جدیدترین مقالات

...
💢«رایان سرلک»ها، مدیریت شهرت، و مسوولیت اخلاقی ما 💢«رایان سرلک»ها، مدیریت شهرت، و مسوولیت اخلاقی ما 🔻حضور نوجوانان در عرصه های هنری گرچه فرصتی برای شکوفایی استعداد آنان است، ولی از سوی دیگر موجب می‌شود ناگهان خود را در فضایی جدید ببینند که مورد توجه دیگران هستند و در رسانه های مختلف از جمله فضای مجازی، همه از آنها می‌گویند. اگر خودشان هم فعال فضای مجازی شوند که مشهور شدن شان سرعت بیشتری پیدا می‌کند. اما مسئله این است که آنان به خاطر نداشتن تجربه لازم یک روی سکه شهرت که کسب محبوبیت است را می‌بینند اما روی دیگر آن که اتفاقا بسیار بی رحم و وحشت ناک است را نمی‌بینند. و مشکل از همین جا آغاز می‌شود. دوشنبه ۱۵ مرداد ۳👶 بچه فیلتر نمی‌شناسد، شکنجه اش ندهید 👶 بچه فیلتر نمی‌شناسد، شکنجه اش ندهید 🔹در استفاده از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، ماجرا را «از چشم آنها» ببینیم تا بلکه بیشتر مواظب رفتارهای مان باشیم.بچه ها بازیچه نیستند، امانت اند. دوشنبه ۱۵ مرداد ۳💪🏼انتخاب منبع قوی نشان دهنده شخصیت (مقاله) شماست! 💪🏼انتخاب منبع قوی نشان دهنده شخصیت (مقاله) شماست! «منابع» حکم مواد خام تحقیق را دارند؛ پس در انتخاب آنها وسواس داشته باشید؛ چون ارزیاب ها به آن امتیاز می‌دهند. منبع باید:دارای بیشترین ارتباط با موضوع تحقیق،نویسنده معتبر،اتقان محتوایی،و بی واسطه باشد.
(نقل از یک منبع به استناد منبع دیگر، یا منابع ترجمه شده به جای منبع اصلی از مصادیق واسطه است). انتخاب منابع دست چندم، روزنامه ای، یا مطالب اینترنتی (جز در موارد ضروری) کارتان را مشکل می‌کند و #تحقیق تان را از چشم می‌اندازد.

#چه_کنیم_به_نفرین_ارزیابها_دچارنشویم
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۳
♨️کمپین مشترک خداپرستان و اخلاق فضای مجازی ♨️کمپین مشترک خداپرستان و اخلاق فضای مجازی «دفاع از دین و اخلاق» یکی از وجوه مشترک همه ادیان و مذاهب است. از این رو امروزه از این ظرفیت می‌توان برای تشکیل یک جبهه فراگیر جهانی برای دفاع از دین و دین داری، نقد دین ستیزی، و ترویج اخلاق در دنیای امروز استفاده کرد.
🔹مثلا تاکید بر تدوین و مراعات #پیوستهای_اخلاقی در استفاده از فضای مجازی و هوش مصنوعی یکی از موضوعاتی است که خداباوران به کمک یکدیگر (و حتی با کمک گرفتن از اخلاق گرایان ناخداباور) می‌توانند امروزه حول محور آن گردآیند و بر رویدادهای فناورانه جهان جدید تاثیر بگذارند.

سه شنبه ۹ مرداد ۳
ما، نسل زد، و تحولات نسلی(5)چه باید کرد؟(بخش سوم) ما، نسل زد، و تحولات نسلی(5)چه باید کرد؟(بخش سوم) یکی از دلایلی که ما بزرگترها در فهم منطق رفتارهای نوجوانان و جوانان امروزی و حتی ارزیابی آنها به مشکل بر می‌خوریم آن است که با ذهنیت قبلی و پیش فرض های ذهنی خودمان و با توجه به زیست جهانی که خودمان در آن زندگی می‌کنیم به آنها نگاه می‌کنیم،‌ و متوجه اتمسفری که بر جهان آنها حاکم است نمی‌شویم. به همین خاطر بسیاری از کارهای‌ آنها را نادرست می‌دانیم، در حالی که خودشان لزوما چنین قضاوتی ندارند. و از این جاست که اختلافات نسلی شروع و گُسل شکاف های نسلی فعال می‌شود.

▪️اگر از دیدِ این نسل به گفتار و رفتارهای آنها بنگریم بهتر متوجه تفاوت نظام ارزشی بین دو نسل می‌شویم. و متعجب نخواهیم شد اگر از آنها بشنویم که حضور متفاوت شان در مراسم عزاداری یا مجالس دینی نه از سرِ بی اعتقادی و دهن کجی به دین و دین داران که اتفاقا به خاطر علاقه به مذهب و ارادت به پیشوایان دینی است، و بین این حضور و داشتن سبک زندگی و پوشش متفاوت منافاتی نمی‌بینند. ممکن است ما نسل بزرگترها با این دیدگاه مخالف باشیم ولی برای نقد آن قبل از هرچیز باید آن را بفهمیم و برای فهم آن باید از منظر این نسل هم ماجرا را نگاه کنیم.
دوشنبه ۸ مرداد ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار