هفده

...
🎈به نسل بِتّا، نخستین نسل عصر هوش مصنوعی سلام کنیم 🎈به نسل بِتّا، نخستین نسل عصر هوش مصنوعی سلام کنیم 🔸آغاز سال ۲۰۲۵ میلادی نه تنها شروع یک سال جدید که آغاز شکل گیری نسل جدیدی است که آنها را «نسل بِتّا» (Beta Generation) نامیده اند و متولدین سال های 2025 تا سال 2039 میلادی را در بر می‌گیرند. این نسل به نوعی فرزندان نسل آلفا (متولدین۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴) و نسل زد (متولدین ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۹) محسوب می‌شوند و از منظر فناوری اطلاعات، وجه اشتراک همه آنها استفاده از شبکه های اجتماعی است.‌
جمعه ۱۴ دی ۳
🌀«من و تو» برگشت؛ «ما» چه کنیم؟ 🌀«من و تو» برگشت؛ «ما» چه کنیم؟ 🔻ظاهرا شبکه «من وتو» از راه اندازی مجدد خود خبر داده است. گرچه در یک سال گذشته هم برنامه هایش در فضای مجازی کم وبیش موجود بود. این نشان می‌دهد که در دنیای امروز به مدد فضای مجازی، و اخیرا هوش مصنوعی، تعطیلی یک رسانه لزوما به معنای پایان تاثیرگذاری آن نیست،‌ بلکه زمینه ظهور لحظه به لحظه عوامل موثر بر اخلاق و فرهنگ و تربیت جامعه فراهم است و دیگران برای این کار منتظر فعالیت های ما باقی نمی‌مانند. به گفته امام علی(ع): «هر که از دشمن آسوده بخوابد، دشمن نسبت به او نخواهد خُفت » (نهج البلاغه).

🔻 از این رو همه سازمان های فرهنگی و تبلیغی و رسانه ای ما، به ویژه صداوسیما، اگر می‌خواهند میدان را به رقبای پای کارِ خود واگذار نکنند، بایستی فعالیت خود را با توجه به موارد زیر ده چندان کنند:
پنجشنبه ۱۳ دی ۳
«من و تو» رفت؛ خیال مان «نا»راحت «من و تو» رفت؛ خیال مان «نا»راحت این یادداشت بهمن 1402 هنگام تعطیلی شبکه ماهواره ای «من و تو» نوشته شد، و اینک با افزایش احتمال راه اندازی مجدد آن، تقدیم همه فعالان عرصه رسانه، فضای مجازی، اخلاق، و تعلیم و تربیت می‌شود. قسمت دوم یادداشت جداگانه ارایه خواهد شد. سه شنبه ۱۱ دی ۳🌀فیلترینگ و دشواری تصمیم‌گیری اخلاقی 🌀فیلترینگ و دشواری تصمیم‌گیری اخلاقی 🔸انجام یا عدم انجام فیلترینگ، چه در سطح خُرد آن مثلا توسط والدین برای فرزندان، چه سطح کلان آن مثلا توسط حکومت برای شهروندان، یک نوع «تصمیم» است و از نظر اخلاقی دشواری های خاص خود را دارد، از جمله این که تصمیم گیرنده را گاهی بر سر دوراهه یا «تزاحم اخلاقی» قرار می‌دهد. دوشنبه ۱۰ دی ۳♨️ حلقه مفقودۀ فیلترینگِ اخلاقی ♨️ حلقه مفقودۀ فیلترینگِ اخلاقی 🔹 بی تردید بین سیاستگذاران و کاربران درباره فیلترینگ وجوه اشتراک و افتراقی وجود دارد، و تا وقتی گفت و گو بین طرفین شکل نگیرد این دو به یک افق مشترک نمی‌رسند.
📌 نهادهای حاکمیتی باید آغازگر این گفت وگو باشند و برای وصول به این مقصود می‌توانند گفتگو را با افراد و گروه های موثر درباب فضای مجازی، مانند مدیران پلتفرم ها و سایت ها و کانال های بزرگ شروع کنند.

يكشنبه ۹ دی ۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار