جدیدترین مقالات

...
چگونه بر اساس سوژه های تصویری  درباره فضای مجازی موضوع یابی و ایده پردازی اخلاقی کنیم؟ چگونه بر اساس سوژه های تصویری  درباره فضای مجازی موضوع یابی و ایده پردازی اخلاقی کنیم؟ فرض کنید که در صدد نگارش یک پایان نامه، یا مقاله علمی پژوهشی، یا ارائه کنفرانس یا حتی نگارش یک یادداشت کوتاه اینترنتی درباره اخلاق فناوری اطلاعات  (اخفا) هستید. نخستین معضلی که با آن مواجه می‌شوید انتخاب موضوع است.  یکی از در دست ترین راه ها برا ی این کار، پیگیری اخبار مربوط به فضای مجازی است، و راه دیگر، دقت و تامل در عکس هایی که عکاسان حرفه ای یا حتی مردم عادی گرفته اند و به نوعی به فناوری اطلاعات و ارتباطات یا فجازی مربوط است. حتی تامل در کاریکاتورها هم می‌تواند در این زمینه کارگشا باشد. شنبه شانزدهم شهریور ۹۸ «شیپِل های فجازی» از آن چه فکر می‌کنید به شما نزدیک ترند «شیپِل های فجازی» از آن چه فکر می‌کنید به شما نزدیک ترند شيپل ها  (Sheeple)افرادي هستند داراي «مغزهای کوچک زنگ زده»[1] که دنياي شان محدود و اهداف شان کوچک و حقیر است، از خود استقلال فکر  ندارند، و ذهن و ضمير خود را به دست ديگران سپرده اند تا براي شان تصميم  بگيرند. چون گوسفنداني هستند که چوپان براي شان مشخص مي کند کجا بروند، چه بخورند و چه بپوشند. شنبه بیست و ششم مرداد ۹۸  برای ارائه یک کنفرانس علمی مفید و موثر در شبکه های اجتماعی چه باید کرد؟  برای ارائه یک کنفرانس علمی مفید و موثر در شبکه های اجتماعی چه باید کرد؟  امروزه فضای مجازی بستر مناسبی را برای تبادل اطلاعات و افزایش دانش و آگاهی فراهم کرده است. ارائه کنفرانس های علمی یکی از روش های کاربردی برای ارتقای سواد اخلاقی، رشد علمی جامعه، گفت وگو با دیگران، و به اشتراک گذاشتن دانسته های خود با هزاران انسان دیگر در سراسر جهان است؛ کاری که تا یکی دو دهه پیش امکان پذیر نبود. اما این کار به ویژه در شبکه های اجتماعی اگر به شیوه ای درست انجام نشود تاثیر چندانی نخواهد داشت.  شنبه بیست و ششم مرداد ۹۸ دعوت به عضویت در «انجمن اخفا پژوهان ایران» دعوت به عضویت در «انجمن اخفا پژوهان ایران» "انجمن اخفاپژوهان ایران"
Iranian IT Ethics Association (IITEA)
یک انجمن مجازی است برای ارتباط، همفکری و هم اندیشی و گفت و گوی علاقه مندان به مباحث اخلاق فناوری اطلاعات (اخفا) و فضای مجازی.

ایده پردازی، ارایه کنفرانس های علمی، آشنایی با محققان اخفاپژوه، معرفی آثار و منابع، مباحثه و مشاوره های علمی و پژوهشی و انتقال تجارب، موضوع یابی برای مقالات و پایان نامه ها، گزارش اخبار همایش ها و نشست های مربوط به اخلاق فناوری اطلاعات از جمله برنامه های این گروه است.

🔻اگر شما هم گوشی برای شنیدن یا حرفی بدای گفتن در عرصه نوظهور، مهم و جذاب #اخلاق_فناوری_اطلاعات دارید به این انجمن دعوت میشوید.(لطفا این گروه را به دیگران نیز معرفی کنید)

👈آدرس #انجمن_اخفاپژوهان_ایران🔻
🆔 t.me/IranianITEthics
سه شنبه یکم مرداد ۹۸
 مشهوریم، پس مسوولیم مشهوریم، پس مسوولیم اخیراً کلیپ‌ها و عکس‌هایی از هنرپیشه‌های سینما و تلویزیون و چهره‌های مشهور کشور در فضای مجازی منتشر شده است که سنخیتی با فرهنگ ایرانی و اسلامی ندارد. البته این مسئله مسبوق به سابقه بوده، لیکن روند انتشار این تصاویر به همراه برخی هنجارشکنی‌ها در داخل کشور گویای شکل‌گیری جریان متعمدانه یا غیرهوشیارانه‌ای است. به این معنا که باید هر چند وقت یک بار منتظر انتشار تصاویری از هنجارشکنی در داخل یا خارج کشور باشیم. به منظور ارزیابی بیشتر این مسئله و ارائه راهکارهای عملیاتی و اخلاقی مقابله با هنجارشکنی سلبریتی‌ها در فضای مجازی، گفت‌وگویی با حجت‌الاسلام حسینعلی رحمتی، پژوهشگر اخلاق فناوری، داشتیم که مشروح آن از نظر می‌گذرد پنج شنبه بیستم تیر ۹۸
آمار سایت
مشاهده کامل آمار