menusearch
harahmati.ir

(108) وقت حادثه و تاب آوری اخلاقی مردم ایران

...
۱۴۰۵/۳/۲۲ جمعه
(0)
(0)
(108) وقت حادثه و تاب آوری اخلاقی مردم ایران
(108) وقت حادثه و تاب آوری اخلاقی مردم ایران

🌹ملتی که از اسب می‌افتد ولی از اصل، نه

 

🍄فضای مجازی و اخلاق هنگام حادثه‌های فراگیر(۱۰۸)
🔹فضای مجازی؛ قصه‌گوی اخلاق جنگ (۶)

✍🏼حسینعلی رحمتی

 

✦تاب‌آوری Resilience را می‌توان به‌معنای توانایی تحمل سختی‌ها و حفظ یا بازگشت به شرایط پایدار تعریف کرد. براین اساس «تاب‌آوری اخلاقی» یعنی مراعات اخلاق در سخت‌ترین شرایط.

✦✦هنگام حوادث فراگیری چون جنگ افراد ممکن است به‌دلایلی چون ضعف اخلاقی، سودجویی یا ترس از آینده، اخلاق را زیرپا بگذارند. احتکار و گران‌فروشی یا فروش اینترنت و فیلترشکن با قیمت گران، از مصادیق نقض تاب‌آوری اخلاقی است.

✦✦✦تجربه زیسته مردم ایران تا امروز که حدود صدروز از جنگ ۱۴۰۴ می‌گذرد نشان می‌دهد که جامعه در کلیتش در مجموع رفتاری اخلاقی داشته‌ است. مثلا بیش‌تر ذی‌نفعان فضای مجازی به‌رغم این‌که علاوه بر مشکلات بقیه مردم، به‌خاطر سرعت و کیفیت پایین اینترنت داخلی و قطع اینترنت بین‌الملل متحمل زیان فراوان شدند، در حد مقدور  با استفاده از همین فضا از کشورشان دفاع کردند.

📍 تاب‌آوری اخلاقی این گروه و دیگر اقشار جامعه باید به‌درستی روایت شود. مسوولان هم باید قدردان آن باشند و به‌گونه‌ای عمل کنند که حتی پس از پایان جنگ هم این تاب‌آوری ادامه یابد.

۲۰ خرداد ۱۴۰۵

#اخلاق_به_وقت_حادثه

💥«اندکی اندیشه»‌ ضرر ندارد

 share network
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
آمار سایت
مشاهده کامل آمارسایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب