menusearch
harahmati.ir

(99) وقت حادثه، و بی خبری و بدخبری که تضییع حق مردم است

...
۱۴۰۵/۳/۱۲ سه شنبه
(0)
(0)
(99) وقت حادثه، و بی خبری و بدخبری که تضییع حق مردم است
(99) وقت حادثه، و بی خبری و بدخبری که تضییع حق مردم است

♨️بی‌خبری خوش‌خبری نیست؛ ترامپ هم خبرنگار ما نیست

 

🍄فضای مجازی و اخلاق هنگام حادثه‌های فراگیر(۹۹)

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

⬅️هنگام حوادث فراگیر و سرنوشت‌سازی چون جنگ، هرگونه فعل و ترک فعل فعالان و کاربران فضای مجازی، و مردم سطح جامعه، مبتنی بر میزان و نوع اطلاعات و اخباری است که به آن‌ها می‌رسد.

⬅️ ازین‌رو، مدیران کشور بایستی به این نکته توجه کرده و مواظب باشند جامعه در بی‌خبری یا بدخبری قرار نگیرد. آن‌ها باید تدبیری بیاندیشند که مرجعیت خبری جامعه به افراد و رسانه‌های خارج از کشور منتقل نشود. کاری که امروزه با توجه به فراگیر شدن فضای مجازی متاسفانه امکان آن بسیار زیاد است.

⬅️ این زنگ خطر است که مردم ما اخبار مربوط به دیدارها و تبادل پیام‌ها و قول‌وقرارهای مسوولان کشورمان با دیگر کشورها درباره جنگ را از توییت‌های دونالد ترامپ، و شبکه‌های فاکس نیوز، رویترز، بی‌بی‌سی و الجزیره بشوند. این کار موجب احساس بی‌اعتمادی در جامعه، و گلایه و دل‌خوری رسانه‌های داخلی می‌شود.

🔺 محذورات مسوولان برای اطلاع‌رسانی در این مواقع قابل درک است ولی تاخیر در این کار هم مانع از مراجعه مردم به رسانه‌های خارجی نمی‌شود و در نهایت همه‌ متضرر می‌شویم.

۱۱ خرداد ۱۴۰۵

#اخلاق_به_وقت_حادثه

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب