جدیدترین مقالات
...
استاد مطهری و پاسخ به نیازهای زمان
استاد مطهری و پاسخ به نیازهای زمان
🟢 متفکری که جز برای پاسخ به نیازهای جامعه قلم نزد
🔹به نظر استاد مطهری، عصر ما از نظر دینی و مذهبی - خصوصا برای طبقه جوان - عصر اضطراب و دودلی و بحران است. مقتضیات عصر و زمان، یک سلسله تردیدها و سؤالها بوجود آورده و سؤالات کهنه و فراموش شده را نیز از نو مطرح ساخته است. آیا باید از این شک و تردیدها و پرس وجوها - که گاهی به حد افراط میرسد متأسف و ناراحت بود؟ به عقیده من هیچگونه ناراحتی ندارد .
🔹شک، مقدمه یقین، پرسش، مقدمه وصول، و اضطراب، مقدمه آرامش است. شک، معبر خوب و لازمی است هر چند منزل و توقفگاه نامناسبی است. اسلام که اینهمه دعوت به تفکر و ایقان میکند، بطور ضمنی میفهماند که حالت اولیه بشر، جهل و شک و تردید است و با تفکر و اندیشه صحیح باید به سر منزل ایقان و اطمینان برسد .
🔹آنچه میتواند مایه تأسف باشد این است که شک یک فرد، او را به سوی تحقیق نراند، و یا شکوک اجتماعی، افرادی را بر نیانگیزد که پاسخگوی نیازهای اجتماع در این زمینه بوده باشند .
📌 این بنده از حدود بیست سال پیش که قلم به دست گرفته، مقاله یا کتاب نوشتهام، تنها چیزی که در همه نوشتههایم آن را هدف قرار دادهام حل مشکلات و پاسخگوئی به سؤالاتی است که در زمینه مسائل اسلامی در عصر ما مطرح است (عدل الهی، مجموعه آثار ۱: ص۳۷-۳۹).
سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۴
عکس ها و تصاویر حسینعلی رحمتی
تصاوير
گالری تصاویر
ویدیوهای «بررسی اخلاقی شبکه های اجتماعی»
چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶
مشاهده گالری تصاویر بیشتر
جدیدترین مقالات
»
اخلاق؛ مطالبه مغفول شهروندان و برنامه مهجور نامزدها
در عالم سیاست افرادی که خود را برای حضور در پست های مدیریتی و سیاستگذاری جامعه نامزد میکنند قاعدتا باید از فرصت های پیش از انتخابات استفاده کرده و برنامه ها و سیاست های آینده خود را در زمینه های مختلف اعلام کنند تا انگیزه شهروندان برای رای دادن به خود را تقویت کنند. این امر درباره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به گونه ای پررنگ تر به چشم میخورد. اعلام برنامه ها و سیاست ها البته امری است درست و لازم، گر چه تا آنجا که نگارنده متوجه شده است در جامعه ما ارائه برنامه مدون، منسجم و مشخص از سوی نامزدهای انتخابات چندان جدی گرفته نشده است ولی در بین همین میزانی هم که آنان در سخنرانی های انتخاباتی خود اعلام میکنند یک برنامه مشخص برای رشد و تعالی اخلاقی جامعه به طور روشن به چشم نمیخورد. به عبارت دیگر، هر چند نامزدها کم وبیش اعلام میکنند که مثلا برای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه یا ارتباط با کشورهای دیگر چه برنامه هایی دارند ولی درباب اخلاق نه از سوی شهروندان چندان مطالبه ای انجام میشود نه خود نامزدها توجه چندانی به آن مینمایند. از این رو میتوان اخلاق را مطالبه مغفول شهروندان و برنامه مهجور نامزدها نامید.
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۳
🧐تو فارسی میگویی، او عربی میفهمد
📌نکته:
همه پاسخ های هوش مصنوعی در معرض خطا است. این احتمال را جدی بگیرید و قبل از هرگونه #قضاوت یا فعالیت براساس آنها، ابتدا عقل مبارک را به کار بیاندازید و پاسخ ها را #راستی_آزمایی کنید تا مبادا از مسیر #انصاف و عدالت خارج شوید.
چهارشنبه ۳۰ خرداد ۳
عید قربان و قربانیان فناوری
عید سعید قربان
بر آنان که کرامت انسانی خویش را به پای فناوری قربانی #نکرده و در فضای مجازی هم اخلاق را مراعات میکنند مبارک باد
حسینعلی رحمتی
28 خرداد 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
دوشنبه ۲۸ خرداد ۳
🌺دعا؛شناوری در آبشار نورِ ناپیدا کرانه
نيايش درواقع اتصال يک بي نهايت کوچک است به يک بي نهايت بزرگ.مغازله زيبا وعاشقانه انسان گرفتاردر چنبره سختي ها و مشکلات، يا در دايره تنگ خودبيني ها و خود خواهي ها است بامعشوق خود. راهی است برای برون رفت از دایره تنگ تناهی و متصل شدن به بی نهایت.
يكشنبه ۲۷ خرداد ۳
انتخابات و خطر «حقیقت سازی» و «واقع نمایی غیرواقعی» فضای مجازی
«در روبیکا قالیباف رئیس جمهوره. در توئیتر پزشکیان. در ایتا سعید جلیلی. در تلگرام هم همستر پیشگام است! کف خیابان اما کسی #تاریخ_انتخابات را #نمیداند!»
مطلب بالا که به مزاح درحال انتشار است بیانگر این نکته جدی است که #نظرسنجی های فضای مجازی لزوما بیان گر واقعیت بیرونی نیست. پس براساس آنها قضاوت و تصمیم گیری نکنیم.
📊 مواظب خطر «حقیقت سازی» و «واقع نمایی غیرواقعی» فضای مجازی باشیم.
شنبه ۲۶ خرداد ۳
قبلی
41
42
43
44
45
بعدی
آمار سایت
مشاهده کامل آمار