سیزده

...
نقط ضعف بچه ها را در فضای مجازی منتشر نکنید نقط ضعف بچه ها را در فضای مجازی منتشر نکنید 🙀بچه ها هم مثل بزرگترها نقاط ضعفی دارند، و این طیبعی است، اما انتشارش در فضای مجازی آن را تبدیل به یک معضل ماندگار می‌کند. چرا که آبروی بچه را جلوی دیگران می‌برد، موجب تحقیر و تمسخرش می‌شود، او را گوشه گیر و منزوی، یا پرخاش‌گر و انتقام‌جو بار می‌آورد، فرصت های آینده زندگی را از او می‌گیرد؛ و مانع از اصلاح ضعف هایش می‌شود.

پنج شنبه بیست و نهم شهریور ۰۳
‼️ بچه ها را به کفتارهای فضای مجازی نشان ندهید ‼️ بچه ها را به کفتارهای فضای مجازی نشان ندهید 🤦‍♀️ با هر ویدیو که به خصوص از دختربچه های معصوم منتشر می‌کنید آنها را در معرض ربودن، اخاذی، آسیب های روحی و جسمی، و حتی قتل قرار می‌دهید.

🙋‍♂️به علاوه، تصاویر بچه ها برای همیشه در فضای مجازی باقی می‌ماند و در آینده چه در زندگی شخصی چه در زندگی اجتماعی برای شان مشکلات فراوان ایجاد می‌کند. والد بودن در عصر شبکه های اجتماعی یک مسوولیت اخلاقی مضاعف است. بچه ها را ابزار کسب شهرت و درآمد در فضای مجازی نکنید.

چهارشنبه بیست و هشتم شهریور ۰۳
😱رکیک‌گویی، نخستین گامِ‌ حیازدایی از نوجوانان در فضای مجازی 😱رکیک‌گویی، نخستین گامِ‌ حیازدایی از نوجوانان در فضای مجازی 🧑‍🌾روی ویدیو کلیک می‌کنی، بچه ای نشسته و در حال گفتن یک جوک نامناسب و شوخی غیراخلاقی است. چنین کاری در شبکه های اجتماعی از سوی همه ناپسند است و از سوی نوجوانان ناپسندتر، چرا که مستقیم و غیرمستقیم بر روی اخلاق و رفتارشان تاثیر منفی می‌گذارد، زشتی این سخنان را نزد آنها از بین می‌برد، و آنان را بی حیا بار می‌آورد.


سه شنبه بیست و هفتم شهریور ۰۳
چالش های اخلاقی فناوری های نوپدید، مبتنی بر هوش مصنوعی چالش های اخلاقی فناوری های نوپدید، مبتنی بر هوش مصنوعی چالش های اخلاقی فناوری های نوپدید، مبتنی بر هوش مصنوعی
گزارش یک نشست علمی
نشست علمی «چالش های اخلاقی فناوری های آینده، ناظر به هوش مصنوعی» روز چهارشنبه ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ ساعت ۸ الی 12 با همکاری معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی زینبیه حوزه علمیه خواهران کرج با حضور حجت الاسلام دکتر حسینعلی رحمتی، عضو هیات علمی گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث برگزار شد.

گزارش: ناهید ملمعی خوزانی
شنبه بیست و چهارم شهریور ۰۳
🔥آیا ربات ها هم باید اخلاق را مراعات کنند؟ 🔥آیا ربات ها هم باید اخلاق را مراعات کنند؟ آیا ربات ها هم باید در گفتار و رفتارشان با خودشان و انسان ها چارچوب های اخلاقی داشته باشند؟» شاید این پرسش امروز کمی خنده دار و عجیب به نظر آید ولی با توجه به فرایند توسعه ماشین های هوشمند باید به آن جدی تر فکر کرد. و البته هرگونه پاسخ به آن مبتنی است بر این که ببینیم این ماشین ها چه اندازه از «اختیار، استقلال، و خودآگاهی» برخوردار هستند یا در آینده می‌شوند؛ چرا که این این سه موضوع جزو مبانی اولیه اخلاق هستند. جمعه بیست و سوم شهریور ۰۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار