چهل
...
‼️زنان و خطرِ فریب خوردن از طریق سایتهای کاریابی:چند نکته کاربردی
‼️زنان و خطرِ فریب خوردن از طریق سایتهای کاریابی:چند نکته کاربردی
💥برای کاهش قربانیان،توجه به موارد زیر ضروری است:
1. کارهای خدماتی را تا حد امکان از طریق شرکت های معتبر انجام دهید،و از درج اطلاعیه های شخصی در سایت های اطلاع رسانی بپرهیزید.
📌2. از حضور در محل قرار به تنهایی پرهیز کنید و کسی را (حتی اگر شده یک کودک) به همراه ببرید.
📌3. قبل از حضور در محل قرار، اطلاعات کافی و شماره و آدرس آن را به یکی از افراد قابل اعتمادتان بدهید و زمانی برای پیگیری در صورت عدم مراجعه شما مشخص کنید.
4. حتی المقدور از قرار گذاشتن در محل های خلوت و پرت پرهیز کنید.
5. قبل از وارد شدن به محل، راه های احتمالی خروج را بررسی کنید.
6. احتمال وجود دوربین و ضبط صدا را جدی بگیرید، و مواظب گفتار و رفتار خود باشید.
7. از بیان مشکلات شخصی، نیاز مالی،اختلاف با همسر یا احیانا طلاق خودداری کنید.
يكشنبه ۲۴ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
🌺 عید غدیر، عید امامت اخلاق مبارک
🌺 عید غدیر، عید امامت اخلاق، بر آنان که همچون ابوتراب(ع) سیاست ورزی شان در راستای اهداف اخلاقی است و در عرصه سیاست نیز اخلاق را پاس میدارند مبارک
🔹امامعلی(ع): «فَإن کانَ لا بُدَّ مِنَ العَصَبِیه.. فَلیکُن تعصُّبُکم لِمَکارمِ الْخِصالِ و مَحامِدِ الأفعالِ و مَحاسِنِ الأمورِ»
«اگر قرار است تعصّبى صورت گيرد بايد تعصّب شما براى اخلاق پسنديده، کارهاى نيک و امور خوب و شايسته باشد. (نهج البلاغه)
سه شنبه ۵ تیر ۳
🧠نیورالینک؛ پیوند عصب آری، اخلاق چه؟
«نولاند آرباو» اولین انسانی که تراشه مغزی #نیورالینک را دریافت کرده میگوید هکرها احتمالاً بتوانند با دسترسی به این تراشه، دادههای مغزی او را ببیند یا حتی مکاننمای کامپیوترش را کنترل کنند.
🔻حدود دو سال قبل در یادداشتی گفتم: فناوری هایی چون نیورالینک در کنار مزایای فراوان و غیرقابل انکاری که دارند میتوانند موجب برخی #چالشهای_اخلاقی شوند. از این رو همزمان با تلاش دانشمندان برای توسعه این فناوری ها، فیلسوفان اخلاق هم باید پا به پای آنها تلاش نمایند و برای این چالش ها چاره اندیشی کنند.
يكشنبه ۳ تیر ۳
اخلاق؛ مطالبه مغفول شهروندان و برنامه مهجور نامزدها
در عالم سیاست افرادی که خود را برای حضور در پست های مدیریتی و سیاستگذاری جامعه نامزد میکنند قاعدتا باید از فرصت های پیش از انتخابات استفاده کرده و برنامه ها و سیاست های آینده خود را در زمینه های مختلف اعلام کنند تا انگیزه شهروندان برای رای دادن به خود را تقویت کنند. این امر درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به گونه ای پررنگ تر به چشم میخورد. اعلام برنامه ها و سیاست ها البته امری است درست و لازم، گر چه تا آنجا که نگارنده متوجه شده است در جامعه ما ارائه برنامه مدون، منسجم و مشخص از سوی نامزدهای انتخابات چندان جدی گرفته نشده است ولی در بین همین میزانی هم که آنان در سخنرانی های انتخاباتی خود اعلام میکنند یک برنامه مشخص برای رشد و تعالی اخلاقی جامعه به طور روشن به چشم نمیخورد. به عبارت دیگر، هر چند نامزدها کم وبیش اعلام میکنند که مثلا برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه یا ارتباط با کشورهای دیگر چه برنامه هایی دارند ولی درباب اخلاق نه از سوی شهروندان چندان مطالبه ای انجام میشود نه خود نامزدها توجه چندانی به آن مینمایند. از این رو میتوان اخلاق را مطالبه مغفول شهروندان و برنامه مهجور نامزدها نامید.
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۳
🧐تو فارسی میگویی، او عربی میفهمد
📌نکته:
همه پاسخ های هوش مصنوعی در معرض خطا است. این احتمال را جدی بگیرید و قبل از هرگونه #قضاوت یا فعالیت براساس آنها، ابتدا عقل مبارک را به کار بیاندازید و پاسخ ها را #راستی_آزمایی کنید تا مبادا از مسیر #انصاف و عدالت خارج شوید.
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳
عید قربان و قربانیان فناوری
عید سعید قربان
بر آنان که کرامت انسانی خویش را به پای فناوری قربانی #نکرده و در فضای مجازی هم اخلاق را مراعات میکنند مبارک باد
حسینعلی رحمتی
28 خرداد 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
دوشنبه ۲۸ خرداد ۳
قبلی
36
37
38
39
40
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار