اندکی اندیشه (پايگاه اطلاع رساني دکتر حسینعلی رحمتی)

...
اخلاق فالو کردن پیج نوجوان ها در فضای مجازیاخلاق فالو کردن پیج نوجوان ها در فضای مجازی 🔸از بچه ها انتظاری نیست که متوجه پیامد این کارهای خود باشند، ولی بزرگتر ها، چه والدین که آنها را به کار می‌گیرند، چه کسانی که آنها را دنبال می‌کنند در این زمینه مسوولیت اخلاقی سنگینی دارند. فالو کردن این بچه ها آنان را در تداوم رفتارهای غیراخلاقی شان جسورتر، و در دریدن پرده حیا بی پرواتر می‌کند. 💂‍♀️💂فالو کردن، به مثابه ابراز ارادت به الگوهای اخلاقیِ نه چندان صالح💂‍♀️💂فالو کردن، به مثابه ابراز ارادت به الگوهای اخلاقیِ نه چندان صالح 😎از این منظر، بلاگرها و سلبریتی ها را می‌توان الگوهای اخلاقی بخشی از نسل امروز دانست. یکی از مهم ترین عواملی که آنان را به تشدید و تداوم تولید محتواهای بعضا غیراخلاقی شان تشویق می‌کند تعداد فالوورها و عکس العمل های آنان به صورت لایک و کامنت و فوروارد است. بنابراین، دنبال کننده های صفحات و سایت ها از نظر اخلاقی در مورد تاثیرات خوب و بد مطالبی که در آنها منتشر می‌شود مسوول اند. 🚴 فالو کردن نشان شخصیت اخلاقی شماست🚴 فالو کردن نشان شخصیت اخلاقی شماست 🤷‍♂️اگر فالو کردن مهم نبود فعالان شبکه های اجتماعی برای جذب فالوور دست به هرکار درست و نادرستی نمی‌زدند.

❗️ فالو کردن نوعی باقی گذاشتن رد پا و اثر انگشت است که در فضای مجازی شعور و شخصیت ما را نشان می‌دهد. از این رو قبل از انجام آن، از خود بپرسیم: «آیا واقعا این فرد و محتواهایش ارزش چنین کاری را دارد؟»

بدبین کردن بچه ها به کشورشان در فضای مجازیبدبین کردن بچه ها به کشورشان در فضای مجازی 🧕کودکی که با بدبینی به کشورش بزرگ شود انگیزه ای برای خدمت به جامعه خود ندارد؛ اگر بتواند مهاجرت می‌کند و اگر نتواند با دلخوری می‌ماند ولی آنگونه که باید برای رفع مشکلات و سرافرازی کشور و خدمت به هموطنانش تلاش نمی‌کند.
🌱 پذیرش مشکلات و کاستی ها و ایجاد امید برای تلاش جدی جهت رفع آنها، وظیفه اخلاقی همه ماست.

انتشار شیرینکاری بچه ها در فضای مجازی اخلاقی است؟انتشار شیرینکاری بچه ها در فضای مجازی اخلاقی است؟
👨‍👨‍👧 فضای مجازی امروزه تبدیل به «حافظه جمعی» جامعه شده است و به همین خاطر تاثیرات مثبت و منفی انتشار هرگونه گفتار و رفتار بچه ها در این فضا تا سالیان سال زندگی آنها را تحت تاثیر قرار خواهد داد. آن هم به خاطر اتفاقی که هیچ نقشی در آن نداشته اند. این بی مسوولیتی، سهل انگاری، غفلت و عدم آینده نگری بزرگترها بوده است که با انتشار یک عکس یا کلیپ کوتاه، چالشی را ایجاد کرده اند که بچه ها چه بسا تا آخر عمر باید تاوان آن را بدهند.

🔻 نشست علمی آشنایی با اخلاق هوش مصنوعی  🔻 نشست علمی آشنایی با اخلاق هوش مصنوعی ✅ سلسله نشست‌های عصرانه فناوری‌های هوشمند

🔻 آشنایی با اخلاق هوش مصنوعی

🔔 پنج‌شنبه ۰۵ مهر ماه
⏰ ساعت ۱۴:۰۰
🟢 سخنران: حجت‌الاسلام و المسلمین رحمتی، عضو هیات علمی گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث

نشست به صورت لایو از https://eitaa.com/itsetad_ir پخش خواهد شد
انتشار ویدیوی مدرسه گریزی بچه ها اخلاقا درست است؟انتشار ویدیوی مدرسه گریزی بچه ها اخلاقا درست است؟ 🧕«باز هم مدرسه ها باز شد. سلام بدبختی، من دوباره برگشتم». این سخنی است که از زبان یک بچه مدرسه ایِ بلاگر در شبکه های اجتماعی منتشر می‌شود به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید. به ظاهر حرف بدی نیست، ولی با گذاشتن این حرف ها در زبان بچه ها در واقع به طور غیرمستقیم داریم آنان را از درس و بحث و مدرسه بیزار می‌کنیم.

سخت تر از کار در معدن ... سخت تر از کار در معدن ... سخت تر از کار در معدن ... «خانوادهٔ» کارگر معدن بودن است.

خدا صبرشان دهد

ان شاءالله که هیچگاه دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم


#معدنچیان_طبس


حسینعلی رحمتی
۲ مهر ۱۴۰۳


💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
دانلود درسگفتارها و سخنرانی ها
آمار سایت
افراد آنلاین
بازدید کل
228477
بازدید ماه
1212
بازدید روز
25
آمار سایت
مشاهده کامل آمار