menusearch
harahmati.ir

(48)💢وقت حادثه و کاربران فضای مجازی،‌ به‌مثابهٔ «پشتیبان و مشاور» تیم مذاکره

...
۱۴۰۵/۲/۳ پنجشنبه
(0)
(0)
(48)💢وقت حادثه و کاربران فضای مجازی،‌ به‌مثابهٔ «پشتیبان و مشاور» تیم مذاکره
(48)💢وقت حادثه و کاربران فضای مجازی،‌ به‌مثابهٔ «پشتیبان و مشاور» تیم مذاکره

💢کاربران فضای مجازی،‌ به‌مثابهٔ «پشتیبان و مشاور» تیم مذاکره

 

🍄فضای مجازی و اخلاق هنگام حادثه‌های فراگیر(۴۸)

 

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

▪️در دنیای امروز، فضای مجازی هم «میدان» جنگ است، هم «ابزار» جنگ، هم رکنی از «ارکان» جنگ. از این‌رو وقتی کشور مورد هجوم بیگانه قرار می‌گیرد، ذی‌نفعان این فضا بایستی با چنین نگاهی در صدد شناخت و عمل به وظایف اخلاقی خود باشند.

▪️ از آن‌جا که «مذاکره»، تداوم صحنه نبرد است، کاربران فضای مجازی چه پیش، چه هنگام و چه بعد از مذاکره (به هر نتیجه‌ای که رسید) بایستی خود را هم «پشتیبان»، هم «مشاور» تیم مذاکره بدانند. به این معنا که از یک طرف از انتشار هر محتوایی که تیم را تضعیف، و مردم را به آنها بدبین می‌کند بپرهیزند، و از سوی دیگر، به انتشار دیدگاه‌ها و نظراتی که می‌تواند راه‌گشای مذاکره‌کنندگان باشد اقدام نمایند.

▪️مثلا کاربران می‌توانند نظرات افراد متخصص درباره تجربه کشورهای دیگر در مذاکره،‌ خطراتی که سر راه مذاکره وجود دارد، نکاتی که تیم باید نسبت به آنها هشیار باشد، و مسوولیت شهروندان در این مواقع را تبیین کنند.

📌 در این صورت است که می‌توان گفت اهالی فضای مجازی وظیفه دینی، ملی و میهنی خود را به‌درستی انجام داده‌اند.

۲۵ فروردین ۱۴۰۵

#اخلاق_به_وقت_حادثه

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب