جدیدترین مقالات
...
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
این کامپیوتراز نورونهای انسانی برای پردازش اطلاعات استفاده میکند.
در سیستم DishBrain نورونهای انسانی و موشی در محیط آزمایشگاهی رشد یافته و به شبکههای الکترودی متصل شدهاند تا در یک دنیای مجازی عملکردهای هوشمندانه از خود نشان دهند. این امر نشانهای از «احساس» یا «هوشیاری» مینیمال محسوب میشود.
🔻 چالشهای اخلاقی :
🔹1. رنج الکترونیکی:
فیلسوف توماس متزینگر هشدار داده است که ایجاد موجوداتی با آگاهی مصنوعی ممکن است باعث «رنج مصنوعی» شود، بهویژه اگر این سیستمها بتوانند تجربههای ناخوشایند را ادراک کنند و نتوانند از آن فرار کنند.
🔹2. نیاز به قوانین اخلاقی:
محققان پیشنهاد میدهند که تا زمانی که معیارهای دقیقی برای تشخیص آگاهی و رنج مصنوعی وجود ندارد، باید از ادامه تحقیقاتی که ممکن است منجر به ایجاد سیستمهای هوشمند بیرحمانه شود، خودداری کرد. همچنین، نیاز به توافق بینالمللی درباره «وضعیت اخلاقی» این سیستمها وجود دارد.
🔹3. چالش مربوط به آینده:
- اگرچه DishBrain امروزه ممکن است فاقد آگاهی پدیدارشناختی باشد، اما بهبودهای آینده میتواند منجر به ایجاد سیستمهایی با این ویژگی شود. این امر ضرورت تدوین سیاستهای اخلاقی را برجسته میکند.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
اخلاق فضای مجازی و توانمندی آموزه های دینی
اگر ما مدعی هستیم که اسلام دین خاتم و پاسخگوی نیازهای زمان است، در عمل باید بتوانیم یکی از اصلهای مهم زندگی انسان امروز یعنی فضای مجازی را از نظر اخلاقی و آموزههای اسلامی تبیین کنیم.
سه شنبه ۶ شهریور ۳
ما را رسان به #قله_اخلاق یا حسین
هر چله تا به چله عشق تو تمدید میکنیم
ما را رسان به #قله_اخلاق یا حسین
يكشنبه ۴ شهریور ۳
💍 فضای مجازی و خرافه ای که بیش از طلا خریدار دارد
با انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر خوش یُمن بودن خرید طلا در روز سیزده صَفر، سیل خریداران به سوی طلافروشی ها روان شدند. این در حالی است که در منابع دینی چنین چیزی نداریم و خود طلافروشان هم گفتند تا به حال چنین چیزی نشنیده اند.
انتشار چنین سخنان خرافه و بی مبنایی در فضای مجازی، و از آن بدتر، پذیرش آن از سوی برخی کاربران، نشان میدهد که خرافه گرایی و ساده لوحی همچنان یکی از معضلات فضای مجازی است.
👋🏽 این ساده لوحی ها دندان طمع کاران و شیادان و سودجویان را در زمینه های دیگر هم تیز میکند و آنان هر لحظه ممکن است در عرصه های فکری، فلسفی، دینی، فرهنگی، اخلاقی، و سیاسی با سخنان سست و نامعقول مردم را فریب دهند.
چهارشنبه ۳۱ مرداد ۳
چالش نسلی درباره کارکرد اخلاقی دوگانه هوش مصنوعی
بدیهی است که فضای مجازی و هوش مصنوعی درکنار مزایای فراوان و غیرقابل انکار خود، بستری برای چالش های اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی نیز هست. شیفتگی به یکی و چشم بستن از دیگری، چه از سوی کاربران باشد چه از سوی مدیران، مانع از یک نگاه «منصفانه» و «واقع بینانه» و در نتیجه، سیاستگذاری درست و برنامه ریزیِ قابل اجرا میشود. طبیعتا ممکن است جامعه مدیران، که عمدتا جزو نسل بزرگترها هستند، و جامعه کاربران، که بخش عمده ای از آنان جوانان و نوجوانان هستند، درباره اصل این کارکرد دوگانه اخلاقی یا مفاهیم و مصادیق آن، همچنین روش مواجهه با آنها با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند. نباید بگذاریم این اختلافات تبدیل به استخوان لای زخم شود، بلکه با راه اندازی یک «گفت وگو»ی دوطرفه که مبتنی بر ادراک و احترام و اعتماد متقابل باشد به حل یا کاهش شکاف ایجاد شده مدد رسانیم. در این زمینه بهره گرفتن از گروه های مرجع و واسطه که مورد پذیرش طرفین باشد میتواند کمک فراوان نماید. رسانه های رسمی و غیررسمی و از جمله خود فضای مجازی هم میتوانند بستر شکل گیری و اطلاع رسانی در این زمینه باشند.
سه شنبه ۳۰ مرداد ۳
🌀معین زِد، نسل زِد، رابطه ذهن و زبان
اگر #سلبریتی های این نسل به گونه ای متفاوت میگویند، میپوشند و رفتار میکنند، و اگر نسل جدید با این متفاوت بودن همراهی و گاه آن را تقلید میکند، و اگر ما با آن مخالفیم باید در صدد شناسایی «علل، عوامل، زمینه ها، پیامدها و منطق» این تحولات باشیم، و به ویژه از نقش فضای مجازی در این میان غافل نشویم. تابتوانیم روش مواجهه درست وموثر با این نسل را پیدا و خطاهای آنان را اصلاح کنیم.وگرنه،با سرزنش و تحقیر و تمسخر آنها راه به جایی نخواهیم برد؛سهل است که شکاف بین نسلی را عمیق تر هم خواهیم کرد.
سه شنبه ۳۰ مرداد ۳
قبلی
31
32
33
34
35
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار