شصت و پنج
...
🔥کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران
🔥کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران
🔥کتاب «تزاحم اخلاقی در شبکه های اجتماعی؛ از چالش تا تصمیم» در #نمایشگاه_کتاب تهران
📌کتاب حاضر جامع ترین کتابی است که مسئله مهم تزاحم ها و تعارض های اخلاقی در و درباره شبکه های اجتماعی را بررسی کرده و برای حل آنها راهکار ارایه کرده است.
❇️مطالعه این کتاب به همه علاقه مندان مباحث اخلاقی فضای مجازی، به ویژه طلاب و دانشجویان رشته فلسفه اخلاق، پیشنهاد میشود.
البته کتاب برای افراد عادی جامعه، و مسوولان تصمیم گیر درباره فضای مجازی هم مفید است.
کتاب نشان میدهد که چگونه همه ما، از شهروندان عادی گرفته تا مدیران و مسوولان و سیاستگذاران، هر روزه بر سر دوراهی های تصمیم گیری درباره شبکه های اجتماعی قرار داریم، و چگونه باید از بین دو وظیفه اخلاقی، یکی را انتخاب کنیم.
☀️برای خواندن صفحات اولیه کتاب، و خرید کتاب با #تخفیف نمایشگاه اینجا را کلیک کنید:
https://b2n.ir/wh8693
يكشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
♨️ استارلینک، اخلاقِ فیلترینگ، و فرضِ «بدترین حالتِ ممکن»
🔻یادداشت حاضر با نگاهی آینده پژوهانه مدعی آن است که اگر روند تولید و توسعه فناوری هایی چون استارلینک به همین ترتیب پیش برود، «محتمل ترین» سناریو آن است که ما در آینده ای دور یا نزدیک با یک «اینترنت فیلترناپذیر» مواجه خواهیم شد. از این رو، اخلاق پژوهان و دیگر مراکز و نهادهای مرتبط با فضای مجازی بایستی از هم اکنون وقوع چنین وضعیتی را «مفروض» بگیرند و تلاش های علمی و عملی خود را براساس آن برنامه ریزی کنند.
چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱
🌺 انتظار مسوولیت پذیر؛ انتظار مسوولیت گریز
🔻یکی از چالش های فراروی گفتمان مهدویت در دنیای امروز، شکل گیری یا گسترش انتظار منفعلانه یا مسوولیت گریزانه است؛ که اندیشمندان و دلسوزان و مدافعان فرهنگ مهدویت و انتظار بایستی ضمن نقد آن، انتظار مطلوب و منتظر واقعی را از منظر تفکر شیعی معرفی نمایند تا هم از دین و هم از مسئله مهدویت رفع اتهام شود.
چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱
مقاله ای اخلاقی درباره نقش هوش مصنوعی در افزایش راندمان کاری
نويسندگان بااشاره به اهميت اخلاقي افزايش ميزان #کارمفيد در محل هاي کار، چرايي و چگونگي استفاده از #هوش_مصنوعي براي رسيدن به اين هدف را تبيين مي کنند.
مقصود از کار مفيدکاري است که جذاب، متنوع، براساس مهارت، مفید براي ديگران، و از روي ميل و رغبت انتخاب شده باشد.
پنجشنبه ۱۱ اسفند ۱
♨️ چت جی پی تی؛ و ضرورت تدوین «الگوی مواجهه اخلاقی با فناوری های نوین»
در دنیای شبکه مند شده، کشور ما هم از جامعه جهانی جدا نیست و تجربه های گذشته نشان داده که شهروندان به هر صورت، زود یا دیر و کم یا زیاد، سراغ این فناوری ها خواهد رفت. از این رو همه افراد و نهادهای مرتبط با اخلاق و / یا فناوری در کشورمان باید برای مواجهه با این فناوری ها الگویی را تعریف کنند تا با آمدن هر فناوری جدید، هم جامعه هم نهادهای حاکمیتی و غیر حاکمیتی تکلیف خود را بدانند و بتوانند با آن مواجهه معقول و منطقی داشته باشند. همان طور که در موارد دیگر، مانند وقوع سیل و زلزله، هم اگر سیاست ها و برنامه های کلان و وظایف هر شهروند و نهادی از قبل مشخص شده و آموزش های لازم داده شده باشد میزان ضرر و زیان به کمترین حد خود میرسد.
يكشنبه ۷ اسفند ۱
ضرورت پروژه مطالعاتی در اخلاق فناوری اطلاعات
عنوان سخنرانی بنده در دوره آموزشی: مدرسه تخصصی اخلاق پژوهی روشمند: «چرا باید پروژه مطالعاتی داشته باشیم؟: بررسی موردی اخلاق فناوری اطلاعات»
مدرسه تخصصی اخلاق پژوهی روشمند روز یکشنبه، 23 بهمن، 1401 لغایت چهارشنبه، 24 اسفند، 1401 توسط انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شهید بهشتی در شهر تهران استان تهران برگزار میشود.
حوزه های تحت پوشش: هنر و علوم انسانی
برگزار کننده: انجمن علمی معارف اسلامی دانشگاه شهید بهشتی, دانشگاه شهید بهشتی
جمعه ۵ اسفند ۱
قبلی
61
62
63
64
65
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار