menusearch
harahmati.ir

فضای مجازی و سبک دینداری نسل زد (2)

...
۱۴۰۵/۴/۳ چهارشنبه
(0)
(0)
فضای مجازی و سبک دینداری نسل زد (2)
فضای مجازی و سبک دینداری نسل زد (2)

🌀نسل زد؛ جامعهٔ دین‌دارانِ طیفیِ متکثر

 

🔹فضای مجازی، و سبک دین‌داری نسل زد(۲)

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

🔸حضور دختران و پسرانی با آرایش و پوشش‌های غیرمتناسب با مراسم دینی مثل عزاداری به این معناست که جوانان دین‌گریز شده اند؟ سوالی ظاهرا ساده که نباید ساده گرفت؛ چون هرگونه پاسخ، روی قضاوت ما نسبت به این نسل، نوع تعامل با آن‌ها، و راه‌کارها و برنامه‌هایی که درباره آن‌ها ارایه می کنیم تاثیر می‌گذارد.
🔸واقعیت این است که این نسل از نظر میزان و شدت باورهای دینی، هم‌چنین نوع بروز رفتارهای دینی‌اش حالت یک طیف متکثر را دارد. از افرادی با اعتقادات شدید و عمیق دینی و مراعات ظواهر دینی حتی به‌صورت افراطی، تا افرادی با اعتقادات رقیق‌تر و عمل گزینشی به دستورات دینی، و حتی افرادی بدون اعتقاد به دین. این تکثر هم در فضای فیزیکی هم در فضای مجازی به‌خوبی نمایان است.
🔻بنابراین، هنگام ارزیابی دینی و اخلاقی این نسل، و ارایه بسته‌های تبلیغی برای آن‌ها، نباید به «مغالطه تعمیم» دچار شویم و رفتارهای درست یا نادرست بخشی از آن‌ها را به همه‌ سرایت دهیم و بگوییم: «ای آقا! جوان‌ها بی‌دین شده‌اند» یا «الحمدلله همه بچه‌ها هنوز دین‌دارند».

 

۳۱ خرداد ۱۴۰۵
 
#تحولات_هنجاری_جوانان‌

 

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب