یکصد و نه
...
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
💔عشقی که ابدی نیست (قسمت دوم)
تعارضهای برنامه «عشق ابدی» با سنتهای اخلاقی، فرهنگی و دینی ما
✍🏼 حسینعلی رحمتی
🔻ظاهرا هدف برنامه عشق ابدی (جدای از وجه سرگرمی آن) آموزش دادن به جوانان است که چگونه عشق و شریک عاطفی خود را برای ایجاد یک رابطه بشناسند و چه بسا زندگی مشترک هم تشکیل دهند. فرایند حضور و نوع مراوده ای که این دختران و پسران دارند با آن چه در سنت فرهنگی و دینی ما هست تفاوت ها و تعارض های جدی دارد:
▪️۱. در جامعه ما معمولا این گونه آشنایی ها با اطلاع یا نظارت بزرگترها انجام میشود ولی در این برنامه خبری از بزرگترها نیست.
▪️۲. در جامعه ما معمولا دختر و پسر در جلسات آشنایی از نظر نوع پوشش مراعات جدی دارند، به ویژه دختران، و حتی سخن گفتن دختر و پسر همراه با نوعی احترام و حجب و حیا است ولی در این برنامه برخی از افراد گاهی نیمه برهنه هستند، و در مواردی از لمس بدن یکدیگر یا بیان سخنان زشت و سخیف ابایی ندارند.
▪️۳. در فرهنگ ما معمولا معیارهای کیفی مثل اخلاق و شخصیت و نجابت و حیا و عفت و خانواده دار بودن جزو معیارهای اصلی است ولی در این برنامه معیارهای شکلی از قبیل نوع آرایش و پوشش و اندام به عنوان معیار انتخاب معرفی میشود. و کسی هم پاسخ نمیدهد که اگر در صدد پیدا کردن عشق واقعی و ابدی خویش است چرا در برنامه ای شرکت کرده که برایش جایزه مالی تعیین کرده اند و قرار است برای میلیون ها نفر نمایش داده شود.
برای مطالعه ادامه مطلب کلی کنید...
سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
با اين گل به خودي زدن ها مي خواهيم موفق شويم؟
💢پيگير جدي رخدادهاي ورزشي نيستم. اما امروز پس از مشخص شدن گروه ايران در جام جهاني نگاهي به بازخورد آن در شبکه هاي اجتماعي کردم. از آنجا که اين شبکه ها تا اندازه اي بيان گر روحيات و افکار ما در فضاي حقيقي هم هست ميتواند آيينه اي براي آسيب شناسي اخلاقيات مان هم باشد. کافي است نگاهي به مطالب برخي هموطنان مان در اين زمينه بياندازيم تا متوجه يکي از موانع رشد و پيشرفت مان بشويم.
شنبه ۱۱ آذر ۹۶
جلوی زلزله در قلب های مان را که میتوانیم بگیریم
🔹به نظر میرسد ما در زمینه «اخلاق مواجهه با حوادث» ضعف جدی داریم. و گرنه چرا واقعه دردناکی چون زلزله را باید دستمایه تسویه حساب های سیاسی یا مسخره کردن و تحقیر همدیگر کنیم؟ این کارها آتش کینه و اختلاف را شعله ور و گسل های بی اعتمادی و دشمنی را فعال میکند. جامعه ای که افراد آن با هم مهربان نباشند چگونه میتوانند با هم زیر سقف زندگی کنند و یار و مددکار هم باشند؟
پنجشنبه ۲۵ آبان ۹۶
شهرت های بادآورده فضای مجازی، و آن روی سکه ای که نمیخواهیم ببینیم
1. چهره جوان هم وطنمان کم و بیش شبیه یکی از فوتبالیست های معروف تیم بارسلونا است. اگر چند سال قبل بود او به طور معمول به زندگی روزمره اش ادامه میداد، ولی امروزه به مدد شبکه های اجتماعی همه ما کاربران تنوع طلب و بی فکر دست به کار میشویم و یک شباهت ظاهری، که نه فضیلتی محسوب میشود نه خود فرد در به وجود آمدنش نقشی داشته است، را سوژه قرار میدهیم و با انتشار عکس و ویدیو و مطالب شوخی و جدی موجب یک شهرت بادآورده برای او میشویم. علاقه خود او به مشهور شدن هم آتش ماجرا را تندتر میکند. مردم با او عکس میگیرند. به خارج از کشور میرود و در مسابقه ای که فوتبالیست اصلی وجود دارد شرکت میکند و چهره اش را روی بیلبورد استادیوم آنجا نشان میدهند.
دوشنبه ۸ آبان ۹۶
فرزندانمان را با «نهنگ های آبی» فضای مجازی تنها نگذاریم
1. چند روز پیش دو دختر نوجوان اصفهانی با پرتاب کردن خود از بالای پل اقدام به خودکشی کردند. خبرگزاری ها از قول فرمانده نیروی انتظامی استان اعلام کردند که اين دو نوجوان قبل از پرت کردن خود، با یک دستگاه ضبط صوت با خانواده خود خداحافظی و علت اين کار را بازی آنلاين نهنگ آبی در فضای مجازی اعلام کرده اند.(سایت عصر ایران، 30 مهر 1396). به این ترتیب بر خلاف برخی از ما ساده دلان که گمان میکردیم این بازی به کشورمان وارد نمیشود، نام ایران هم به فهرست کشورهای قربانی این بازی اضافه شد.
يكشنبه ۳۰ مهر ۹۶
حضرت سجاد(ع)؛ دعا در خدمت اخلاق وتربيت
نگاهي به انديشه هاي اخلاقي وتربيتي امام زين العابدين(ع)
چهارشنبه ۲۶ مهر ۹۶
قبلی
106
107
108
109
110
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار