چهل و نه

...
بی‌توجهی به ایده‌پردازی یکی از ضعف‌های نهادهای پژوهشی است بی‌توجهی به ایده‌پردازی یکی از ضعف‌های نهادهای پژوهشی است حجت‌الاسلام والمسلمین رحمتی با اشاره به اینکه اساس و قدم‌های اولیه در تحقیق و پژوهش با ایده پردازی شکل می‌گیرد، گفت: بی‌توجهی به ایده‌پردازی یکی از ضعف‌های نهادهای پژوهشی ما است، سازمانی که می‌خواهد پیشرفت کند باید ایده‌ها را جدی بگیرد، هر چند به ظاهر غیرمعقول به نظر بیاید. چهارشنبه چهارم آبان ۰۱  ♦️ حوزه های علمیه و ضرورت تربیت طلابِ اَخفاپژوه ♦️ حوزه های علمیه و ضرورت تربیت طلابِ اَخفاپژوه طلابِ اَخفاپژوه بايستي در چند زمينه به طور تخصصي آموزش ببينند: ماهيت و کارکردهاي فناوري اطلاعات، روش ايده پردازي اخلاقي، روش بهره گيري از آموزه هاي ديني درباره موضوعات نوپديد از قبيل فناوري اطلاعات، و روش پژوهش و نگارش.
چهارشنبه بیست و سوم شهریور ۰۱
💢 نیورالینک: پیوند مغز با کامپیوتر آری، با اخلاق چطور؟ 💢 نیورالینک: پیوند مغز با کامپیوتر آری، با اخلاق چطور؟ آنچه تاکنون درباره پروژه نیورالینک منتشر شده نشان می‌دهد این فناوری می‌تواند از نظر اخلاقی کارکردی دوگانه داشته باشد. یعنی می‌تواند با کارهایی چون بهبود بخشیدن به فعالیت افراد معلول، درمان آلزایمر، توان بخشی بدن بعد از آسیب دیدگی، اصلاح حافظه، و بهبود ارتباط بدن با اندام های مصنوعی موجب کاهش درد و رنج انسان ها شود.
اما از سوی دیگر با نگاهی آینده پژوهانه می‌توان پیش بینی کرد این فناوری موجب برخی چالش های اخلاقی شود، که از آن جمله است:

جمعه هجدهم شهریور ۰۱
نسبي گرايي اخلاقي از ديدگاه استاد مطهري نسبي گرايي اخلاقي از ديدگاه استاد مطهري پنج شنبه هفدهم شهریور ۰۱ 💢 آيا ماشین های هوشمند موجب «بازنشستگي اخلاقي» انسان می‌شوند؟ 💢 آيا ماشین های هوشمند موجب «بازنشستگي اخلاقي» انسان می‌شوند؟ ✅ فرایند رشد و توسعه فناوری های مبتنی بر هوش مصنوعی در سال های گذشته نشان می‌دهد که هر روز که می‌گذرد این فناوری ها یکی از کارهایی که پیش از این انسان ها انجام می‌دادند را بر عهده می‌گیرند. از انجام محاسبات پیچیده گرفته، تا نگهداری از کودکان، مواظبت از سالمندان و بیماران، نوشتن مقاله، مجری گری تلویزیون، نگهبانی از ساختمان و جنگیدن در میدان نبرد و صدها کار دیگر. هرچند اغلب این کارها در مجموع خوب و پسندیده و عمدتا از نظر اخلاقی قابل دفاع است، اما آنچه موجب نگرانی می‌شود این است که ممکن است انسان ها از یک طرف هر روز بیش از پیش به این فناوری ها «محتاج و وابسته» می‌شوند و از سوی دیگر، در برابر آنها «ناتوان تر و منفعل تر». جمعه یازدهم شهریور ۰۱
آمار سایت
مشاهده کامل آمار