menusearch
harahmati.ir

استاد مطهری و پاسخ به نیازهای زمان

...
۱۴۰۴/۲/۱۶ سه شنبه
(0)
(0)
استاد مطهری و پاسخ به نیازهای زمان
استاد مطهری و پاسخ به نیازهای زمان

🟢 متفکری که جز برای پاسخ به نیازهای جامعه قلم نزد

 

🔹به نظر استاد مطهری، عصر ما از نظر دینی و مذهبی - خصوصا برای طبقه جوان - عصر اضطراب و دودلی و بحران است . مقتضیات عصر و زمان ، یک سلسله تردیدها و سؤال‌ها بوجود آورده و سؤالات کهنه و فراموش شده را نیز از نو مطرح ساخته است . آیا باید از این شک و تردیدها و پرس وجوها - که گاهی به حد افراط می‌رسد متأسف و ناراحت بود؟ به عقیده من هیچگونه ناراحتی ندارد .

🔹شک ، مقدمه یقین ، پرسش ، مقدمه‌ وصول ، و اضطراب ، مقدمه آرامش است . شک ، معبر خوب و لازمی است هر چند منزل و توقفگاه نامناسبی است . اسلام که اینهمه دعوت به تفکر و ایقان می‌کند ، بطور ضمنی می‌فهماند که حالت اولیه بشر ، جهل و شک و تردید است و با تفکر و اندیشه صحیح باید به سر منزل ایقان و اطمینان‌ برسد .

🔹آنچه می‌تواند مایه تأسف باشد این است که شک یک فرد ، او را به سوی‌ تحقیق نراند ، و یا شکوک اجتماعی ، افرادی را بر نیانگیزد که پاسخگوی‌ نیازهای اجتماع در این زمینه بوده باشند .

📌  این بنده از حدود بیست سال پیش که قلم به دست گرفته ، مقاله یا کتاب نوشته‌ام ، تنها چیزی که در همه نوشته‌هایم آن را هدف قرار داده‌ام‌ حل مشکلات و پاسخگوئی به سؤالاتی است که در زمینه مسائل اسلامی در عصر ما مطرح است (عدل الهی، مجموعه آثار ۱: ص۳۷-۳۹).

 

حسینعلی رحمتی
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴

 

#مطهرانه

 

💥اندکی اندیشه ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب