جدیدترین مقالات

...
 آیا فلسفه را به عنوان یک رشته انتخاب کنم؟ آیا فلسفه را به عنوان یک رشته انتخاب کنم؟ 💠 بارها با افرادی مواجه شده ام که می‌پرسند آیا فلسفه را به عنوان رشته تحصیلی خودم انتخاب کنم یا نه. این سوال بیشتر از سوی کسانی مطرح می‌شود که در آستانه ورود به دانشگاه یا در صدد تغییر رشته خود هستند. البته فقط این سوال نیست، بلکه به دنبال آن سوال های دیگری را هم مطرح می‌کنند. مثلا: رشته ای که در آن در حال تحصیل هستم بهتر است یا رشته فلسفه؟ آیا واقعیت دارد که فلسفه رشته سختی است و هر کسی نمی‌تواند آن را بخواند؟ آینده کاری این رشته چیست؟ آیا ممکن است بعدا بتوانم کار مناسبی پیدا کنم؟ چه کار کنم که از انتخاب این رشته پشیمان نشوم؟ آیا خواندن فلسفه باعث بی دینی و سست شدن اعتقادات دینی من نمی‌شود؟ آیا می‌توانم بدون حضور در کلاس، درس های فلسفه را یاد بگیرم؟ و سوال هایی از این قبیل. پنج شنبه پانزدهم تیر ۹۶ چالشهای فراروی گفتمان مهدویت چالشهای فراروی گفتمان مهدویت فرهنگ انتظار و باور به ظهور موعود و گسترش عدالت و امید ذخیره ای گران قیمت است و مثل هر ذخیره دیگری بایستی از استفاده نا به جا و نادرست از آن پرهیز نمود.

به گزارش خبرنگار مهر، برای این که مسئله مهدویت و موعودگرایی با گشودگی و گستردگی بیشتری مورد تامل و بررسی قرار گیرد، شناخت چالش ها و مسائل فراروی این موضوع ضروری است. حجت الاسلام حسینعلی رحمتی، استاد حوزه و دانشگاه در یاداشتی به چند مورد از این چالش ها اشاره کرده است؛
سه شنبه ششم تیر ۹۶
یک اسم بی مسمی یک اسم بی مسمی
اخیرا کتابی دیدم با عنوان «اخلاق اسلامی و شبح مدرنیته»، نوشته آقای فرزین وحدت و ترجمه آقای عسگر قهرمانپور که انتشارات چاپخش آن را در سال 94 – 95 و در 456 صفحه منتشر کرده است. این کتاب به بررسی رویکرد کسانی چون محمد اقبال لاهوری، ابوالاعلی مودودی، سید قطب، فاطمه مرنیسی(که در ترجمه فارسی نیامده است)، مهدی حائری یزدی، محمد مجتهد شبستری، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن نصر و محمد ارغون به مدرنیته و چگونگی زیست اسلام در دنیای امروز می‌پردازد.
چهارشنبه سی و یکم خرداد ۹۶
درسگفتارهای اخفا(14): نقد معیارهای انتخاب و انتشار محتوا در فضای مجازی درسگفتارهای اخفا(14): نقد معیارهای انتخاب و انتشار محتوا در فضای مجازی چرا باید در پذیرش یک محتوا یا انتشار آن در فضای مجازی دقت کرد؟
معیارهای نادرست کاربران فضای مجازی برای قضاوت درباره یک مطلب چیست؟
برای انجام یک انتخاب درست و پرهیز از قربانی کردن دیگران یا قربانی شدن خود در فضای مجازی، به ویژه شبکه های اجتماعی، چه باید بکنیم؟
یکشنبه بیست و هشتم خرداد ۹۶
ساحت های پنج‌گانه اخلاق در نهج البلاغه (3) ساحت های پنج‌گانه اخلاق در نهج البلاغه (3) 💢💢ساحت دوم: اخلاق و آداب بندگی

مقصود آداب و اخلاقی است که یک طرف آن بنده است و طرف دیگر خداوند؛ در واقع اصول اخلاقی است که انسان نسبت به خداوند باید مراعات کند. برخی از اخلاقیات مربوط به بندگی در کلام امام از این قرار است:
شنبه بیست و هفتم خرداد ۹۶
آمار سایت
مشاهده کامل آمار