موضوع آموزش بایستههای استفاده از فضای مجازی برای مبلغان دین پرداخته است.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۹۹
🔥 فرامینِ اخلاقیدن در فضای مجازی
آنچه تقدیم شما میشود بخشی از پروژه پژوهشی نگارنده درباره اخلاق فناوری اطلاعات است و سعی شده در قالب طنز، فرمان هایی را برای اخلاقی زیستن در فضای مجازی تقدیم علاقه مندان کند.
تذکر: مسوولیت هرگونه بی توجهی به صنعت وارونه گویی در این فرامین بر عهده مخاطب گرامی خواهد بود.
پنجشنبه ۲ مرداد ۹۹
ضرب المثل هایی نوساخته درباره اخلاق فناوری اطلاعات (اخفا) و حسب حال فضای مجازی (قسمت ۵)
سه شنبه ۲۴ تیر ۹۹
کارکردهای اخلاقی فضای مجازی درباب امر به معروف و نهی از منکر
به گزارش فرهنگسرای معروف آقای مرتضی حائری مصاحبه ای را با دکتر حسینعلی رحمتی پژوهشگر حوزه اخلاق و فضای مجاری ترتیب داده اند که نظرت تان را در ذیل به آن جلب میکنیم.
امروزه در کنار ارتباطات افراد در فضای حقیقی، و تدوین قوانین و اصول خاص برای این گونه ارتباطات، فضای مجازی هم به عنوان یک جهان واقعی موجب شکل گیری مجموعه ای از رفتارها و کنش های درست یا نادرست شده است که بایستی نسبت به آنها نیز اصول و قواعد خاص تدوین شود تا شاهد ترویج روزافزون رفتارهای نیک و دوری از رفتارهای ناشایست در این فضا باشیم. از این منظر، لازم است امر به معروف و نهی از منکر، به عنوان وظایفی که برخوردار از پشتوانه عقلی و نقلی است، درباره فضای مجازی مورد کاوش قرار گیرد. هرچند این موضوع را میتوان از جهات مختلف مورد بررسی و تامل قرار داد ولی با توجه به نقش اخلاق در فضای حقیقی و مجازی، بررسی اخلاقی آن از اولویت بیشتری برخوردار است. از این رو برای نسبت سنجی فضای مجازی با امر به معروف و نهی از منکر، با حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی، عضو هیات علمی گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث، و پژوهشگر حوزه اخلاق فناوری اطلاعات (اَخفا) به گفت و گو نشسته ایم، با این امید که ضمن واکاوی ابعاد و زوایای این موضوع، زمینه پژوهش بیشتر در این عرصه نوپدید فراهم شود.
چهارشنبه ۱۱ تیر ۹۹
قبلی
86
87
88
89
90
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار