هفتاد و یک
...
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🟢 فیلترینگ، و مسوولیت اخلاقیِ متقابل
🔹به همان میزان که سیاستگذاران و مجریان فیلترینگ بایستی سعه صدر داشته باشند و بیشترین خیر عام و کمترین ضرر و زیان به کاربران را مد نظر قرار دهند، عموم کاربران و ذی نفعان فضای مجازی، به ویژه کسانی چون بلاگرها و فعالان سیاسی و اجتماعی، هم بایستی در این فضا حضوری مسوولانه داشته باشند و از تولید و انتشار هرگونه محتوای متنی، صوتی و تصویری که به دیگر شهروندان ضرر میزند، یا به امنیت اخلاقی، روانی، و اجتماعی کشور آسیب میرساند و زمینه یا بهانه فیلترینگ را فراهم میکند خودداری کنند.
سه شنبه چهارم دی ۰۳
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه سوم خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
💢 «آرات» را از دست این غول ها نجات دهید
اگر شما پدر یا مادر «آرات» نیستید، لطفا نام فرزند خودتان را به جای او بگذارید و این مطلب را مطالعه کنید؛ چون گرچه به بهانه اتفاقات اخیر فضای مجازی درباره یک کودک علاقمند به ورزش به نام آرات نوشته شده ولی روی سخن آن با همه پدر ومادرهایی است که، خواسته یا ناخواسته، و عمدتا از سر دلسوزی و ناآگاهی، فرزندان خود را در شبکه های اجتماعی قربانی میکنند.
چهارشنبه هفدهم اردیبهشت ۹۹
♦️استاد مطهری و بایسته های تبلیغ موفق و موثر دین در عصر حاضر
براي تبليغ دين، احساس مسئوليت و تعهد، کافي نيست؛ بلکه اموري ديگر هم بايد مورد توجه قرار گيرد که مي توان آنها را بايسته هاي امر تبليغ دين ناميد. شهيد مطهري به عنوان يک روحاني و مبلغ ديني، در برخي از آثار خود اين نکته ها را يادآوري کرده و خود نيز کم و بيش به آنها پابند بوده است. يکي از دلائل کاميابي او در تبليغ دين به ويژه در عرصه هاي دانشگاهي و بين جوانان تحصيلکرده، توجه به نکته هايي است که در ادامه به آنها اشاره مي شود:
دوشنبه پانزدهم اردیبهشت ۹۹
مطهری که بود؟ مطهری چه کرد؟
پاسداشت کسی چون استاد مرتضی مطهری افزون بر تعظیم یک معلم و اندیشمند، درس آموزی از بینش،کنش و منش او هم هست. معتقدم که اندیشه ورزان و مبلغان دینی ما اکنون بیش از هر زمان دیگر به شناخت، نقد، تکمیل،و تداوم پروژه فکری استاد مطهری نیازمندند.
به راستی مطهری چه کرد؟ پس از سالها انس با شخصیت و اندیشه او، موارد زیر را به عنوان برخی از مهم ترین درسهایی میدانم که امروزه همه کسانی که دغدغه تبلیغ دین را دارند میتوانند از او بیاموزند:
شنبه سیزدهم اردیبهشت ۹۹
ضرورت ها و بایسته های حضور طلاب و مبلغان دینی در شبکه های اجتماعی
در عصر شبکه های اجتماعی، روحانیون و مبلغان دین چه نسبتی با این شبکه ها دارند؟ نگارنده طی چند جلسه برای مبلغان شرکت کننده در دوره مجازی دفتر تبلیغات، درباره لزوم حضور جدی روحانیون در شبکه های اجتماعی، نکاتی که در این زمینه باید مراعات کنند صحبت کرد. البته این نکات برای دیگر علاقه مندان فعالیت در شبکه ها هم کاربرد دارد.
جمعه پنجم اردیبهشت ۹۹
🔻خدای انباری، یا شاهد بازاری؟
آقای دکتر مهراب صادق نیا در یادداشتی با عنوان «بازگشت به دین» به این نکته اشاره کرده اند که شیوع کرونا و عطف توجه بسیاری از مردم جهان به دعا و خداوند برای دفع این بلا، نشان داد که برخلاف نظر برخی از اندیشمندان، «دین هنوز هم آخرین پناهِ انسان، حتّی در روزگار مدرن است»
یکشنبه هفدهم فروردین ۹۹
قبلی
71
72
73
74
75
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار