جدیدترین مقالات
...
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
♨️ اولین کامپیوتر زیستی جهان و چالش های اخلاقی آن
این کامپیوتراز نورونهای انسانی برای پردازش اطلاعات استفاده میکند.
در سیستم DishBrain نورونهای انسانی و موشی در محیط آزمایشگاهی رشد یافته و به شبکههای الکترودی متصل شدهاند تا در یک دنیای مجازی عملکردهای هوشمندانه از خود نشان دهند. این امر نشانهای از «احساس» یا «هوشیاری» مینیمال محسوب میشود.
🔻 چالشهای اخلاقی :
🔹1. رنج الکترونیکی:
فیلسوف توماس متزینگر هشدار داده است که ایجاد موجوداتی با آگاهی مصنوعی ممکن است باعث «رنج مصنوعی» شود، بهویژه اگر این سیستمها بتوانند تجربههای ناخوشایند را ادراک کنند و نتوانند از آن فرار کنند.
🔹2. نیاز به قوانین اخلاقی:
محققان پیشنهاد میدهند که تا زمانی که معیارهای دقیقی برای تشخیص آگاهی و رنج مصنوعی وجود ندارد، باید از ادامه تحقیقاتی که ممکن است منجر به ایجاد سیستمهای هوشمند بیرحمانه شود، خودداری کرد. همچنین، نیاز به توافق بینالمللی درباره «وضعیت اخلاقی» این سیستمها وجود دارد.
🔹3. چالش مربوط به آینده:
- اگرچه DishBrain امروزه ممکن است فاقد آگاهی پدیدارشناختی باشد، اما بهبودهای آینده میتواند منجر به ایجاد سیستمهایی با این ویژگی شود. این امر ضرورت تدوین سیاستهای اخلاقی را برجسته میکند.
دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
سخت تر از کار در معدن ...
سخت تر از کار در معدن ... «خانوادهٔ» کارگر معدن بودن است.
خدا صبرشان دهد
ان شاءالله که هیچگاه دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم
#معدنچیان_طبس
حسینعلی رحمتی
۲ مهر ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
دوشنبه ۲ مهر ۳
بی احترامی بچه ها به بزرگترها در شبکه های اجتماعی
🙇 نوجوانی که برای والدینش احترام قائل نباشد طبیعتا دیگر گوشش شنوای نصایح و راهنمایی های آنان برای زندگی درست، چه در فضای مجازی چه غیرآن، نخواهد بود. و این خود زمینه ساز معضلات اخلاقی دیگر میشود.
⛔️ شبکه های اجتماعی متاسفانه به حد کافی برای نوجوانان و جوانان ما بدآموزی دارد، ما بزرگترها دیگر خودِ بچه ها را هیزم این آتش نکنیم.
جمعه ۳۰ شهریور ۳
نقط ضعف بچه ها را در فضای مجازی منتشر نکنید
🙀بچه ها هم مثل بزرگترها نقاط ضعفی دارند، و این طیبعی است، اما انتشارش در فضای مجازی آن را تبدیل به یک معضل ماندگار میکند. چرا که آبروی بچه را جلوی دیگران میبرد، موجب تحقیر و تمسخرش میشود، او را گوشه گیر و منزوی، یا پرخاشگر و انتقامجو بار میآورد، فرصت های آینده زندگی را از او میگیرد؛ و مانع از اصلاح ضعف هایش میشود.
پنجشنبه ۲۹ شهریور ۳
‼️ بچه ها را به کفتارهای فضای مجازی نشان ندهید
🤦♀️ با هر ویدیو که به خصوص از دختربچه های معصوم منتشر میکنید آنها را در معرض ربودن، اخاذی، آسیب های روحی و جسمی، و حتی قتل قرار میدهید.
🙋♂️به علاوه، تصاویر بچه ها برای همیشه در فضای مجازی باقی میماند و در آینده چه در زندگی شخصی چه در زندگی اجتماعی برای شان مشکلات فراوان ایجاد میکند. والد بودن در عصر شبکه های اجتماعی یک مسوولیت اخلاقی مضاعف است. بچه ها را ابزار کسب شهرت و درآمد در فضای مجازی نکنید.
چهارشنبه ۲۸ شهریور ۳
😱رکیکگویی، نخستین گامِ حیازدایی از نوجوانان در فضای مجازی
🧑🌾روی ویدیو کلیک میکنی، بچه ای نشسته و در حال گفتن یک جوک نامناسب و شوخی غیراخلاقی است. چنین کاری در شبکه های اجتماعی از سوی همه ناپسند است و از سوی نوجوانان ناپسندتر، چرا که مستقیم و غیرمستقیم بر روی اخلاق و رفتارشان تاثیر منفی میگذارد، زشتی این سخنان را نزد آنها از بین میبرد، و آنان را بی حیا بار میآورد.
سه شنبه ۲۷ شهریور ۳
قبلی
31
32
33
34
35
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار