سی و هشت
...
‼️زنان و خطرِ فریب خوردن از طریق سایتهای کاریابی:چند نکته کاربردی
‼️زنان و خطرِ فریب خوردن از طریق سایتهای کاریابی:چند نکته کاربردی
💥برای کاهش قربانیان،توجه به موارد زیر ضروری است:
1. کارهای خدماتی را تا حد امکان از طریق شرکت های معتبر انجام دهید،و از درج اطلاعیه های شخصی در سایت های اطلاع رسانی بپرهیزید.
📌2. از حضور در محل قرار به تنهایی پرهیز کنید و کسی را (حتی اگر شده یک کودک) به همراه ببرید.
📌3. قبل از حضور در محل قرار، اطلاعات کافی و شماره و آدرس آن را به یکی از افراد قابل اعتمادتان بدهید و زمانی برای پیگیری در صورت عدم مراجعه شما مشخص کنید.
4. حتی المقدور از قرار گذاشتن در محل های خلوت و پرت پرهیز کنید.
5. قبل از وارد شدن به محل، راه های احتمالی خروج را بررسی کنید.
6. احتمال وجود دوربین و ضبط صدا را جدی بگیرید، و مواظب گفتار و رفتار خود باشید.
7. از بیان مشکلات شخصی، نیاز مالی،اختلاف با همسر یا احیانا طلاق خودداری کنید.
يكشنبه ۲۴ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
🌀تصویر ناقص حقیقت در آینه شکسته رسانه
بررسی سایت «لایف وب» درباره میزان تطابق نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 نشان میدهد که تلگرام بیشترین و ایتا کمترین نزدیکی را با واقعیت جامعه داشته است. این همان تله حباب اطلاعات است که انحصار در استفاده از یک شبکه و بی اطلاعی از آنچه در شبکه های دیگر میگذرد افراد را به دام آن میاندازد و موجب شناخت ناقص از واقعیت های جامعه میشود. پیامد این شناخت غیرواقع بینانه، ارزیابی های نادرست و قضاوت های غیرمنصفانه نسبت به دیگران است. بعلاوه که فرد را از شناخت نقاط ضعف خود و اصلاح آنها محروم میکند.
سه شنبه ۱۹ تیر ۳
انتخابات ریاست جمهوری و غفلت از تحولات نسلی
🌀این مطلب را فقط فعالان سیاسی و طرفداران شان بخوانند:
در این مدت که ما درگیر رقابت های انتخاباتی بودیم، فکر میکنید دغدغه بخشی از جوانان فعال در شبکه های اجتماعی چه بود؟ خودکشی دختر بلاگری به نام «ویدا». حداقل هشتادهزار پست در اینستاگرام در این زمینه گذاشتند ولی دریغ از یک پست درباره انتخابات. قصدم خدای ناکرده تحقیر و تمسخر اینان نیست، بلکه روی سخنم با فعالان سیاسی از هر طیف و جناح است:
▪️1. فکر نمیکنید ما و این جوانان در دو دنیای جدا از هم زندگی میکنیم و هیچکدام درکی از یکدیگر نداریم؟
▪️2. گمان نمیکنید عدم شناخت ما نسبت به دغدغه ها و اولویت های این نسل موجب شده نتوانیم زبان مشترکی با آنها پیدا کنیم و حرف یکدیگر را بفهمیم؟
▪️3. احتمال نمیدهید بخشی از آن شصت درصدی که در انتخابات شرکت نکردند همین جوان ها باشند؟ جالب این که حتی در آسیب شناسی نتایج انتخابات هم ما اصلا به این نسل توجه نکردیم.
دوشنبه ۱۸ تیر ۳
سخنی با بلاگرهای فضای مجازی، به مناسبت فرارسیدن محرم
🔵آیین های مذهبی از قبیل #محرم و #عاشورا در جامعه ما افزون بر این که یکی از عوامل هویت بخش و موجب تاب آوری اجتماعی است، یک دستگاه #هنجارسازاخلاقی نیز است. از این رو حفظ و حراست از آنها نیز یک وظیفه اخلاقی است. متاسفانه چندسالی است برخی از #بلاگرها در شبکه های اجتماعی، مراسم عزاداری و مداحی مردم را دست مایه شوخی و ساخت ویدیوهای تمسخر آمیز میکنند. این کار علاوه بر حرمت شکنی نسبت به این آیین ها، رنجش خاطر علاقه مندان به مکتب حسینی را نیز در پی دارد. جدای از آن، در جامعه ای چون ایران که هنوز یک جامعه نسبتا شدید مذهبی است سنگ انداختن به آیینه های تابان اعتقادی، نه تنها #نسل_جوان را از کارکردهای سازنده آنها محروم میکند، که بهانه را برای ایجاد محدودیت بیشتر نسبت به #شبکه_های_اجتماعی فراهم میسازد.
حسینعلی رحمتی
۱۷ تیر ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
يكشنبه ۱۷ تیر ۳
♨️ پیروزان اخلاقی انتخابات
کسانی که «اخلاق پذیرش پیروزی یا شکست» را داشته باشند پیروز انتخابات هستند؛ چه کاندیدای شان رای آورده باشد، چه نه.
حسینعلی رحمتی
۱6 تیر ۱۴۰۳
(ساعاتی قبل از اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 1403)
شنبه ۱۶ تیر ۳
♨️کاندیداهای ریاست جمهوری و غفلت از ساکنان «سِکِند لایف»
برخی از جوانان امروزه در بستر شبکه های اجتماعی برای خود یک زندگی خاص و زیست-جهانی را تعریف کرده اند که اصول و ارزش های اخلاقی و هنجارهای فرهنگی آن با آنچه توسط نهادهایی چون دولت و خانواده و آموزش و پرورش و رسانه های رسمی ترویج میشود از نظر مفهوم یا مصداق تا اندازه زیادی فرق میکند.
🔻 از این رو همه افراد و نهادهایی که میخواهند در جامعه امروز ایران و به ویژه در ارتباط با نسل جوان کار کنند، یا در بزنگاه هایی چون #انتخابات به رای و همراهی آنها نیاز دارند حتما باید علایق و اولویت ها و ارزش های حاکم بر ساکنان زیست بوم فضای مجازی را به درستی بشناسند (حتی اگر با همه یا بخشی از آن موافق #نباشند) و متناسب با آن برای این نسل برنامه ریزی کنند و با زبان قابل فهم آنها با ایشان به گفت و گو بپردازند.
پنجشنبه ۱۴ تیر ۳
قبلی
36
37
38
39
40
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار