سی و یک
...
ضرورت تجربه آموزی و بومی سازی هوش مصنوعی
ضرورت تجربه آموزی و بومی سازی هوش مصنوعی
یکی از وظایف مهم اخلاق پژوهان جامعه ما این است که مزیت ها و چالش های اخلاقی فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی را متناسب با زیستبوم جامعه ایرانی مورد بررسی قرار دهند و برای کاهش چالش ها و افزایش مزایت ها راهکارهایی را متناسب با ویژگی های دینی، اخلاقی و فرهنگی جامعه ایران ارایه کنند.
بومی سازی کاری است که برخی کشورهای دیگر، از جمله کشورهای آفریقایی انجام داده اند.
جمعه ۱۵ فروردین ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
‼️ بچه ها را به کفتارهای فضای مجازی نشان ندهید
🤦♀️ با هر ویدیو که به خصوص از دختربچه های معصوم منتشر میکنید آنها را در معرض ربودن، اخاذی، آسیب های روحی و جسمی، و حتی قتل قرار میدهید.
🙋♂️به علاوه، تصاویر بچه ها برای همیشه در فضای مجازی باقی میماند و در آینده چه در زندگی شخصی چه در زندگی اجتماعی برای شان مشکلات فراوان ایجاد میکند. والد بودن در عصر شبکه های اجتماعی یک مسوولیت اخلاقی مضاعف است. بچه ها را ابزار کسب شهرت و درآمد در فضای مجازی نکنید.
چهارشنبه ۲۸ شهریور ۳
😱رکیکگویی، نخستین گامِ حیازدایی از نوجوانان در فضای مجازی
🧑🌾روی ویدیو کلیک میکنی، بچه ای نشسته و در حال گفتن یک جوک نامناسب و شوخی غیراخلاقی است. چنین کاری در شبکه های اجتماعی از سوی همه ناپسند است و از سوی نوجوانان ناپسندتر، چرا که مستقیم و غیرمستقیم بر روی اخلاق و رفتارشان تاثیر منفی میگذارد، زشتی این سخنان را نزد آنها از بین میبرد، و آنان را بی حیا بار میآورد.
سه شنبه ۲۷ شهریور ۳
چالش های اخلاقی فناوری های نوپدید، مبتنی بر هوش مصنوعی
چالش های اخلاقی فناوری های نوپدید، مبتنی بر هوش مصنوعی
گزارش یک نشست علمی
نشست علمی «چالش های اخلاقی فناوری های آینده، ناظر به هوش مصنوعی» روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ الی 12 با همکاری معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی زینبیه حوزه علمیه خواهران کرج با حضور حجت الاسلام دکتر حسینعلی رحمتی، عضو هیات علمی گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد.
گزارش: ناهید ملمعی خوزانی
شنبه ۲۴ شهریور ۳
🔥آیا ربات ها هم باید اخلاق را مراعات کنند؟
آیا ربات ها هم باید در گفتار و رفتارشان با خودشان و انسان ها چارچوب های اخلاقی داشته باشند؟» شاید این پرسش امروز کمی خنده دار و عجیب به نظر آید ولی با توجه به فرایند توسعه ماشین های هوشمند باید به آن جدی تر فکر کرد. و البته هرگونه پاسخ به آن مبتنی است بر این که ببینیم این ماشین ها چه اندازه از «اختیار، استقلال، و خودآگاهی» برخوردار هستند یا در آینده میشوند؛ چرا که این این سه موضوع جزو مبانی اولیه اخلاق هستند.
جمعه ۲۳ شهریور ۳
🔥وظیفه اخلاقی ما در قبال دانش و دانشمندان ایرانیِ هوش مصنوعی
🔻فناوری هوش مصنوعی در هیچ کشوری از روز اول تخم دوزرده نمیکند؛ بلکه با مجموعه از آزمون و خطا گام به گام توسعه پیدا میکند. در شبکه های اجتماعی، معرفی محصولات دیگر کشورها در زمینه هوش مصنوعی کار خوبی است ولی این نباید موجب غفلت از معرفی کوشش های علمی و دستاوردهای دانشمندان کشورمان، به خصوص جوانان، در این عرصه شود.
يكشنبه ۱۸ شهریور ۳
قبلی
31
32
33
34
35
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار