menusearch
harahmati.ir

(43)👽وقت حادثه، و دشمنی که نباید امیدوارش کنیم

...
۱۴۰۵/۲/۳ پنجشنبه
(0)
(0)
(43)👽وقت حادثه، و دشمنی که نباید امیدوارش کنیم
(43)👽وقت حادثه، و دشمنی که نباید امیدوارش کنیم

👽وقت حادثه، و دشمنی که نباید امیدوارش کنیم

 

🍄فضای مجازی و اخلاق هنگام حادثه‌های فراگیر(۴۳)

 

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

🔹پذیرش آتش‌بس موقت از سوی دشمن، یک «وضعیت خاکستری» را ایجاد کرده که می‌تواند خطرناک‌تر از وضعیت جنگی باشد، اگر ما دقت لازم را در گفتار و رفتار خود نداشته باشیم، و به‌جای اتحاد در برابر دشمن خارجی، در فضای مجازی (و فیزیکی) به‌گونه‌ای عمل کنیم که موجب  دامن زدن به اختلافات سیاسی، بالا رفتن توقعات از مسوولان و فرماندهان، و ایجاد ناامیدی در مردم شود.  

🔹در این شرایط حساس باید درک کنیم که دشمن آتش‌بس را پذیرفته (آن هم در صورتی که به آن پای‌بند باشد) ولی دشمنی را کنار نگذاشته است (همین دیروز اسراییل با حمله به لبنان موجب کشته و زخمی شدن چندصد زن و کودک شد، با این‌که خلاف آتش‌بس بود).

🔹بنابراین، هرکاری که موجب کاهش توجه مردم به دشمن خارجی شود، او را امیدوار می‌کند که با سوءاستفاده از فرصت، آن‌چه را از طریق حمله مستقیم نظامی نتوانست به‌دست آورد، از روش‌های دیگری چون فعال کردن مزدوران خود در شهرها به‌دست آورد.

❗️در چنین شرایطی باید بیش از پیش مواظب پیام‌ها و لایک و کلیک‌های خود در فضای مجازی باشیم.

۲۰ فروردین ۱۴۰۵
ساعت ۱۳

#اخلاق_به_وقت_حادثه

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب