هشتاد و چهار
...
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
♨️عشقی که ابدی نیست (قسمت اول)
نگاهی به برنامه «عشق ابدی» از منظر تحولات نسلی و تاثیرات اخلاقی شبکههای اجتماعی
✍🏼 حسینعلی رحمتی
▪️الف) مدتی است یک برنامه واقعیتانگار (ریالیتی شو) به نام «عشق ابدی» با حضور برخی دختران و پسران ایرانی و اجرای خانم بازیگری که خارج از کشور زندگی میکند در بستر یوتیوب در حال پخش است، و البته در دیگر شبکه های اجتماعی هم تبلیغ و بازنشر میشود.
▪️در این برنامه که قرار است در صد قسمت پخش شود، چند دختر و پسر مدتی در یک خانه با هم زندگی کنند و در موقعیت های مختلف یکدیگر را میسنجند تا بتوانند شخصیت ایده آل (یا به تعبیر خود برنامه، عشق)شان، آن هم «عشق ابدی شان» را پیدا کنند (و البته جایزه چند هزار دلاری آن را هم دریافت کنند).
▪️این برنامه در شبکه های مختلف اجتماعی بازدید فراوانی داشته و علاوه بر دیده شدن، ظاهرا برای مجری و بازیگران و طبیعتا پشتیبان مالی برنامه ثروت و شهرت خوبی را به دنبال داشته است، به گونه ای که تعداد فالوورهای برخی شرکت کنندگان طی این مدت به صورت چشم گیری افزایش پیدا کرده، و خود مجری هم که مدتی پیش به خاطر مشکلات مالی قصد داشت به کشور برگردد به نظر میرسد از فقر نجات پیدا کرده است.
🔻ادامه دارد...
دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
فیلترینگ، اینستا و مسووليت اخلاقي
هزاران فرد و موسسه در کشورمان هستند که با مراعات اصول اخلاقی و در راستای اهداف معقول از شبکه اجتماعی اینستاگرام استفاده میکنند. طبیعتا اگر روزی (خدای ناکرده) اینستاگرام فیلتر شد این افراد حق دارند که ناراحت شوند. اما:
جمعه ۲۸ آذر ۹۹
♦️سلبریتی ها و باخت اخلاق در داو قمار
یکی از پدیدهای قابل توجه در شبکه های اجتماعی در یکی دو سال اخیر تبلیغات روزافزون برخی چهره های شناخته شده برای راه اندازی سایت های شرط بندی و قمار است. قماربازان از سایت های اینترنتی برای انتقال پول و از شبکه های اجتماعی برای تبلیغ کارهای خود استفاده میکنند. بررسی فرایند فعالیت آنها از منظر اخلاقی نشان دهنده برخی معضلات و چالش های جدی در این زمینه است.
از این رو کار آنها به دلایل زیر غیراخلاقی محسوب میشود:
شنبه ۲۲ آذر ۹۹
🔻 رباتیک مسوول و پاسخگو: از نظر اخلاقی چه کسی در قِبال رفتار ربات ها مسوول است؟ (قسمت 2 از 2)
🔻 رباتیک مسوول و پاسخگو: از نظر اخلاقی چه کسی در قِبال رفتار ربات ها مسوول است؟ (قسمت 2 از 2)
✍️ ایمی ون وینزبرگ و نوئل شارکی
✍️ ترجمه و تلخیص: حسینعلی رحمتی
دوشنبه ۳ آذر ۹۹
♦️ رباتیک مسوول و پاسخگو (قسمت اول)
♦️ رباتیک مسوول و پاسخگو (قسمت اول)
✅ بخشی از سرمقاله مجله «اخلاق فناوری اطلاعات» Ethics and Information Technology، انتشارات اسپرینگر (ش22، نشر آنلاین: سپتامبر 2020)
ایمی ون وینزبرگ و نوئل شارکی - Aimee van Wynsberghe, Noel Sharkey
ترجمه و تلخیص: حسینعلی رحمتی
دوشنبه ۳ آذر ۹۹
⭕️ مسوولیت اخلاقی طراحان و سازندگان ربات ها و ماشین های هوشمند
بیست و دومین و جدیدترین شماره مجله «اخلاق فناوری اطلاعات» (دسامبر 2020)، که توسط انتشارات اسپرینگر منتشر میشود، ویژه «رباتیک مسوول» Responsible Robotics است و بعضی از مسائل و چالش های اخلاقی مربوط به این دانش در عرصه تحقیق، طراحی و ساخت ماشین های هوشمند را بررسی میکند.
چهارشنبه ۲۸ آبان ۹۹
قبلی
81
82
83
84
85
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار