شصت و چهار
...
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🔹به همان میزان که سیاستگذاران و مجریان فیلترینگ بایستی سعه صدر داشته باشند و بیشترین خیر عام و کمترین ضرر و زیان به کاربران را مد نظر قرار دهند، عموم کاربران و ذی نفعان فضای مجازی، به ویژه کسانی چون بلاگرها و فعالان سیاسی و اجتماعی، هم بایستی در این فضا حضوری مسوولانه داشته باشند و از تولید و انتشار هرگونه محتوای متنی، صوتی و تصویری که به دیگر شهروندان ضرر میزند، یا به امنیت اخلاقی، روانی، و اجتماعی کشور آسیب میرساند و زمینه یا بهانه فیلترینگ را فراهم میکند خودداری کنند.
سه شنبه چهارم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
⭕️ سخني با حاشيه نشين ها و حاشیهسازان شبکه هاي اجتماعي
سخنی با «مشهورانِ بی دلیل» شبکه های اجتماعی
یکشنبه یازدهم آبان ۹۹
⛔️ مومو از بچههای ما چه میخواهد؟: نگاهی به چالش جديد فضاي مجازي
💀در روز هاي اخير رسانه ها از تکرار چالشي در فضاي مجازي خبر مي دهند که به چالش مومو، momo challenge مشهور شده است و همچون نمونه دیگرش، #نهنگ_ آبی، مخاطب آن عمدتا نوجوانان و جوانان هستند. روش کار اين چالش، که تا کنون بيشتر در #واتس_اپ و #فيس_بوک مشاهده شده، به اين صورت است که توسط شماره اي ناشناس از مخاطب درخواست مي شود که پيامي را براي کاربری به نام مومو ارسال کند. و هربار در پاسخ، تصاوير خشونت بار و حشتناک جديدي براي مخاطب ارسال مي گردد از او خواسته و حتي تهديد مي شود که دست به اقدامات خطرناک بزند و نتيجه را به مومو اطلاع دهد.
دوشنبه بیست و هشتم مهر ۹۹
⭕️ یکصد مقاله فارسی درباره اخلاق فناوری اطلاعات و فضای مجازی
از حدود ده سال قبل کار نگارش مقالات و یادداشت های کوتاه درباره موضوعات و مسائل مختلف مربوط به اخلاق فناوری اطلاعات و فضای مجازی را آغاز کردم. اینک که به لطف خداوند تعداد آنها به یکصد مقاله رسیده است، عناوین آنها را برای اطلاع علاقه مندان در اینجا درج میکنم. متن این مقالات در وبلاگ قبلی ام با آدرس www.blogfa.com/harahmati و در کانال تلگرامی ام با آدرس www.t.me/harahmati و در سایت حاضر موجود است. امیدوارم روزی فرصت انتشار آنها به صورت کتاب فراهم شود.
از آنجا که مخاطب این مقالات افراد عادی جامعه و کاربران معمول شبکه های اجتماعی بوده اند، سعی شده مطالب کوتاه، ساده و حتی المقدور با زبان شیرین بیان شود.
بازه زمانی مقالات از مهر 1391 تا اول مهر 1399 است
یکشنبه ششم مهر ۹۹
🔻حوزه های علمیه و مستمعانِ شبکهمندِ نسلِ«لیروا منکم»
گسترش شبکه های اجتماعی در جامعه ما، حوزه های علمیه را با نسل جدیدی از مستمعان مواجه کرده که یکی از مهم ترین ویژگی های شان حضور در فضای مجازی و انس با شبکه های اجتماعی است. به همین خاطر چنانچه روحانیون مناسبات حاکم بر این شبکه ها و فضای زیستی این مستمعانِ شبکهمندِ «حاضر ولی غایب» را نشناسند، در انجام وظایف تبلیغی خود با چالش های فراوان مواجه خواهند شد.
دوشنبه سی و یکم شهریور ۹۹
یک فنجان تحقیق(قسمت های 3-6)
مجموعه ویدیوهای کوتاه حاوی نکاتی کاربردی درباره مقاله و پایان نامه نویسی
دوشنبه سی و یکم شهریور ۹۹
قبلی
61
62
63
64
65
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار