یکصد و هفت
...
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارضهای برنامه «عشق ابدی» با سنتهای اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام میشود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی میشود. و کسی هم پاسخ نمیدهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
آيا والدين مي توانند يک لقمه محتواي حلال سر سفره مجازي فرزندان شان ببرند؟
👥 «تعدد و تعارض منابع هنجارگذار و ارزش ساز» يکي از چالش هاي فراروي #خانواده ها در دنياي امروز است.
جمعه ۷ اردیبهشت ۹۷
اعتمادسازي؛ حلقه مفقوده فيلترينگ
🔻مسئله #فيلترينگ دو طرف دارد: فيلتر کنندگان و کاربران. از اين رو، بدون همراهي، همدلي و همکاري اين دو گروه، نميتوان انتظار داشت که فيلترينگ فرايندي کاملا اخلاقي پيدا کند و منجر به بيشترين سود و کمترين زيان براي مردم و حکومت شود. سياستگذاري، مصداق يابي و اجراي فيلترينگ از سوي نهادهاي ذيربط بايد به گونه اي انجام شود که ضمن جلب اعتماد کاربران فضاي مجازي، آنان قانع شوند از باب «همکاري در کارهاي نيک» با اين سياستها و برنامهها همراه شوند و از باب «عدم معاونت در کارهاي ناپسند»، از انجام هرکاري که موجب فيلترينگ ميشود خودداري کنند.
سه شنبه ۲۱ فروردین ۹۷
وضعیت امروز فلسفه غرب در حوزه های علمیه
انقلاب اسلامی تحول بسیار مهمی را در نگرش حوزویان، به ویژه طلاب جوان، نسبت به فلسفه به طور کلی و فلسفه غرب به طور خاص ایحاد کرد. راهی که کسانی چون استاد مطهری و شهید بهشتی گشودند بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مورد اقبال بسیاری از روحانیون و موسسات حوزوی قرار گرفت و مسیری که آنان آغاز کردند هنوز ادامه دارد و هر چه جلوتر آمده پخته تر و هدفمندتر شده است.
پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶
حضور طلاب در فضای مجازی؛ آری ولی چگونه؟ (بخش دوم و پایانی)
«ضرورت و روش موضوع یابی و #ایده پردازی اخلاقی در جامعه امروز ایران» (قسمت دوم و پایانی)
🔺بايسته هاي اخلاقي حضر طلاب در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي
سه شنبه ۱ اسفند ۹۶
حضور طلاب در فضای مجازی؛ آری ولی چگونه؟ (1)
حضور طلاب و روحانيون در فضاي مجازي، و به ويژه شبکه هاي اجتماعي، امري ضروري است؛ ولي اين کار وقتي مفيد و موثر است که همراه با مراعات بايسته ها و اصول اخلاقي باشد. در مکتوب حاضر به برخي از اين بايسته ها اشاره مي شود
جمعه ۲۰ بهمن ۹۶
قبلی
106
107
108
109
110
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار