جدیدترین مقالات

...
♨️ از تتلو قدیس نسازید ♨️ از تتلو قدیس نسازید کسی با آن سابقه وقتی هنوز در زندان است مشخص نمی‌شود چه اندازه در ادعای تغییر کردنش صادق است (که ان شاءالله هست) ولی اجازه دهید این نشانه های تغییر وقتی از زندان بیرون آمد خود را نشان دهد تا دست کم برای طرفداران جوان و نوجوانش قابل پذیرش باشد.
📌برخی هم گفته اند شاید او «حُرّ خوانندگان» ایران شود. دوست عزیز. عجله نکنید. از او قدیس نسازید. ... این کار موجب می‌شود اگر واقعا هم قصد اصلاح رفتار و تغییر مسیر را داشته باشد باز دومرتبه درگیر حواشی شود و از مسیر منحرف گردد. ... امان از افراط و تفریط.
جمعه ۲۲ تیر ۳
🌀فضای مجازی و فاجعه زیبایی زدایی از زبان 🌀فضای مجازی و فاجعه زیبایی زدایی از زبان زبان در هر جامعه ای یکی از عوامل هویت بخش، انسجام آفرین، و ابزار ارتباط و تعامل و تفاهم انسانی است.بسیاری از تراث اخلاقی ما هم به #زبان_فارسی نوشته شده است. از این رو پاسداری ازآن یک وظیفه اخلاقی است. ولی امروزه متاسفانه بسیاری از افراد (به ویژه نوجوانان و جوانان) در فضای مجازی حساسیت لازم را در این زمینه ندارند. استفاده بیش از اندازه از #واژه_های_بیگانه، و #اشتباه_نویسی جملات و کلمات فارسی (مثلا «راجب» به جای «راجع») نمونه هایی از این بی مسوولیتی است، که باید برای آن چاره ای اندیشید. این را هم بدانیم که چت بات های #هوش_مصنوعی معمولا دیتای خود را از همین واژگان موجود در فضای مجازی می‌گیرند و در نتیجه امکان تسری خطاهای زبانی ما به آنها نیز وجود دارد.

چهارشنبه ۲۰ تیر ۳
🌀تصویر ناقص حقیقت در آینه شکسته رسانه 🌀تصویر ناقص حقیقت در آینه شکسته رسانه بررسی سایت «لایف وب» درباره میزان تطابق نظرات کاربران در شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی با نتیجه انتخابات ریاست جمهوری سال 1403 نشان می‌دهد که تلگرام بیشترین و ایتا کمترین نزدیکی را با واقعیت جامعه داشته است. این همان تله حباب اطلاعات است که انحصار در استفاده از یک شبکه و بی اطلاعی از آنچه در شبکه های دیگر می‌گذرد افراد را به دام آن می‌اندازد و موجب شناخت ناقص از واقعیت های جامعه می‌شود. پیامد این شناخت غیرواقع بینانه، ارزیابی های نادرست و قضاوت های غیرمنصفانه نسبت به دیگران است. بعلاوه که فرد را از شناخت نقاط ضعف خود و اصلاح آنها محروم می‌کند.
سه شنبه ۱۹ تیر ۳
انتخابات ریاست جمهوری و غفلت از تحولات نسلی انتخابات ریاست جمهوری و غفلت از تحولات نسلی 🌀این مطلب را فقط فعالان سیاسی و طرفداران شان بخوانند:
در این مدت که ما درگیر رقابت های انتخاباتی بودیم، فکر می‌کنید دغدغه بخشی از جوانان فعال در شبکه های اجتماعی چه بود؟ خودکشی دختر بلاگری به نام «ویدا». حداقل هشتادهزار پست در اینستاگرام در این زمینه گذاشتند ولی دریغ از یک پست درباره انتخابات. قصدم خدای ناکرده تحقیر و تمسخر اینان نیست، بلکه روی سخنم با فعالان سیاسی از هر طیف و جناح است:
▪️1. فکر نمی‌کنید ما و این جوانان در دو دنیای جدا از هم زندگی می‌کنیم و هیچکدام درکی از یکدیگر نداریم؟
▪️2. گمان نمی‌کنید عدم شناخت ما نسبت به دغدغه ها و اولویت های این نسل موجب شده نتوانیم زبان مشترکی با آنها پیدا کنیم و حرف یکدیگر را بفهمیم؟
▪️3. احتمال نمی‌دهید بخشی از آن شصت درصدی که در انتخابات شرکت نکردند همین جوان ها باشند؟ جالب این که حتی در آسیب شناسی نتایج انتخابات هم ما اصلا به این نسل توجه نکردیم.
دوشنبه ۱۸ تیر ۳
سخنی با بلاگرهای فضای مجازی، به مناسبت فرارسیدن محرم سخنی با بلاگرهای فضای مجازی، به مناسبت فرارسیدن محرم 🔵آیین های مذهبی از قبیل #محرم و #عاشورا در جامعه ما افزون بر این که یکی از عوامل هویت بخش و موجب تاب آوری اجتماعی است، یک دستگاه #هنجارسازاخلاقی نیز است. از این رو حفظ و حراست از آنها نیز یک وظیفه اخلاقی است. متاسفانه چندسالی است برخی از #بلاگرها در شبکه های اجتماعی، مراسم عزاداری و مداحی مردم را دست مایه شوخی و ساخت ویدیوهای تمسخر آمیز می‌کنند. این کار علاوه بر حرمت شکنی نسبت به این آیین ها، رنجش خاطر علاقه مندان به مکتب حسینی را نیز در پی دارد. جدای از آن، در جامعه ای چون ایران که هنوز یک جامعه نسبتا شدید مذهبی است سنگ انداختن به آیینه های تابان اعتقادی، نه تنها #نسل_جوان را از کارکردهای سازنده آنها محروم می‌کند، که بهانه را برای ایجاد محدودیت بیشتر نسبت به #شبکه_های_اجتماعی فراهم می‌سازد.

حسینعلی رحمتی
۱۷ تیر ۱۴۰۳

💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
يكشنبه ۱۷ تیر ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار